Suomen suurin matkablogiyhteisö
Nordic Hotel Forum

Hotellisuositus Tallinnaan: Nordic Hotel Forum

Tallinnan vanhankaupungin laitamilla sijaitseva Nordic Hotel Forum on osoittautunut monella reissulla luotettavaksi ja toimivaksi tukikohdaksi.

En varmasti ole ainoa, joka kokee välillä ristiriitaisuutta reissatessaan, kun haluaisi kokea uutta, mutta toisaalta vanha ja hyväksi havaittu houkuttelee helppoudellaan. Viimeksi Tallinnaan matkustaessani tuttuus ja turvallisuus voitti. Lähdin yksin pariksi päiväksi Tallinnaan rentoutumaan ja päätin, että tähän tarkoitukseen paras mahdollinen vaihtoehto olisi hotelli, johon olen päätynyt monesti aiemminkin.

Legendaarista Viru-keskusta vastapäätä sijaitseva  Nordic Hotel Forum on monille tuttu hotelli, sillä se on suomalaisten keskuudessa hyvin suosittu – eikä syyttä. Itse en ole majoittunut missään toisessa Tallinnan hotellissa yhtä usein kuin tässä.

Mielestäni on mahtavaa, että Tallinnan satama sijaitsee lähellä keskustaa. Suuri osa hotelleista sijaitsee sellaisella alueella, että taksia tai muita julkisia ei tarvitse välttämättä käyttää ollenkaan Tallinnaan saapuessaan.  Nordic Hotel Forumille on satamasta varttin kävelymatka.

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forum Tallinna Deluxe Room

Nordic Hotel Forumin Deluxe-huone on avara ja viihtyisä

Nordic Hotel Forum Tallinna

Viihtyisä hotellihuone

Nordic Hotel Forumissa on yhteensä 267 huonetta.

Majotuin tällä kertaa Double Deluxe-huoneessa, joka on tilava ja viihtyisä huone omalla kylpyammeella. Tämän, kuten muidenkin huonetyyppien hinnat vaihtelevat saatavuuden ja sesongin mukaan,  suosittelen tarkistamaan hinnat muutamasta eri paikoista. Eri laivayhtiöillä on tarjouksia, joihin kuuluu hotelliyön lisäksi laivaliput. Nämä kannattaa ehdottomasti tarkistaa sekä Tallinkin, Eckerön että Viking Linen osalta.

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forumin Deluxe-huoneesta löytyy kylpyamme

Päivän päätteeksi huoneen kylpyammeeseen rentoutumaan

Haaveilen kylpyammeesta. Valitettavasti minulla ei sellaista kotona kuitenkaan ole, joten viihdyn aina enemmän kuin hyvin sellaisissa hotellihuoneissa, joista amme löytyy. Olen hurahtanut viimeisen vuoden aikana Lushin tuotteisiin, ja nyt minulla oli vihdoin mahdollisuus testata värikästä kylpyä. Vinkkinä todettakoon, että Nordic Hotel Forumin vierestä löytyy Foorum-niminen kauppakeskus, jossa on Lushin myymälä. Monet Lushin tuotteet ovat siellä halvempia kuin Suomessa.

Kylpyamme löytyy myös joistain edullisemman hintaluokan huoneista. Kannattaa mainita asiasta vastaanotossa, mikäli toivoo kylpyammeellista huonetta.

Nordic Hotel Forum Tallinna

Rentoutumiskeskuksen ikkunasta pilkisti kaunis auringonnousu

Nordic Hotel Forum Tallinna

Nordic Hotel Forumin yläkerrasta löytyy rentoutumiskeskus

Nordic Hotel Forumin ylimmässä kerroksessa sijaitsee rentoutumiskeskus, josta löytyy uima-allas, poreallas, höyrysauna, tavallinen sauna sekä pieni kuntosali. Tämä on mielestäni mainio vaihtoehto isommille kylpylöille ja vesipuistoille silloin, kun kaipaa päivän alkajaisiksi tai päätteeksi harmonisempaa rentoutumishetkeä.

Tämän viikonlopun suosikkihetkeni oli aamu-uinti aamuauringon noustessa Tallinnan kattojen ylle. Suosittelenkin juuri aamu-uintia – silloin hotellin uima-allasosastolla on mitä todennäköisimmin vielä rauhallista, eikä omaa vuoroa poreammeeseen tarvitse kärkkyä.  Aamu-uinnin jälkeen on mukava suunnata aamiaiselle hotellin alakerran Monaco-ravintolaan, jossa odottaakin sangen erinomainen aamiainen.

Rentoutumiskeskuksen käyttö ulkopuolisille maksaa 12e.

Tallinna linnut

Nordic Hotel Forumin parhaita puolia:

 • Sijainti lähellä satamaa, vanhaakaupunkia ja keskustaa on loistava
 • Hotellihuoneet ovat siistit ja viihtyisät
 • Yläkerran rentoutumiskeskus on ihana
 • Hotelliaamiainen on monipuolinen ja maistuva
 • Hintataso on kohtuullinen

 

 

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, 1 joulukuun, 2015 at 04:56

  Tallinna on ihana. Ja hotelli näyttää hyvältä.

  • Reply Reason for a Season tiistai, 1 joulukuun, 2015 at 23:48

   Niin onkii ihana <3. Tää on kyllä kiva hotelli :)!!

 • Reply Maarit Johanna tiistai, 1 joulukuun, 2015 at 07:44

  Hei joo olen Merin kanssa samaa mieltä! Tuo katettu sänky on niin söpö. Mie tykkään myös spa-tiloista. Varattiin just eilen yks yö Tallinnassa kolmelle hengelle ja harkittiin vakavasti tätä hotellia. Koska on äärimmäisen tiukka tilanne rahasta, vain vähän halvempi Tallink Spa voitti ja otimme sen. Ihana päästä taas Tallinnaan!

  • Reply Reason for a Season tiistai, 1 joulukuun, 2015 at 23:49

   Joo olen samaa mieltä, tosi kiva sänky 8). Joo ymmärrän, toisinaan (lue:usein) budjetti on se, mikä tosiaan ratkasee. Näiden hotellien välilläkin varmaan vaihtelee, kumpi on halvempi. Aika kiva, kun meette pian!

  Leave a Reply