Suomen suurin matkablogiyhteisö

The COMMONS – Community first

THE COMMONS BANGKOK

”Dedicated to the things that haven’t happened yet and the people who are dream them up.”

-Peter Wegner-

The Commons Bangkok

Jotain ihan muuta kuin perinteinen kauppakeskus. Tuntuu siltä kuin koko paikka olisi suunniteltu täydellistä Instagram-kuvaa varten. Vastikään avattu The COMMONS on yhteisö, luova tila, muotitietoisten teinien kokoontumispaikka. Thonglor on Bangkokin hipstereintä aluetta ja The COMMONS on tähän  kuin piste iin päälle. Ensin yhteisö, sitten kauppakeskus, lukee kotisivuilla.

The Commons Bangkok

Vahingossa tänne ei voi eksyä, vaikka parhaansa yrittäisi. The COMMONS löytyy osoittesta 335 Soi Thonglor 17. Jos sinulla ei ole kiire, niin suosittelen kävelyä Thonglorin Skytrain-asemalta, matkan varrella on muitakin kivoja paikkoja. Taksikuski tuskin paikkaa nimeltä tunnistaa, mutta kadun nimen kylläkin.

The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Commons Bangkok The Roots Cafe Bangkok

The COMMONS on täynnä kiinnostavia yksityiskohtia. Ja ihmisiä. Suosittelen vierailemaan täällä, jos haluat nähdä, missä trendikkäät kaupunkilaisnuoret viettävät aikaansa. Me jatkoimme matkaa lähistöllä sijaitsevaan Marriott-hotellin kattobaariin, Octaveen. Jos siis mietit sopivaa auringonlaskuspottia tältä alueelta, niin Octave saa suositukseni.

The Commons Bangkok

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Veera Bianca sunnuntai, 28 helmikuun, 2016 at 17:49

    Heeei jeeee – mun piti Bangkokissa joka päivä käydä täällä, mutta en koskaan ehtinyt perille saakka! Näyttää megakivalta <3

    • Reply Reason for a Season maanantai, 29 helmikuun, 2016 at 12:10

      Joo on kyllä fressi paikka :). Pitää mennä uusiks ens kerralla. Koska mehän ollaan ihan kohta lähdössä tonne ;).

    Leave a Reply