Radisson Super Breakfast – Yksi Helsingin parhaista

Radisson Super Breakfast Helsinki

Vuoden 2015 lopulla Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Radisson Blu Plaza uudisti aamiaiskonseptinsa. Uudistus pohjautui niin asiakkaiden toiveisiin kuin ruokatrendeihinkin. Tämän kevään aikana uudistus tapahtuu kaikissa muissakin Suomen Radisson Blu -hotelleissa. Super Breakfast -aamiaisella panostetaan korkealaatuisiin ja tuoreisiin ruoka-aineisiin, terveellisyyteen, erikoisuuksiin sekä yksilölliseen esillepanoon. Juuri esillepanoon oma huomioni kiinnittyi aamiaisella ensimmäisenä. Aamiaisbuffetista on rakennettu maalaistorihenkinen elämyksellinen kokonaisuus, enkä muista Suomessa nähneeni yhtä kaunista asettelua hotelliaamiaisella.

Radisson Blu Super Breakfast Helsinki

Aamiaisella voi halutessaan puristaa itse oma appelsiinimehunsa. Tällaiset yksityiskohdat ja erikoisuudet ovat mielestäni tervetulleita hotelliaamiaisille, jotka rehellisyyden nimissä ovat pysyneet monissa hotelleissa samanlaisina turhan pitkään. Ihmiset arvostavat enenevissä määrin hyvinvointia ja mahdollisuutta syödä terveellisesti myös reissatessaan. On hienoa, että se aletaan vähitellen huomioida. Super Breakfast tarjoaa vaihtoehtoja myös erikoisruokavaliota noudattaville, joten kenenkään ei tarvi jäädä nälkäiseksi.

Radisson Blu Super Breakfast Helsinki
Radisson Blu Super Breakfast Helsinki

Radisson Blu Super Breakfast Helsinki

Radisson Blu Super Breakfast Helsinki

Radisson Blu Super Breakfast

Radisson Blu Super Breakfast Helsinki

Radisson Blu Super Breakfast

Aamiaisella valmistetaan tilauksesta omeletteja, joihin voi valita täytteitä, kuten tryffeleitä tai savuporoa. Perinteisempiä täytevaihtoehtojakin on toki myös tarjolla. Jälkkärin nälkäisille valmistetaan tilauksesta myös vohveleita.

Radisson Blu Super Breakfast Helsinki

Radisson Blu Super Breakfast

Itse pidin Radissonin aamiaisella erityisesti esillepanosta sekä terveellisistä vaihtoehdoista. Toisaalta myös ei-niin-terveellinen croissant maistui enemmän kuin hyvin. Suosittelen hotelliaamiaista merkkipäivien juhlistamiseen tai miksei vaikka silloin, kun haluaa tehdä arjesta juhlaa. Uskon, että tällainen aamiainen kelpaisi esimerkiksi synttärilahjaksi monelle (itselleni ainakin). Tunnustan, että syön aamusin yleensä liian vähän, mutta tämän aamiaisen voimalla jaksoin monta tuntia. Radisson Blu Plaza sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Rautatientorin laidalla, joten sijainti on varsin keskeinen.

Radisson Blu Super Breakfast Helsinki

Mielestäni Radissonin Super Breakfast kuuluu ansaitusti hotelliaamiaisten kärkikastiin Suomessa. Aamiaisen voi ostaa hintan 21 euroa, eli hotellissa ei tarvitse yöpyä voidakseen nauttia hotelliaamiaista. Mikäli tahdot lueskella lisää bloggaajien arvioita Super Breakfastista, suosittelen tutustumaan Jerryn ja Inkan blogeihin. Näissä postauksissa on esitelty lisää yksityiskohtia aamiaiselta.

Aamiaisen tarjosi Radisson Blu Plaza

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jerry / Pako Arjesta tiistai, maaliskuu 29, 2016 at 15:23

    Pisteet tälle ja erityisesti teidän projektille :)! Kuulostaa todella mielenkiintoiselta hommalta, jota jään seuraamaan ilolla :). Kiitos myös linkkauksesta!

    • Reply Reason for a Season keskiviikko, maaliskuu 30, 2016 at 12:13

      Joo on hauska kyllä välillä miettiä, mitä läheltä löytyy :). Koko ajan tulee haaveiltua kaukomaista, mutta kyllä Helsinki on myös mahtava kaupunki. ja hei ehdottomasti linkkailen jos huomaan kivoja aiheeseen liittyviä postauksia. =)

    Leave a Reply