Suomen suurin matkablogiyhteisö

#WWIM12Helsinki

”We have all known the long loneliness, and we have found that the answer is community.” -Dorothy Day-

Viime viikonloppuna instagrammaajat ympäri maailman kokoontuivat tapaamaan toisiaan. Kuvia näistä tapaamisista löytyy hashtagilla #wwim12. Tähän tiivistyykin loistavasti se, mikä minulle on niin Instagramissa kuin elämässä yleensäkin merkityksellistä -ihmisten kohtaaminen. Jos joku kysyy minulta, miksi Instagram, niin vastaus lähtee aina siitä, että Instagram on yhteisö. Olen tavannut elämässäni paljon hienoja ihmisiä, joihin en olisi ehkä koskaan tutustunut ilman Instagramia. Jokaisella mantereella on myös ihmisiä, joiden tapaamista odotan. Sosiaalisen median käytössä on paljon ärsyttäviäkin piirteitä, mutta uusien ihmisten tapaaminen ei ole yksi niistä.

Last weekend instagrammers around the globe met each others in local meetings. You can check out pictures of these events under #wwim12. Now we are talking about something that really matters to me on Instagram and in life in general -people! If someone is asking me why Instagram, my answer starts from COMMUNITY. I´ve met so many awesome people in my life just because of Instagram. And the world is full of people I wanna meet one day. There is bunch of negative aspects in using social media, but meeting new people is not one of those. 

helsinki

Jos yhteisöllisyys unohdetaan, mitä jää Instagramista jäljelle? Kauniita kuvia ja sanoja, jotka kaikuvat jonnekin bittiavaruuteen. Jää paljon ihmisiä, jotka etsivät huomiota omille kuvilleen (tai omakuvilleen) ja ehkä sitä saavatkin, mutta jäljelle jää varmasti myös paljon yksinäisyyttä. Siksi haluan rohkaista ihmisiä, jotka miettivät tällaisiin tapahtumiin osallistumista, mutta eivät tunne ketään etukäteen ja siksi epäröivät. Uskaltakaa hypätä mukavuusalueelta ulos! Siellä toisella puolella tapahtuu kivoja asioita.

What is Instagram without community? Beautiful pictures and words that echoes to emptiness, people seeking attention…and often facing loneliness. I wanna encourage people who are wondering should they participate events like this, but they don´t know anyone and therefore are scared. Just do it! When you jump out of the comfort zone, many good things will happen. 

Suomenlinnan lautta

Näin matkabloggaajana on mainittava, että oli ilo tavata bloggaajakolleegoideni kanssa taannoin Sail for Good– reissulle osallistunut vloggaaja Timo Wilderness. Näitä reissuaiheista vloggaavia tyyppejä ei vielä ihan tungokseen saakka Suomessa ole. Itse haluaisin olla yksi heistä, mutta eihän siitä tunnetusti mitään ole tullut. Siispä mielelläni seurailen, mitä muut tekevät tällä saralla. Olen viimeisen vuoden aikana alkanut arvostamaan videoita taas ihan uudella tavalla.

I have to mention, that it was nice to meet vlogger Timo Wilderness, who recently participated Sail for Good – trip with my travel blogger colleagues. It´s great that we have vloggers in Finland that are into traveling. I would love to be one of them.. but oh well, I have no skills. So I love to follow videos of others. I really appreciate video skills these days :). 

suomenlinna suomenlinna suomenlinna suomenlinna suomenlinna

Tapaamisemme järjestettiin Suomenlinnassa ja illan näyttävimmästä sisääntulosta vastasi @paulmikkonen.

Our meeting took its place in Suomenlinna island, and @paulmikkonen made quite an entrance! 

suomenlina suomenlinna

Kiitos @joonaslinkola, että näit vaivaa ja järjestit tämän porukan yhteen. Seuraavaa kertaa odotellessa.

Thanks @joonaslinkola for making this event happen. I´m already waiting for the next one. 

suomenlinnasuomenlinna

See you on Instagram!
[email protected]

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply