Red Sky Bangkok

 

Red Sky kattobaari Bangkok

Bangkok ja kattobaarit kuuluvat erottamattomasti yhteen. Tuskin monesta kaupungista löytyy yhtä kattavaa kattobaarivalikoimaa. Tähän mennessä olen esitellyt blogissani Octaven ja Cloud 47:n ja nyt on vuorossa Centara Grand at Central World -hotellin katolle rakennettu Red Sky. Paljon keskeisempää sijantia ei Bangkokissa löydy ja Red Skysta tulikin rauhallisuutensa ja maisemiensa vuoksi yksi suosikeistani. Mikäli saapuu paikalle ennen kuutta, saa itselleen kaksi juomaa yhden hinnalla. Tarjous on kuitenkin henkilökohtainen. Centara Grand sijaitsee Central World -ostoskeskuksen yhteydessä, joten kattobaarissa rentoutumisen voi kätevästi yhdistää vaikka shoppailupäivään. Mikä olisikana parempi tapa rentoutua päivän päätteeksi kuin istahtaa ihastelemaan kaunista kaupunkia ja auringonlaskua.

Red Sky kattobaari Bangkok

Myös palvelu oli keskimääräistä ystävällisempää. Toisin kuin jotkut saattavat ajatella, hyvä palvelu ei missään nimessä ole Kaakkois-Aasiassakaan itsestäänselvyys. Minulle tuli erityisen tervetullut olo, vaikka en ollut se fresseimmän näköinen asiakas enkä viiden euron budjetillani todellakaan tuonut mainittavasti rahaa taloon. Hyvä palvelu jää mieleen ja saa minut varmasti palaamaan takaisin. Kun siihen vielä yhdistetään nämä maisemat, niin olen myyty.

Red Sky kattobaari Bangkok

Näille VIP-paikoille ei itselläni ollut asiaa, mutta minulle nämä maisemat itsessään ovat niin spesiaalit, että en tällä erää olisi mitään erikoiskohtelua kaivannutkaan. En kyllästy koskaan ihailemaan Bangkokia tästä persepktiivistä.

Red Sky kattobaari BangkokRed Sky kattobaari BangkokRed Sky kattobaari Bangkok Red Sky kattobaari Bangkok Red Sky kattobaari Bangkok auringonlaskuRed Sky sunsetRed Sky kattobaari Bangkok Red Sky kattobaari Bangkok

Auringonlaskuissa ja kattobaareissa on vaan sitä jotain. Vai mitä mieltä sinä olet?

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anne | Metallia Matkassa torstai, maaliskuu 24, 2016 at 20:36

    Upea Bangkok! Mä en ole käynyt ihastelemassa maisemia korkealta siellä kuin Baiyoke Sky Towerissa (?) mutta näköjään muitakin paikkoja olisi! Pitää pistää korvan taakse.. jos vaikka ens talvena vihdoin ja viimein päästäisiin käymään pitkästä aikaa Bangkokissa 😀

    • Reply Reason for a Season perjantai, maaliskuu 25, 2016 at 17:04

      Joo siis Bangkokissa näitä paikkoja riittää vaikka muille jakaa:D! Toivottavasti pääset ensi talvena. Itsekin jo haikailen takaisin :).

    Leave a Reply