Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bangkokin parhaita näköaloja: Red Sky

 

Bangkok ja kattobaarit kuuluvat erottamattomasti yhteen. Tuskin monesta kaupungista maailmassa löytyy yhtä kattavaa kattobaarivalikoimaa, joissa pääsisi ihailemaan upeita näköaloja suurkaupungin yllä.

Tähän mennessä olen esitellyt blogissani Bangkokin kattobaareista Octaven ja tällä kertaa on vuorossa Centara Grand at Central World -hotellin katolle rakennettu Red Sky.

Paljon keskeisempää sijantia ei Bangkokissa löydy, ja Red Skysta onkin tullut rauhallisen tunnelmansa ja maisemiensa vuoksi yksi suosikeistani kaupungin kattobaarien joukossa. Mikäli saavut paikalle ennen kuutta, saat itsellesi kaksi juomaa yhden hinnalla. Tarjous on henkilökohtainen.

Centara Grand sijaitsee Central World -ostoskeskuksen yhteydessä, joten kattobaarissa rentoutumisen voi helposti yhdistää myös shoppailupäivään. Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua päivän päätteeksi kuin istahtaa ihastelemaan kaunista suurkaupunkia ja auringonlaskua.

Red Sky kattobaari Bangkok

Palvelu toimii Red Skyssa

Myös palvelu on Red Skyssa keskimääräistä ystävällisempää. Toisin kuin jotkut saattavat ajatella, hyvä palvelu ei missään nimessä ole Kaakkois-Aasiassa itsestäänselvyys. Minulle tuli heti tervetullut olo, vaikka en ollut fiinisti laittautunut, enkä viiden euron budjetillani todellakaan tuonut mainittavasti rahaa taloon.

Hyvä palvelu jää aina mieleen, ja saa minut varmasti palaamaan takaisin. Kun siihen vielä yhdistetään nämä maisemat, niin eipä siinä paljon muuta tarvita.

Red Sky kattobaari Bangkok

Näille VIP-paikoille ei itselläni ollut asiaa, mutta minulle maisemat itsessään ovat niin spesiaalit, että en tällä erää olisi mitään erikoiskohtelua kaivannutkaan. En kyllästy koskaan katselemaan Bangkokia tästä perspektiivistä.

Nykyään Red Skyn yläpuolella on vielä toinen baari, Cru, josta voi ihailla esteettömästi maisemia joka suuntaan. Siitä eivät paljon enää maisemat parane.

Red Sky kattobaari BangkokRed Sky kattobaari BangkokRed Sky kattobaari Bangkok Red Sky kattobaari Bangkok Red Sky kattobaari Bangkok auringonlaskuRed Sky kattobaariRed Sky kattobaari Bangkok Red Sky kattobaari Bangkok

Auringonlaskuissa ja kattobaareissa on vaan sitä jotain!

Lisää Bangkokin kattobaareista voit lukea tästä artikkelista.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anne | Metallia Matkassa torstai, 24 maaliskuun, 2016 at 20:36

    Upea Bangkok! Mä en ole käynyt ihastelemassa maisemia korkealta siellä kuin Baiyoke Sky Towerissa (?) mutta näköjään muitakin paikkoja olisi! Pitää pistää korvan taakse.. jos vaikka ens talvena vihdoin ja viimein päästäisiin käymään pitkästä aikaa Bangkokissa 😀

    • Reply Reason for a Season perjantai, 25 maaliskuun, 2016 at 17:04

      Joo siis Bangkokissa näitä paikkoja riittää vaikka muille jakaa:D! Toivottavasti pääset ensi talvena. Itsekin jo haikailen takaisin :).

    Leave a Reply