Suomen suurin matkablogiyhteisö

Restaurant With Stellar View

Vuonna 2014 unelmani kävi toteen. Vaikeiden ja epävarmojen aikojen jälkeen sain vihdoin juhlia elämää ja tulevaisuutta 1-Altituden rooftopilla Singaporessa. Maailman korkein alfresco vei yhdessä kaupunkivaltion kanssa sydämeni, jota tuskin saan takaisin ihan pian.

In 2014 my dream came true. After hard and insecure season of life I finally had a chance to celebrate life and future on the rooftop of 1-Altitude . The world´s highest alfresco together with the city of Singapore stole my heart. I´m not expecting to have my heart back anytime soon. 

altitude 1

Olen onnekas, sillä vuonna 2015 sain mahdollisuuden palata Singaporeen jopa kolmeen otteeseen parin kuukauden reissumme aikana. En ollut oikeastaan edes uskaltanut toivoa, että seuraava Singaporen visiitti tapahtuisi näin pian. Kirjoitan tällä hetkellä CreateTrips-mobiiliopasta Singaporesta ja minulle oli täysin itsestään selvää, että 1-Altitude on oppaassa mukana. Suunnittelimme vierailumme 1-Altitudeen niin, että katsoisimme ensin auringonlaskun rooftopilla ja sen jälkeen söisimme illallista kerrosta alempana Stellar-ravintolassa. Pettymykseksemme sää oli siinä määrin huono, että koko rooftop oli suljettu. Siksi meidät ohjattiin 1-Altituden VIP-yökerhoon  Altimateen odottelemaan pöytävarausta ravintolassa. Istuimme penkillä, joka oli suoraan ikkunaa vasten niin, että nojatessaan olisi pitänyt nojata ikkunaan. Siinä alkoi korkeanpaikankammoista vähän huimaamaan. Jälkikäteen ajatellen oli ihan mielenkiintoista päästä näkemään tämäkin paikka, koska sinne tuskin tulen VIP-jäsenyyttä saamaan. Kiitos siis auringonlaskulle, jota emme koskaan päässeet näkemään :).

I´m blessed, as in 2015 I got an opportunity to visit Singapore again, even three times during the two months of travelling. I never even dreamed that I would go back so soon. At the moment I´m writing Singapore travel guide to CreateTrips, and it was completely obvious to take 1-Altitude within. We planned our visit to 1-Altitude carefully. We would first enjoy the sunset at the rooftop and after that eat dinner at Stellar. Unfortunately the weather was so bad, that the rooftop was closed. We were allowed to entry 1-Altitude´s VIP nightclub Altimate instead. Actually it was pretty interesting to see that place as well, as I think I´m not going to get VIP membership there. So thank you sunset that we never saw :).

altimate4

altimate1

altimate2

altimate3

1-Altituden 62:ssa kerroksessa sijaitseva Stellar on ravintola, joka kannattaa painaa mieleen, jos on etsimässä ikimuistoisia elämyksiä. Ravintolassa on mahdollista järjestää vaikka häät, mutta niin mielelläni kuin sanoisinkin Tahdon kauniin kaupungin yläpuolella, niin tällä kertaa juhlamme aihe oli elämä itsessään. Saimme ravintolan parhaan nurkkapöydän, josta käsin Marina Bay Sands näytti hyvin pieneltä ja maailma synkästä säästä huolimatta kauniilta.

If you are looking for unforgettable experience I recommend to remember Stellar on 62th level of 1-Altitude. You can even organize a wedding in this restaurant. As cool as it would be to say `I do` above the city, this time the reason of our celebration was the life itself. We got the best corner table of the restaurant, from where Marina Bay Sands looked tiny and the world looked beautiful. 

stellar7

stellar1

Stellar tarjoaa viiden, kuuden ja seitsemän ruokalajin maistelumenua. Kyse on maailmanluokan keittiöstä, ja budjettimatkaajan lompakossa tämä kokemus voi kirpaista, mutta sanoisin, että pelkästään ravintolan maisemat ovat sen arvoiset, että niiden vuoksi kannattaa panostaa vähän extraa. Lounasvaihtoehto on tietenkin se lompakkoystävällisempi.

Stellar has gastronomic menu of five, six or seven courses. This is world class kitchen, and if you are travelling with a budget, this might hurt a little bit. To me the view itself is worth investing little extra. For sure a lunch is a great choice, if you wanna save some money, but want to have your food with the view. 

stellar food

stellarfod2
Stellar4

stellar6

stellar5

Jokaisen aterian huipennuksena on jälkiruoka, joka on elämyksenä sellainen, että se ei heti unohdu. Jälkiruoka valmistetaan asiakkaiden edessä ja lopputuloksena on täydellisen suussasulavaa ruokataidetta.

The highlight of the dinner is a dessert experience you won´t forget. They prepare the dessert in front of your eyes, and the result is extremely delicious food art. 

stellardessert

stellar8

stellar dessert

Matkamme viimeisenä iltana päätimme ottaa uuden yrityksen auringonlaskun suhteen. Tällä kertaa pääsimme rooftopille, mutta sää oli sen verran pilvinen, että auringonlasku ei oikeastaan näkynyt. Tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa – Singaporeen on palattava jälleen. En malta odottaa, että jonain päivänä pääsen todistamaan korkeuksista käsin sitä kaikista kauneinta auringonlaskua. Tulen metsästämään sitä mielelläni niin pitkään kuin tarvitsee. 

In the last night of 2-months journey we decided to go to the rooftop again. This time it was open, but the weather was cloudy, so once again we didn´t catch the sunset. That only means one thing – I need to visit Singapore again. I just can´t wait to witness the most stunning sunset from this rooftop one day. I will gladly chase it as long as I need to. 

1altitude1

1altitude2

1altitude3

1altitude4

1altitude5

1altitude6

1altitude7

1altitude8

1altitude9

Yhteistyössä/ Collaboration:  1-Altitude

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply Jepa / Unelmatrippi sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 15:23

  Onpa hulppeita maisemia (ja hulppeita ovat myös nuo ruoka-annokset)! Ja totta puhut: Marina Bay Sands näyttää ihan pikkuruiselta tuolta ylhäältä käsin, aika hauska juttu.

  Itse olen käynyt Singaporessa vain kerran viime vuoden loppupuolella, kun maailmanympärimatkalla kurvasimme sitä kautta Australiaan. Tykkäsin kaupungista kovasti ja lähtisin oikein mielelläni sinne uudelleen. Jäi vielä paljon näkemättä. Sinä onnekas, kun olet saanut käydä siellä noin lyhyen ajan sisään jo kolmesti!

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 16:29

   Joo koen kyllä olevani onnekas. Niin olet kyllä sinäkin, jos on maailmanympärimatka takana 8). Minä vielä haaveilen siitä. Kannattaa kyllä palata Singaporeen. Siellä on paljon nähtävää ja koettavaa :):).

 • Reply Jenna sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 15:23

  Tietyin väliajoin katselen lentoja Singaporeen ja mietin, että sinne pitäisi päästä jälleen. Vielä ei ole kuitenkaan ollut sen aika. Nuo ruoat näyttävät niin herkullisilta ja kuvat ovat upeita. Ehdottomasti seuraavalla kerralla Stellar on käyntilistalla.

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 16:27

   Singaporeen saa kyllä usein hyvällä hinnalla Finskin suorat lennot =). Suosittelen niitä ehdottomasti. Kannattaa kyllä maisemien vuoksi käydä täällä syömässä tai tietenkin ihan vaan drinksulla rooftopilla :).

 • Reply Anna Koskela sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 16:04

  Mitä tuo ilallinen maksoi? Toihan voisi olla kiva.

  Vitsit kun mä olen huono kuvailemaan mitään auringonlaskuja. Auringonnousuja sen sijaan tulee kuvattua enemmän, mutta silloin harvemmin mikään kattobaari on auki : D

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 16:13

   Kuuden ruokalajin illallinen taitaa olla 135 dollaria plus verot. Tietty sitten juomat vielä. Aika hyvin jos oot hereillä usein auringonlaskun aikaan, toivottavasti minäkin pääsen sellaiseen rytmiin viekä joskus :D. Viime reissulla sain pari kertaa pakottaa itseni ylös, että pääsin näkemään auringonnousun.

 • Reply Maarit Johanna sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 16:27

  Mie haluan tuonne. Pellegrino pullo kuvassa isompi kuin Marina Bay, ihan mielettömät näkymät!
  Mun mielestä toi hinta ei ole kyllä kovin suolainen jos meinaa tehdä ihan once in a lifetime kokemukset tuosta visiitistä. 🙂

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 21:53

   Joo ei paha jos ajattelee sen tuolla tavalla once in the lifetime- kokemuksena :). Riippuu paljon, millaisen budjetin reissua tekee. On kyllä mahtavat maisemat tuolla =).

 • Reply Venla sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 16:58

  Huikeen näköisiä maisemia (ja ruokia!), olis kyllä tätäkin korkeepaikankammoista huipannut ja pahasti. Reunan lähelle en ois uskaltanu. 😀 Ihana tuo toisiksviimenen kuva, niin upeat pilvet!

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 21:50

   Haha joo itse rakastan korkeita paikkoja, ja samalla olen kauhuissani :D. Sopiva yhdistelmä :P.

 • Reply Heidi sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 19:46

  No hö, olipa harmi, ettet päässyt kuvaamaan auringonlaskua, mutta silti upea paikka vierailtavaksi. Pitääpä paina mieleen, jos joskus sattuisin pääsemään Singaporeen!

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 21:54

   Joo ens kerralla taas uus yritys :D. Kannattaa kyllä tämä pitää mielessä.

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- blogi sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 20:36

  tuo illallinen kyllä kuulostaa varsin elämykselliseltä <3

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, toukokuu 24, 2015 at 21:54

   Kyllä, sitä se nimenomaa oli :)!

 • Reply Laura - Urbaani viidakkoseikkailijatar maanantai, toukokuu 25, 2015 at 00:12

  Kauniit maisemat ovat! Tosin tässä pahenneessa korkeanpaikankammossani olisin pysytellyt kaukana reunasta (ja silti olisi saattanut heikottaa). Ehkä tämä pelko pitäisi kohdata, ennen sitä paitsi rakastin korkeita paikkoja!

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:20

   Minä myös rakastan korkeita paikkoja, ja silti pelkään niitä samaan aikaan. Ei ole helpottanut yhtään mun korkeanpaikankammo, vaikka olen koittanut päästä siitä eroon menemällä näihin korkeisiin rakennuksiin. Ehkä vielä joskus pystyn lähestymään reunaa ilman, että alkaa pyörryttää :D.

 • Reply Pirkko / Meriharakka maanantai, toukokuu 25, 2015 at 11:06

  Singapore on kyllä kiva kaupunki, mutta jotenkin olen kyllä turhan hakeutumaan johonkin erityiseen ravintolaan ruuan takia, vaikka sen joku jonain vuonna hyväksi olisi todennutkin. Näköalojen takia ehkä voisin harkitakin 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:21

   Itsekin tykkään näköaloista niin paljon, että niistä olen aina valmis ensimmäisenä maksamaan. Tietty se drinkki on se halvinvaihtoehto näköalojen katseluun :).

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net maanantai, toukokuu 25, 2015 at 11:53

  Voihan jestas miten hyvältä toi näyttää!

  Itsekin auringonlaskujen ikuisena metsästäjänä ja foodiena voisin hyvin kuvitella itseni tuonne maisemiin.

  Teet siis juttua CreateTripsiin? Mitenkäs se toimii?

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:25

   Teen tällä hetkellä siis matkaopasta CreateTripsille. Olen kirjoittanut yhden oppaan viime vuonna Helsingin Kalliosta, ja nyt kirjoitan uutta opasta Singaporesta. Bloggaajat voivat luoda omia matkaoppaitaan sovelluksen sisälle, niistä voi tehdä joko ilmaisia tai maksullisia. Jos omistaa Applen laitteen, niin kannattaa ladata CreateTrips ja tutkia sitä :). Myöhemmin se on tulossa Androidillekin. Minun ensimmäinen oppaani löytyy sieltä nimellä KallioTOP50 (se on ilmainen). Jos kiinnostuu aiheesta enemmän ja tahtoo itse tehdä oppaita, niin kannattaa ottaa Veera Biancaan yhteyttä =). Häneltä saa lisätietoa aiheesta.

 • Reply Kohteena maailma / Rami maanantai, toukokuu 25, 2015 at 14:52

  Itse olen käynyt Singaporessa reilut 15 vuotta sitten ja täytyy sanoa, että se jos mikä on muuttunut melkoisesti sen jälkeen. Joka kerta sama asia käy mielessäni, kun kuvia sieltä katselen.

  Ilmeisesti kun ruoka on hyvää ja ravintola on erittäin suosittu, niin noilla näkymillä 6 ruokalajin illallinen kuulostaa vielä varsin kohtuulliselta tuohon hintaan. Kävin oikein katsastamassa ravintolat sivut ja totesin, että tuonne on mentävä jos Singaporeen reissu tulee ajankohtaiseksi!

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:28

   Oi voin niin kuvitella, miten Singapore on muuttunut, kun esimerkiksi MBS on vain muutaman vuoden ikäinen. Nyt on tosi vaikea kuvitella koko kaupunkia ilman sitä. Se on ihan hurjaa, että Singapore on vain 50 vuotta vanha valtio, ja varsin lyhyessä ajassa kehitysmaasta on tehty noin siisti kaupunkivaltio. Ei voi kuin ihmetellä. Ja jatkuvasti rakennetaan lisää, niin, ettei perässä pysy. Ja joo, kannattaa ehdottomasti käydä raflassa, jos haluaa nauttia kaupungin parhaista maisemista. Tietenkin kannattaa varata pöytä ajoissa, että saa ikkunapaikan :).

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita maanantai, toukokuu 25, 2015 at 15:43

  Aivan mahtavia nuo annokset! Eikä maisemissakaan mitään vikaa ole! 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:28

   Juu on sitä huonommissakin maisemissa syöty ;).

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, toukokuu 25, 2015 at 15:44

  Eihän toi 135 dollaria kuudesta ruokalajista ole edes kovin paha Helsingin ravintolahintoihin tottuneelle. Siis wau! Kiitos vinkistä, ehdottomasti pitää tänne yrittää päästä seuraavan kerran Singaporessa. 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:30

   Nojoo, kaikki on tosiaan suhteellista, mitä hintoihin tulee :)! Riippuu mihin vertaa :D. Kannattaa käydä nauttimassa maisemista ja ruuasta.

 • Reply Ansku BCN maanantai, toukokuu 25, 2015 at 17:13

  Rrrrakastan kaikkia näköalapaikkoja, ja hinta on minusta ihan ok, onhan kyse tosiaan elämyksestä eikä pelkästä mahantäyttämisestä. Hienolta näyttää!

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:31

   Niin totta, olihan tää once in the lifetime-elämys =). Voi tosin olla, että täytyy ottaa joskus second time :D.

 • Reply Sanna I Siveltimellä maanantai, toukokuu 25, 2015 at 20:42

  Huikeet maisemat! 😉 Mun piti ihan alkaa muistelemaan, että oonkohan itsekin ollut tuolla vai en. Jossain vastaavanlaisessa me kuitenkin oltiin yksi uuden vuoden aattoa edeltävä päivä. Itse aattona oliskin puhuttu sitten tuhansien taalojen hintaisesta sisäänpääsystä (tai siis pöydästä) :DDD

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:32

   Hm.. Tuhannet taalat eivät kuulosta kovin hyvältä haha :D. No mutta joo, en usko, ett kovin montaa raflaa on läheskään näin korkealla, että ehkä olette käyneet samaisessa paikassa :).

 • Reply Lotta Watia | Unagidon maanantai, toukokuu 25, 2015 at 21:12

  Upeita maisemia ilman sitä auringonlaskuakin. Toivon kuitenkin, että pääset sen auringonlaskun tuolta vielä joku kerta todistamaan. 🙂

  Oli metropoli mikä tahansa, korkeuksista on aina ihanaa seurata, kun pimeys laskeutuu kaupungin ylle. Singapore Bay on kyllä yks upeimmista paikoista ihailla juurikin pimeän tullen.

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:33

   Niinpä, auringonlaskut on parasta. Varmasti auringonnousukin olisi, mutta silloinpa harvoin pääsee kattobaarin/ravintolaan ihastelemaan maisemia :D. Tai ehkä pitää varata hotellihuone korkeuksista, niin sekin järjestyy. Jatkan kyllä auringon metsästystä :P.

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle maanantai, toukokuu 25, 2015 at 21:49

  Wuhuu! Melkoisen makoisat pöperöt ja maisemat ihan varmasti. Tosi kiva yhteistyö! 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, toukokuu 25, 2015 at 23:34

   Joooo allekirjoitan :)!

 • Reply Terhi / Muru Mou keskiviikko, toukokuu 27, 2015 at 12:41

  Tuo synkkä taivas antaa mielestäni kivan fiiliksen paikalle, vaikka se sitten estikin rooftopille pääsyn ja auringonlaskun näkemisen. Mutta on hyvä olla syitä palata mieluiseen paikkaan uudestaan! 🙂

  • Reply Reason for a Season torstai, toukokuu 28, 2015 at 21:33

   Joo, säitä kun ei voi hallita, niin otetaan vastaan ne hyvät puolet -eli se, että aion palata takaisin :).

 • Reply Arja / Haavematkoja keskiviikko, toukokuu 27, 2015 at 23:08

  Harmi että auringonlasku jäi sinulta näkemättä, mutta toisaalta kivaa, että on hyvä syy palata Singaporeen uudelleen 🙂 Kauniit näkymät ja herkullista ruokaa teillä näyttää kuitenkin olleen. Reissuilla ei ole kauheasti tullut syötyä tuontasoisissa ravintoloissa, mutta joskus voisi olla kiva pistää vähän rahaa sivuun tuollaistakin elämystä varten!

  • Reply Reason for a Season torstai, toukokuu 28, 2015 at 21:32

   En minäkään tällaisissa paikoissa joka viikko syö. Muutenkin pidän sellaista periaatetta, että ehkä kerran vuodessa viitsin laittaa enemmän rahaa ravintolaan. On niin paljon muutakin, mihin näitä pieniä pennosiaan sijoittaa. Ovat nämä kuitenkin kokemisen arvoisia juttuja, ja tosiaan, jos ei halua sijoittaa paljoa, niin tuonne rooftopille pääsee edullisesti maisemia ihailemaan :).

 • Reply Rimma - matkablogi torstai, toukokuu 28, 2015 at 19:03

  En tajua miten olen onnistunutkin ”välttymään” SIngaporelta Aasian reissuilla. Pakko se on vielä joskus nähdä! Mulla on ollut aika paha korkeanpaikankammo, joka on onneksi alkanut vähän hälvetä, mutta silti. Veikkaan että tuolla ravintelissa vähän huippaisi 😀 Huikea kokemus, taatusti!

  • Reply Reason for a Season torstai, toukokuu 28, 2015 at 21:30

   Haha ehkä et onnistu kuitenkaan koko loppuelämääsi välttymään. Singapore on erilainen kuin muut Kaakkois-Aasian kohteet (valitettavasti myös hintatason suhteen) ja sen kannattaa ehdottomasti kerran elämässään kokea. Hyvä, että en ole ainoa korkeuksia kammoava =D.

 • Reply lena / london and beyond perjantai, toukokuu 29, 2015 at 13:53

  Mä niin ihastun aina kun saan hyvän vinkin rooftop-ravintoloista. Ne ovat mun lemppareita, niissä on vain sitä jotain… korkealla kaupungin yllä hyvä drinkki kädessä on hyvä olla. 🙂

  • Reply Reason for a Season perjantai, toukokuu 29, 2015 at 23:44

   Samaa mieltä – rakastan korkeita paikkoja..ja ehkä vähäsen sitä drinkkiä kädessä myös ;).

 • Reply Sukellus Asiaan sunnuntai, toukokuu 31, 2015 at 19:27

  Singaporeen kannattaa kyllä mennä paksumman rahapussin kanssa, hintataso kun on tosiaan paljon kalliimpi kuin muualla Kaakkois-Aasiassa. Upeat maisemat tosiaan eikä oo valittamista noissa annoksissakaan. Kun jättää jotain tekemättä, niin on syy palata uudestaankin!

  • Reply Reason for a Season maanantai, kesäkuu 1, 2015 at 13:50

   Joo totta, ei ole mikään perus reppureissaajan halpakohde. Tulihan sitä itselläkin välillä vähän ikävä naapurimaiden hintatasoa :D.

  Leave a Reply