Suomen suurin matkablogiyhteisö

Singapore For Millennials

I fell in love with Singapore and its people, when I travelled there in 2014. I noticed there is so much beauty in the country. I´ve heard some people saying that Singapore is boring, or that you don´t need too many days there. People think they have seen it all, when they have seen Marina Bay Sands and Sentosa Island. I couldn´t disagree more. If only TripAdvisor lists more than 7000 restaurants in Singapore, how could you see “it all” in just few days? I travelled back to Singapore 3 times during my 2 months of travelling in 2015. I hope I´ll  get back again as soon as possible.

ialtimate

I love travelling. I love to talk about travelling. I love to give tips to others when they are travelling. So I got this idea about writing a mobile travel guide about Singapore. Last year I wrote my first travel guide via CreateTrips. In 2015 I started this second project. This was a long journey. It took almost 6 months, but now this project is finally ready. Let me introduce you:

                                                             Singapore for Millennials

Singapore for Millennials CreateTrips guide

I wrote this guide with young adults on my mind, but don´t take this age thing too serious. To me being young is more state of mind than numbers. I´m quite sure that everyone will find something interesting from my guide –even if you are Singaporean.

Le Halo Singapore

It was extremely hard to decide what venues I´ll include this guide. I had too many great options. At the moment I´m feeling good with my final choices. I wanna support these companies and hope to see the flourishing for a long time.

Hotel Clover The Arts

The Singaporeans have impacted me a lot. I haven´t face that kind of hospitality in any other country. What most overwhelmed me was the funeral week of Mr Lee Kuan Lew last March. Everyone paid their respect. Most people stood in the queue for 10 hours, just because they wanted to say their last goodbyes for their loved leader. I´m hubled that I had a privilege to spend the funeral day in Singapore. I´ve never experience anything like that before. I love Singapore. If you love Singapore as well, please upload my guide. It´s all free and I´m quite sure you´ll like the venues I´ve chosen. They are quite hip ;).
 Appstore -> CreateTrips -> Travelbooks ->Singapore for Millennials.
Enjoy!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply Heidi sunnuntai, heinäkuu 5, 2015 at 15:39

  Tosi upealta projektilta kuulostaa! Onnittelut sinulle. Ja upeaa, että tämä oppaasi on saatavana ihan ilmaiseksi! Singaporea olenkin suunnitellut yhdeksi tulevista matkakohteista, joten oppaalle on jossain vaiheessa varmasti myös käyttöä!

  • Reply Reason for a Season maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 10:45

   Kiitos! Halusin tehdä ilmaisen, ettei ainakaan siitä jää lataaminen kiinni. Suosittelen kyllä Singaporea kovasti ja tätä opastakin, varmasti löytyy jotain mielenkiintoista sen avulla :).

 • Reply sarrrri sunnuntai, heinäkuu 5, 2015 at 15:46

  Ihana projekti, onneksi olkoon! Tässä vaan odotellaan, että tuon sovelluksen saisi jollekin muullekin puhelimelle jo viimein. 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 10:44

   Kiitos! Pitäisi tulla Androidille pian, odotan itsekin innolla :).

 • Reply Jenni / Unelmatrippi sunnuntai, heinäkuu 5, 2015 at 20:58

  Yhdyn Sarrrrin kommenttiin – sovelluksen Android-versiota odotellessa.

  Singaporessa on tosiaan paljon muutakin nähtävää kuin Marina ja Sentosa. Itse asiassa me saimme viime syksynä maailmanympärimatkallamme kulumaan siellä viisi päivää edes käymättä Sentosalla. Emme vain ehtineet sinne, kun oli niin paljon kaikkea muutakin. 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 10:43

   Oi minäkin odotan, että se tulee Androidille, niin monet ovat sitä kyselleet. Sen pitäisi kyllä tapahtua lähitulevaisuudessa :). Ehkä seuraavalla reissulla sitten sinne Sentosalle saakka :P!! Se on kyllä ihan hauska paikka nähdä. Toivon, että itse pääsen uudelleen Singaporeen ja saan nähdä niitä paikkoja, jotka ovat itseltäni jääneet välistä.

 • Reply Kiia maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 02:49

  Mahtavaa! Ehdottomasti menee opas muistilistalle hankittavaksi kun suunta käy Singaporeen taas. Viimeksi ehdittiin hengailla siellä vain kolmisen päivää ja se harmittaa kyllä. Ei ehditty nähdä oikein muuta kuin katuja ja Sentosa joten kaikki muut must see- paikat jäivät ensi kertaan. Sisäinen hotelliperverssini haluaisi majoittua edes yhden yön Marina Bay Sandsissa ;D

  • Reply Reason for a Season maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 10:39

   Haha tuskin olet ainoa, joka haluaisi siellä yhden yön majoittua =D. Itsekin haluaisin, mutta lompakkoni ei ole toistaiseksi halunnut. Vielä jonain päivänä. Ja tuosta oppaasta saattaa löytyä sitten muitakin mielenkiintoisia hotellivaihtoehtoja, jos ei ihan kauhean montaa yötä viitsi sijoittaa Marina Bay Sandsiin :D.

 • Reply Anna / Tämä matka-blogi maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 08:45

  Upea projekti!
  Ihan loistavaa toimintaa : )

  • Reply Reason for a Season maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 10:35

   Kiitos kovasti:)!!

 • Reply Annika | Travelloverblogi maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 10:25

  Mahtavaa! Onnea saavutuksesta! Jotain paikkaa pitää todella rakastaa, että haluaa tehdä tuon ja jakaa sitä vieläpä ilmaiseksi. Venetsia lienee ainoa, mihin suhteeni olisi noin intohimoinen.

  • Reply Reason for a Season maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 10:35

   Kiitos!! Kieltämättä oli kyllä aika suuri projekti enkä ihan heti lähtisi vastaavaan uudelleen harrastuspohjalta. Toisaalta raha on niitä asioita maailmassa, johon EN suhtaudu intoihimoisesti ja siksi varmaan monet mun ratkasut ehkä näyttää hassuilta muiden silmissä :D.

 • Reply Pirkko / Meriharakka maanantai, heinäkuu 6, 2015 at 15:03

  Upea saavutus (vaikka en lopputulosta olekaan nähnyt/testannut). Olemme pysähtyneet tuolla pariin otteeseen matkalle pitemmälle itään ja nähneet, yllätys yllätys, Sentosan saaren ja Marina Bay Sandsin – ja juoneet jopa Singapore Slingit Rafflesissa, mutta siihen sitten jo muutamaa jättimäistä ostoskeskusta lukuunottamatta jääkin. Olisiko pitänyt nähdä jotain muutakin 🙂 ?

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita tiistai, heinäkuu 7, 2015 at 17:34

  Tosi hienoa miten olet jaksanut paneutua asiaan! 🙂

  • Reply Reason for a Season keskiviikko, heinäkuu 8, 2015 at 19:07

   Kiitos, olen tyytyväinen itsekin :)!!

 • Reply Veera Bianca tiistai, heinäkuu 7, 2015 at 18:31

  Jee ihanaaa Mirka <3 Tä opas on kyllä niin kultaa! Ja muut, Androidia työstetään parhaillaan – it's coming it's coming 🙂

  • Reply Reason for a Season keskiviikko, heinäkuu 8, 2015 at 19:08

   Yay I like too 8). Ihan hullun siistiä, että se Android on tulossa! Can´t wait.

  • Reply Jenni / Globe Called Home perjantai, heinäkuu 10, 2015 at 23:02

   Mahtavaa kuulla, että Androidia työstetään. Tämä on nimittäin ollut mulla suurin ongelma CreateTripsin kanssa – ei ole iPhonea. 😀 Kivan kuuloinen opas, Mirka, ja varmasti tsekkaisin, jos olisin tuonne päin menossa!

   • Reply Reason for a Season sunnuntai, heinäkuu 12, 2015 at 12:26

    Joo se on tulossa :)! Jee. Ja kiitos, mielestäni tästä tuli kiva opas (=.

 • Reply Terhi / Muru Mou keskiviikko, heinäkuu 8, 2015 at 10:43

  Kävin Singaporessa vuonna 2007 ja se oli vain ”ihan kiva”. Monta kuukautta rymyttyäni ympäri Aasiaa S’pore oli liian länsimaalainen ja sen takia en pitänyt siitä kovinkaan paljoa. Mutta seuraavalla Aasian reissulla menen varmasti sinne uudestaan ja päivitän mielipiteeni. Ja lataan ennen reissua sun Travelbookin! 🙂

  • Reply Reason for a Season keskiviikko, heinäkuu 8, 2015 at 19:09

   Jooo anna uus mahdollisuus! Sinnehän on tullut ties vaikka mitä sun reissun jälkeen =). Ehdottomasti kannattaa lähteä avoimin mielin, ja jos testaat noita mun oppaan kohteita, niin ihan varmasti löydät jotain kivaa ;).

 • Reply lena torstai, heinäkuu 9, 2015 at 20:40

  Hieno opas, onnea sen valmistumisesta (: Olen ollut Singaporessa noin kolme päivää, ja siinä ajassa ehti nähdä ne peruspaikat. Mutta ei muuta, valitettavasti. Singapore on ruokafanin paratiisi ja olisi ihan mahtava päästä sinne vielä joskus pidemmäksi aikaa, ruokamatkalle nimittäin! Oi, mä niin näen itseni jo Little Indiassa syömässä… 😀

  • Reply Reason for a Season perjantai, heinäkuu 10, 2015 at 13:36

   Kiitti! Oijoi mäkin näen itteni Singaporessa syömässä :D:D. Aika kalliiks vaan tulee ruokailut kun täältä asti lähtee haha. Toivottavasti pääsen pian tuonne uudelleen. On sitä vielä paljon itselläkin näkemättä :).

 • Reply Kohteena maailma lauantai, heinäkuu 11, 2015 at 23:24

  Itseä olisi kiinnostanut mielenkiinnosta kokeilla tuottaa jotain tuolla CreateTips -sovelluksella, mutta Windows-puhelimen käyttäjänä sen voi unohtaa. Eli olisi ollut mielenkiintoista nähdä oppaasi, mutta nyt siihen valitettavasti ei ole mahdollisuutta eikä välttämättä Windows phone käyttäjänä tulekaan. Mutta hei, mulla on parempi kamera puhelimessa kun teillä, lohduttaudutaan sillä 😀

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, heinäkuu 12, 2015 at 12:25

   Kyllä sinä ainakin oppaan voit tehdä, kun se tehdään kuitenkin tietokoneella :). Haha, kyllä kaikissa puhelimissa on hyvät ja huonot puolensa, hyvä kamera on vallan jees :).

  Leave a Reply