Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sydneyn rannat – Coogee Beach

Coogee Sydney

Minulla on ikävä Australiaa ja erityisesti Sydneyn rantoja – joita muuten riittää niin paljon, etten niitä osaisi edes luetella. Tunnetuimmat rannat tulivat minulle kuitenkin tutuksi. Ne ovat Bondi, Manly sekä Coogee, jossa tämän postauksen kuvat on otettu.

On vaikea uskoa, että näistä hetkistä on kohta jo vuosi aikaa.

Coogee Sydney

Coogee on yksi Sydneyn upeimmista rannnoista

Coogee on yksi Sydneyn lukemattomista upeista rannoista. Minulle sillä on erityinen merkitys siksi, että olin eräänä aamuna siellä ihastelemassa yhtä elämäni kauneimmista auringonnousuista.

Se on kuitenkin pakko todeta, että Bondi Beachilla on niin ainutlaatuinen paikka sydämessäni, että sitä ei voi mikään viedä – ei sittenkään, vaikka mukaan laskettaisiin kaikki tämän maailman paratiisirannat. Välillä oli silti mukavaa viettää aikaa myös Sydneyn muillakin rannoilla, sillä vaihtelu virkistää.

Coogee SydneyCoogee SydneyCoogee SydneyCoogee Sydneyg16Coogee SydneyCoogee Sydney

Oletko koskaan miettinyt, miten paljon maailmassa on rantoja? Minä mietin juuri tänään, eikä minulla totta puhuen ole aavistustakaan oikeasta vastauksesta. Meren ranta on mielestäni yksi kauneimmista asioista maailmassa. Voisin katsella rantakallioon iskeytyviä meren aaltoja loputtomiin.

Toivon, että pääsen näkemään elämäni aikana vielä mahdollisimman monta rantaa lähellä ja kaukana.

Coogee SydneyCoogee SydneyCoogee SydneyCoogee SydneyCoogee Sydney

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply