Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forum Tallinna

Tallinnan Nordic Hotel Forum on osoittautunut monesti toimivaksi hotellivalinnaksi.

Moni reissaaja varmasti tunnistaa sen ristiriidan, kun haluaisi kokea uusia juttuja, mutta toisaalta vanha ja hyväksi havaittu houkuttelee. Pari viikkoa sitten tuttuus ja turvallisuus voitti. Lähdin itsekseni Tallinnaan rentoutumaan ja päätin, että tähän tarkoitukseen paras mahdollinen vaihtoehto olisi hotelli, johon olen päätynyt monesti aiemminkin. En voisi kuvitella parempaa sijaintia hotellille kuin Viru-keskusta vastapäätä sijaitsevalla Nordic Hotel Forumilla on.

On muutenkin mahtavaa, että Tallinnassa keskusta on lähellä satamaa. En ole koskaan joutunut turvautumaan taksiin tai julkisiin matkalla hotellille.

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forumissa kolme erityisen siistiä juttua mielestäni ovat:

 1. Sijainti
 2. Ihana rentoutumiskeskus
 3. Kohtuullinen hinta. Yhden yön laiva/hotellipaketti maksaa Eckerön kautta halvimmillaan 55e /henkilö

Nordic Hotel Forum Tallinna Delux Room Nordic Hotel Forum Tallinna

Majotuin Delux-huoneessa, joka on toki halvinta Standard-huonetta kalliimpi. Hinnat näyttävät vaihtelevan reippaasti ajankohdan ja hakukoneen mukaan, mutta esimerkiksi Eckerön sivuilla yhden yön laiva/hotellipaketin hinta on alkaen 93 euroa/henkilö.

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forum Tallinna

Haaveilen kylpyammeesta. Valitettavasti minulla ei sellaista kotona ole, joten viihdyn aina enemmän kuin hyvin hotellihuoneissa, joista amme löytyy. Olen hurahtanut viimeisen vuoden aikana Lushin tuotteisiin, ja nyt minulla oli vihdoin mahdollisuus testata värikästä kylpyä. Vinkkinä todettakoon, että Nordic Hotel Forumin vierestä löytyy Foorum-niminen kauppakeskus, jossa on Lushin myymälä. Monet Lushin tuotteet ovat siellä halvempia kuin Suomessa.

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forumin rentoutumiskeskuksesta löytyy uima-allas, poreallas, höyrysauna, tavallinen sauna sekä pieni kuntosali. Näillä altailla on tullut nollailtua ajatuksia monenlaisissa elämäntilanteissa. Tämän viikonlopun suosikkihetkeni oli aamu-uinti auringonnousun aikaan. Vahva suositus aamu-uinnille, sillä aamulla hotellin uima-allasosastolla on vielä rauhallista.

Tallinna linnut

Viikonloppu Tallinnassa jää muistoihini rentoutumisfiilisten lisäksi myös surullisemmalla tavalla. Herätessäni lauantaiaamuna hyvin nukutun yön jälkeen törmäsin ensimmäisenä uutisiin Pariisin terroristi-iskusta. Kyyneleiltä ei siis tämä viikonloppu säästynyt. Tein kuitenkin päätöksen, että niin musertavia asioita kun maailmassa tapahtuukin, en suostu antamaan terroristeille sitä riemua, että alkaisin pelkäämään tai vihaamaan. Sen sijaan päätin, että nyt on entistä enemmän aika välittää ihmisistä lähellä ja kaukana.

Tallinna Telliskivi

Tallinna Frenchy

Tallinna

Tallinna

Maailma on varjoineenkin loputtoman kiehtova paikka. Toisinaan unohdamme, miten upeita paikkoja löytyy ihan nurkan takaa. Tallinna on yksi suosikkikaupungeistani ja toivottavasti ehdin tutustumaan siihen tulevaisuudessa vielä monta kertaa. Viimeistään ensi kesänä viettäisin Tallinnassa mielelläni pidemmänkin pätkän. Rentoutumisviikonloppu oli varsin onnistunut, odotan jo innolla seuraavia.

Yhteistyössä: Nordic Hotel Forum

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, joulukuu 1, 2015 at 04:56

  Tallinna on ihana. Ja hotelli näyttää hyvältä.

  • Reply Reason for a Season tiistai, joulukuu 1, 2015 at 23:48

   Niin onkii ihana <3. Tää on kyllä kiva hotelli :)!!

 • Reply Maarit Johanna tiistai, joulukuu 1, 2015 at 07:44

  Hei joo olen Merin kanssa samaa mieltä! Tuo katettu sänky on niin söpö. Mie tykkään myös spa-tiloista. Varattiin just eilen yks yö Tallinnassa kolmelle hengelle ja harkittiin vakavasti tätä hotellia. Koska on äärimmäisen tiukka tilanne rahasta, vain vähän halvempi Tallink Spa voitti ja otimme sen. Ihana päästä taas Tallinnaan!

  • Reply Reason for a Season tiistai, joulukuu 1, 2015 at 23:49

   Joo olen samaa mieltä, tosi kiva sänky 8). Joo ymmärrän, toisinaan (lue:usein) budjetti on se, mikä tosiaan ratkasee. Näiden hotellien välilläkin varmaan vaihtelee, kumpi on halvempi. Aika kiva, kun meette pian!

  Leave a Reply