Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forum Tallinna

Moni reissaaja varmasti tunnistaa sen ristiriidan, kun haluaisi kokea uusia juttuja, mutta toisaalta vanha ja hyväksi havaittu houkuttelee. Pari viikkoa sitten tuttuus ja turvallisuus voitti. Lähdin yksikseni Tallinnaan rentoutumaan ja päätin, että tähän tarkoitukseen paras mahdollinen vaihtoehto olisi hotelli, johon olen päätynyt monesti aiemminkin. En voisi kuvitella parempaa sijaintia hotellille kuin Viru-keskusta vastapäätä sijaitsevalla Nordic Hotel Forumilla on. On muutenkin ihan mahtavaa, että Tallinnassa kaikki on niin lähellä satamaa. En ole koskaan joutunut turvautumaan taksiin/julkisiin matkalla hotellille.

I’m sure you know the mixed feeling, when you would love to experience new things, and on the other hand you miss something familiar. Two week ago the familiarity won. I spent the weekend in Tallinn alone, with a mission to relax. I thought that the best option would be Nordic Hotel Forum – the hotel that’s been my choice for several times during the past years. I can’t imagine the better location than this hotel has – right opposite to Viru Centre. I love the fact that so many hotels in Tallinn are close to harbour. I like to walk a lot, so it’s very nice that I don’t have to use taxi or public transportation on my way to the hotel.

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forumissa kolme erityisen siistiä juttua mielestäni ovat:

 1. Sijainti
 2. Ihana rentoutumiskeskus
 3. Kohtuullinen hinta. Yhden yön laiva/hotellipaketti maksaa Eckerön kautta halvimmillaan 55e /henkilö

Top 3 things in this hotel:

     1. The location

     2. Lovely leisure centre

     3. Reasonable price. One night in the hotel plus ferry from Helsinki starts from 55 e

Nordic Hotel Forum Tallinna Delux Room Nordic Hotel Forum Tallinna

Majotuin Delux-huoneessa, joka on toki halvinta Standard-huonetta kalliimpi. Hinnat näyttävät vaihtelevan reippaasti ajankohdan ja hakukoneen mukaan, mutta esimerkiksi Eckerön sivuilla yhden yön laiva/hotellipaketin hinta on alkaen 93 euroa/henkilö.

I stayed in Delux room. This is of course more expensive room type than Standard. Prices changes, but packages (ferry plus one night) starts from 93 euros/person.

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forum Tallinna

Haaveilen kylpyammeesta. Valitettavasti minulla ei sellaista kotona ole, joten viihdyn varsin hyvin hotellihuoneissa, joista amme löytyy. Olen hurahtanut viimeisen vuoden aikana Lushin tuotteisiin, ja nyt minulla oli vihdoin mahdollisuus testata värikästä kylpyä. Vinkkinä todettakoon, että Nordic Hotel Forumin vierestä löytyy Foorum-niminen kauppakeskus, jossa on Lushin myymälä. Monet tuotteet ovat siellä halvempia kuin Suomessa.

I’ve fallen in love with Lush products during the past year. Now I finally had a chance to test their lovely colourful bath bomb. I wish I had a bath tube at home.. but I don’t. So I really enjoy the hotel rooms with a tube. Tip to Finnish visitors in Tallinn: Next to Nordic Hotel Forum you’ll find a shopping mall called Foorum. There is a Lush boutique. Many prices are cheaper than in Finland.

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forum Tallinna

Hotellin rentoutumiskeskuksesta löytyy uima-allas, poreallas, höyrysauna, tavallinen sauna sekä pieni kuntosali. Näillä altailla on tullut nollailtua ajatuksia monenlaisissa elämäntilanteissa. Tämän viikonlopun suosikkihetkeni oli aamu-uinti auringonnousun aikaan. Vahva suositus.

The relaxing center includes pool, jacuzzi, steam sauna, regular sauna and little gym. I’ve spent many great moments in these pools. My favourite moment in this weekend was a morning swim during the sunrise. Highly recommended.

Tallinna linnut

Viikonloppu Tallinnassa jää muistoihini rentoutumisfiilisten lisäksi myös surullisemmalla tavalla. Herätessäni lauantaiaamuna hyvin nukutun yön jälkeen törmäsin ensimmäisenä uutisiin Pariisin terroristi-iskusta. Kyyneleiltä ei siis tämä viikonloppu säästynyt. Tein kuitenkin päätöksen, että niin musertavia asioita kun maailmassa tapahtuukin, en suostu antamaan terroristeille sitä riemua, että alkaisin pelkäämään tai vihaamaan. Sen sijaan päätin, että nyt on entistä enemmän aika välittää ihmisistä lähellä ja kaukana.

Besides lovely relaxing I will remember this weekend because of its sad events. In Saturday I woke up after good sleep and read the news about Paris terrorist attack. I could’t stop crying. Still I decided that these terrorist will not get what they want. I’m not going to be scared. I’m not going to limit my travels. I refuse to hate. I decided that it’s time to care about others more than ever before.

Tallinna Telliskivi

Tallinna Frenchy

Tallinna

Tallinna

Maailma on varjoineenkin loputtoman kiehtova paikka. Toisinaan unohdamme, miten upeita paikkoja löytyy ihan nurkan takaa. Tallinna on yksi suosikkikaupungeistani ja toivottavasti ehdin tutustumaan siihen tulevaisuudessa vielä monta kertaa. Viimeistään ensi kesänä viettäisin Tallinnassa mielelläni pidemmänkin pätkän. Rentoutumisviikonloppu oli varsin onnistunut, odotan jo innolla seuraavia.

The world is endlessly fascinating, even with its shadows. I think that sometimes we underestimate cool destinations near us. Tallinn is one of my favorite cities and I hope I’ll have a chance to visit there many many times in the future. The weekend was really good. Can’t wait for the next time. 

Yhteistyössä: Nordic Hotel Forum

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, joulukuu 1, 2015 at 04:56

  Tallinna on ihana. Ja hotelli näyttää hyvältä.

  • Reply Reason for a Season tiistai, joulukuu 1, 2015 at 23:48

   Niin onkii ihana <3. Tää on kyllä kiva hotelli :)!!

 • Reply Maarit Johanna tiistai, joulukuu 1, 2015 at 07:44

  Hei joo olen Merin kanssa samaa mieltä! Tuo katettu sänky on niin söpö. Mie tykkään myös spa-tiloista. Varattiin just eilen yks yö Tallinnassa kolmelle hengelle ja harkittiin vakavasti tätä hotellia. Koska on äärimmäisen tiukka tilanne rahasta, vain vähän halvempi Tallink Spa voitti ja otimme sen. Ihana päästä taas Tallinnaan!

  • Reply Reason for a Season tiistai, joulukuu 1, 2015 at 23:49

   Joo olen samaa mieltä, tosi kiva sänky 8). Joo ymmärrän, toisinaan (lue:usein) budjetti on se, mikä tosiaan ratkasee. Näiden hotellien välilläkin varmaan vaihtelee, kumpi on halvempi. Aika kiva, kun meette pian!

  Leave a Reply