Bangkok Rooftop – Cloud 47

 

CLOUD 47 Bangkok

Edit: Cloud 47 on pysyvästi suljettu, mutta sen perustajat ovat avanneet uuden rooftopin, Cloud9:n.

Lisää Bangkokin kattobaareja on esitelty täällä blogini postauksessa.

Cloud 47 Bangkok

Jos yhden asian otan ennen reissuani kohteesta selville, niin sen, missä olisi mahdollista päästä ihastelemaan auringonlaskua korkeuksista käsin. Bangkokista löytyy kattobaareja enemmän kuin reissun aikana ehtii kiertää, ja vaihtoehtoja riittää jokaiseen makuun. Kun tammikuun lopussa saavuin Bangkokiin, oli Cloud 47 valintani heti ensimmäisenä iltana.

Cloud 47 on huomattavasti rennompi vaihtoehto kuin Bangkokin hienostuneemmat rooftopit. Täällä on mahdollisuus viettää iltaa rauhallisemmissa tunnelmissa, ainakin alkuillasta. Kattobaari sijaitsee lähellä Sala Daengin BTS-asemaa, mutta oikean rakennuksen bongaaminen vaatii hieman tarkkaavaisuutta. Myönnän, että itsekin kävelin reippaasti harhaan. Cloud 47 sijaitsee United Center -nimisen toimistorakennuksen 47. kerroksessa. Enemmän infoa löytyy esimerkiksi tästä Bangkok.comin artikkelista.

Cloud 47 Bangkok

Useissa tämän postauksen kuvissa näkyvä, vielä hieman keskeneräinen MahaNakhon on muutaman kuukauden kuluttua Bangkokin korkein rakennus. Sieltä tulee löytymään esimerkiksi The Ritz-Carlton. Kovin montaa vuotta MahaNakhon ei kuitenkaan ehdi juhlia, sillä Bangkokiin ollaan rakentamassa huikeaa 615 metriä korkeaa Super Toweria, johon kaavaillaan muun muassa kuuden tähden hotellia. Bangkok rakentuu niin hurjaa vauhtia, että kolmen vuoden kuluttua kaupungin siluetti on taatusti jo aivan eri näköinen. Kuka tietää, ehkä itsekin asun tuossa kaupungissa silloin.

Cloud 47 Bangkok
Cloud 47 ei ehkä ole Bangkokin kattobaareista kaikista ylellisin, mutta jos liikkuu Silomin alueella, niin se on ehdottomasti käymisen arvoinen. Hinnatkin ovat huokeammat kuin monissa muissa vastaavissa paikoissa.

Cloud 47 Bangkok Cloud 47 Bangkok Cloud 47 Bangkok Cloud 47 Bangkok Cloud 47 Bangkokcloud47 bangkok

Mikä kattobaari on sinuun tehnyt vaikutuksen?

Cloud 47 Bangkok

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Tanja / Tanjan matkassa sunnuntai, maaliskuu 13, 2016 at 12:22

  Kiitos vinkistä… Taidankin poiketa yhdellä ku nurkilla olen 🙂

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, maaliskuu 13, 2016 at 14:10

   Ole hyvä vain :)!

 • Reply Teija / Lähdetään taas sunnuntai, maaliskuu 13, 2016 at 12:32

  No huhhuh. Melko korkeita rakennuksia sitä tätä nykyä rakennetaankin. Ei hullumpi asia ollenkaan selvittää, missä pääsee kussakin kohteessa ihastelemaan maisemia korkeuksista. Hienoja maisemia!

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, maaliskuu 13, 2016 at 14:12

   Joo oli kyllä itsellenikin aikamoinen ylläri, että Bangkokiin kaavaillaan yli 600 metriä korkeata rakennusta. Sellaisia ei koko maailmasta monta löydy. Aika mielenkiintoista, ja tavallaan vähän pelottavaa. Miten loputtomasti ihminen voi oikeasti rakentaa, ennen kuin käy huonosti.. Voisi kuumottaa yöpyminen niissä korkeuksissa :P.

 • Reply Jenni / Unelmatrippi sunnuntai, maaliskuu 13, 2016 at 19:52

  Oi, hulppeat maisemat! Menisin, jos Bangkokiin vielä joskus eksyisin. Mulla ei varmaan ole suosikkikattobaaria, kun niissä on loppujen lopuksi tullut käytyä niin vähän (kalliit hinnat ja pukukoodit taustalla). Tuo paikka vaikuttaa kaikin puolin hyvältä.

  • Reply Reason for a Season maanantai, maaliskuu 14, 2016 at 10:57

   Totta, monestihan se menee noin, mutta löytyy kyllä halvempiakin vaihtoehtoja -ja rennompia. Kaikissa ei ole pukukoodia, ja monissa paikoissa olivat löysänneet koodia tuolla Bangkokissa. Viitisen euroa joutui sijoittamaan per ilta yleensä, mielestäni se oli ihan jees -sen verran upeat maisemat monesta paikasta :).

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää maanantai, maaliskuu 14, 2016 at 03:03

  Mahtavat näköalat. En ole vielä päässyt Bangkokiin mutta joku päivä täytyy sinnekin suunnistaa.

  • Reply Reason for a Season maanantai, maaliskuu 14, 2016 at 10:58

   Suosittelen. Itse olen ihan rakastunut tuohon kaupunkiin ja toivon pääseväni joksikin aikaa asumaan sinne lähitulevaisuudessa :).

 • Reply Jenna / With huge passion for life maanantai, maaliskuu 14, 2016 at 08:35

  Mä tykkäsin CLOUD47:sta tosi paljon. Oli rooftop baarina rento 🙂 Vartija tosin joutui opastamaan meidät oikealle hissille, että edes päästiin koko paikkaan 😀 Ihania kuvia (kuten aina)!

  • Reply Reason for a Season maanantai, maaliskuu 14, 2016 at 10:59

   Haha jepp toi on vähän hämärässä paikassa! Ei voi vahingossa eksyä :D. Itse olin aivan väärässä paikassa, olin ottanut surkean kuvakaappauksen kartasta puhelimeen. No, ei se ole niin vakavaa. Ensi kerralla tiedän jo paremmin :P.Ja joo, tää on rennompi kuin monet :).

 • Reply jujukas maanantai, maaliskuu 14, 2016 at 15:47

  No on siinä komeat maisemat! Joku viehätys kyllä pilvenpiirtäjissä on! Sellainen urbaani maisema 😀

  • Reply Reason for a Season tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 15:28

   Samaa mieltä :).

 • Reply Sateenmuru maanantai, maaliskuu 14, 2016 at 18:44

  Hieno, upeita kuvia, haluaisin käydä. Apua, hurjan korkeita rakennuksia sinne suunnitellaan. En muista, että olisin missään erityisen korkeassa kattobaarissa käynyt, Lontoossa Thamesin äären hotellissa, josta oli illalla upeat näkymät St Paulin katedraalille.

  • Reply Reason for a Season tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 15:27

   Joo toi 615 alkaa oleen aika älytön korkeus kyllä. Siinä saa olla arkkitehti skarppina :P. Mutta tuleepa siitä varmaan aikamoinen vetonaula kaupunkiin.

 • Reply Pirkko / Meriharakka tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 09:10

  Bangkokista ei ole kokemusta, mutta kattobaareja on jossain kyllä vähän etsittykin. Belgradissa haimme yhtä ylimmän kerroksen ravintolaa vähän aikaa. Näimme sen jopa kadulta, mutta emme meinanneet millään keksiä mistä vaatimattomasta ovesta pääsemme siihen portaikkoon, jonka hissi meidät sinne veisi. No löytyi se lopulta ja löytyi se ravintolakin ja näköala oli ihan ok.

  • Reply Reason for a Season tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 15:26

   Toi on ihan yleinen onglema, että sisäänkäynti ei heti löydy :D. Monissa kaupungeissa kattobaarit on mitä ihmeellisimmissä rakennuksissa…ja mainostus varsin vaatimatonta siinä ulkosalla. Mutta hauskaa näitä on bongailla ympäri maailmaa :).

 • Reply Hanna tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 10:17

  Mäkin haluan aina päästä ihailemaan kaupunkia yläilmoista käsin, kattobaareista näkee aina upeasti kaupungin valot ilta-aikaan. Käytiin Hong Kongissa maailman korkeimmassa baarissa ja hinnat siellä olivat nekin kirjaimellisesti pilvissä. Tukholmassa kiva kattobaari on Himlen ja onhan täällä Tampereellakin tuo Tornihotellin Moro Sky Bar 🙂

  • Reply Reason for a Season tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 15:25

   En olekaan koskaan käynyt Himlenissä, täytyy pitää mielessä :). Ja Hong Kongissa en ole käynyt vielä ollenkaan, toivottavasti vielä joku päivä. Moro on ihan kiva kyllä, valitettavasti sää oli tosi ankea, kun kävin siellä. Kesällä varmasti tosi jees!

 • Reply Outi tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 10:38

  Bangkokissa on tullut käytyä useampaan otteeseen, mutta harmillisesti kattobaarit ovat jääneet näkemättä. Siinä yksi syy lisää poiketa vielä Thaimaassa 😉 Joka kerta tulee hämmästeltyä Bangkokin korkeita rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä. Ihan mielenkiinnosta sitäkin kohtaan, olisi kaupungissa niin mahtava päästä taas uudelleen käymään.

  • Reply Reason for a Season tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 15:23

   Joo siis ehdottomasti kattobaareihin, jos Bangkokissa liikkuu. Saa vähän erilaista perspektiiviä kaupunkiin :)!! En malta odottaa, että saan itse palata takaisin.

 • Reply Juha-Petteri Kukkonen | Sirbizler.com tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 14:57

  Tämä on näistä Bangkokin rooftop-baareisa ehkä vähiten wow, mutta auringonlaskun aikaan erittäin suositeltava kokemus 🙂 Tuo uusi Ritz Carlton menee kyllä testiin, kun avautuu!

  • Reply Reason for a Season tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 15:22

   En osaa sanoa, onko vähiten wow, kun olen käynyt vasta ehkä viidessä rooftopissa ja niitä on varmaan kymmeniä :D. Mutta ymmärrän mistä puhut, tämä ei ole samalla tavalla fancy, kuin hienojen hotellien kattobaarit. Itse tykkään näistä paikoista juurikin auringonlaskun näkökulmasta, on siistiä nähdä kaupunkia ylhäältäpäin eri suunnista. Joo uskon, että se Ritz-Carlton on sun juttu :D!! Minulla ei taida olla varaa astua edes aulaan :P. Mutta ehkä joku näköalapaikka tulee tuohonkin rakennukseen 8).

 • Reply Johanna Hulda - Discovering Sunbeams tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 18:34

  Hienot auringonlaskumaisemat! Kattobaarit ovat ihania, mutta pilvenpiirtäjän kattobaari on minulla vielä kokematta. Sansibarilla tuli kattobaareissa istuskelu, töiden teko ja auringonlaskujen katselu oikein tavaksi. Yhdestä kattobaarista bongaili aina kivan näköisiä toiseja kattobaareja, mutta siinä katujen sokkelossa niitä oli lähes mahdoton löytää enää maantasalta käsin 😀

  • Reply Reason for a Season tiistai, maaliskuu 15, 2016 at 19:12

   Haha jep, ylhääältäkäsin on vähän helpompi bongailla juttuja kuin katujen sokkeloista :D. Kuulostaa aivan superihanalle tuo meininki Sansibarilla.

 • Reply Anna / Tämä matka -blogi keskiviikko, maaliskuu 16, 2016 at 21:30

  Kattobaareista saa niin hyvän kuvan kaupungista. Joskus, kun emme ole jaksaneet mennä mihinkään baariin, olemme hiljaa hiipineet hotellimme ylimpiin kerroksiin. Sieltä löytyy aina joku uima-allas tai näköalatasanne tai joku kokouskeskus terasseineen johon länkkäri voi mennä oman pullon kanssa istumaan iltaa. Kun joku henkilökunnan jäsen on tullut kyselemään jotain, heidät saa aina hiljaiseksi antamalla hieman tippiä : )

  • Reply Reason for a Season torstai, maaliskuu 17, 2016 at 16:14

   Hei toi onkin hyvä taktiikka! Täytyy pitää mielessä toi tipin jättäminen :D.

 • Reply laura / to travel is to live torstai, maaliskuu 17, 2016 at 12:35

  Ihanat maisemat ja varmasti hyvä paikka ihailla auringonlaskua. Itse olen käynyt Bangkokissa vasta yhdessä kattobaarissa, Lebua State Towerin Sky baarissa, josta kirjoitin vähän aikaa sitten blogissani. Se oli toki hinnakkaampi, mutta palvelu oli huippua ja puitteet hienot. Auringonlasku ja maisemat olivat kuitenkin sielläkin se pääasia!

  • Reply Reason for a Season torstai, maaliskuu 17, 2016 at 16:13

   Joo Lebua at State towerin rooftop on kyllä aika hulppea. Valitettavan ruuhkaisa vaan nykyään, ja tosiaan melko kallis. Mutta ihanat näkymät joelle ja ehdottomasti käymisen arvoinen. Kunpa joskus olisi varaa syödä illallista siellä.

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi sunnuntai, maaliskuu 20, 2016 at 09:00

  kylläpäs Bangkokista noita rooftop-baareja löytyykin! Ja valinnanvara tulee vain kasvamaan jos sinne tuollaisia rakennuksia kaavaillaan. Oma korkeanpaikankammoni voisi kyllä alkaa noilla korkeuksilla tulla vastaan…!

  • Reply Reason for a Season maanantai, maaliskuu 21, 2016 at 14:22

   Minullakin on korkeanpaikankammo, mutta kovasti koitan päästä siitä. En tosin ole onnistunut :D. Saa nähdä, miten käy, sitten kun oikeasti pitäisi nousta yli 600-metriseen rakennukseen. Siinä voi äkkiä hymy hyytyä :P.

 • Reply Kohteena maailma / Rami sunnuntai, maaliskuu 20, 2016 at 21:41

  Itsellä jäi Bangkokin reissulla nämä kunnon rooftop-baarit ja ravintolat käymättä läpi. Tänne voisin mennä mielelläni seuraavalla reissulla, minkä Bangkokiin teen. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen metropoli.

  • Reply Reason for a Season maanantai, maaliskuu 21, 2016 at 14:22

   On kyllä todellakin mielenkiintoinen metropoli. Kannattaa kyllä muutama rooftop ottaa haltuun, niin saa nähdä Helsinkiä vähän eri perspektiivistä.

  Leave a Reply