Suomen suurin matkablogiyhteisö

Koh Lanta – auringonlasku Klong Daolla

Koh Lanta auringonlasku

Olen kiitollinen ajasta, jonka olen saanut viettää Thaimaassa. Kelvollista nettiyhteyttä minulla ei ole ollut viikkoon käytössäni, joten blogin päivittäminen on saanut odottaa. Bangkokista suuntasin Koh Lipelle täyttämään vuosia, ja tänään saavuin juuri ennen auringonlaskua Koh Lantalle. Näihin auringonlaskuihin en kyllästy koskaan.

Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku Koh Lanta auringonlasku

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Katja tiistai, 9 helmikuun, 2016 at 21:06

    Ei voi sanoa kuin että niin kaunista! <3

    • Reply Reason for a Season keskiviikko, 10 helmikuun, 2016 at 12:40

      <3

    Leave a Reply