Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Nail Social Upgrades The Haji Lane

 

haji lane kitaristi

The Nail Social Haji Lane

Aina silloin tällöin olen nostanut esille blogissani sosiaalisen median varjopuolia. Tällä kertaa haluan pitää esillä aivan toisenlaista näkökulmaa. Olen innoissani siitä, miten paljon mahtavia uusia juttuja olen löytänyt selaamalla vaikkapa Instagramia. Tänä vuonna perustettu The Nail Social on yksi löydöistäni. Bongasin sen tammikuussa käymällä läpi hashtagia #HajiLane. Olen tekemässä CreateTripsiin matkaopasta Singaporesta, ja tutkailin, josko löytäisin jotain uutta suosikkikadultani. Löysinkin yrityksen, joka heti herätti mielenkiintoni. The Nail Social on konsepti, joka yhdistää kynsisalongin, jalkahierontapalvelut, kahvilan ja reilun kaupan tuotteiden myymälän. Sinällään jo toimiva kombinaatio, mutta taustalla on jotain enemmän, sillä The Nail Social kouluttaa ja työllistää naisia, jotka taustansa tai elämäntilanteensa vuoksi jäisivät muuten syrjään yhteiskunnassa. 

Every now and then I´ve written about the dark sides of the social media. Today I have totally different perspective to this topic. I´m excited how cool new things, people and companies I´ve found only because of Instagram. I´m writing a travel guide about Singapore via CreateTrips, and for that I was checking out the hashtag #HajiLane. Haji Lane is my favorite street and I wanted to know if I could find something interesting from there. And I found! The Nail Social is a brand new company, opened in 2015. It´s not just another company. The Nail Social is a novel lifestyle concept salon that offers nail and foot reflexology services, coffee and desserts and fair trade retail. Awesome combination, but there´s more than that. This is a socially-conscious salon that was established with the aim of training and employing local underprivileged women with a higher barrier to employment, so as to help them progress from a position of vulnerability to security and self-sufficiency.

The Nail Social Tyynyt

– Inspiraation salongin avaamiseen sain siitä, että halusin tehdä hyvää tekemälläni bisneksellä. Ajattelin, että yrityksellä täytyy olla joku muukin funktio kuin voittojen tavoitteleminen. Näin sain idean yrityksestä, joka auttaisi vähäosaisia naisia Singaporessa, kertoo yrityksen perustaja Cheryl. Hän työskentelee esimerkiksi naisten turvakotien, kriisikeskusten ja palvelukeskusten kanssa etsiessään työntekijöitä. Hän toivoo voivansa laajentaa bisnestään tulevaisuudessa ja voivansa auttaa yhä usempia naisia. Miten ihana ajatus! Tällaisia yrittäjänaisia tämä maailma kaipaa lisää.

-The inspiration for the salon stemmed from the desire to want to use business to do good. I believed that there had to be more to running a business than just purely chasing profits, and that’s when I started looking into the idea of starting a social enterprise to help the underprivileged women in Singapore, tells Cheryl, the founder of The Nail Social. She works with women´s shelters, crisis centers and family services centers to organize recruitment drives. She is dreaming to open new outlets around Singapore and helping more women through them. I think this is amazing! The world needs more business women like Cheryl.

The Nail Social

Testasin The Nail Socialin palveluita kuukausi sitten. Oli kaunis aurinkoinen perjantai-ilta ja Haji Lane oli tuttuun tapaan täynnä väriä ja elämää. Sain reissussa parin kuukauden aikana rähjääntyneisiin varpaankynsiini pedikyyrin. Lakkaus näyttää kuukauden jälkeenkin virheettömältä ja muistan varpaita katsoessani tämän kokemuksen joka kerta. Oli ihanaa nauttia hetkestä ja samalla nähdä, että nämä naiset ovat saaneet mahdollisuuden työntekoon tämän yrityksen kautta. He ovat saaneet uuden alun elämälleen, ja meistä jokainen voi tukea sitä hakeutumalla hemmoteltavaksi. Tämähän on loistavaa!

I tested The Nail Social about a month ago. It was a beautiful sunny Friday night, and Haji Lane was full of life, as usually. I got a nice pedicure to my toes, and the nail polish still looks flawless after a month. Every time I look at my toes, I remember this lovely experience. It was so good to see, that these women now have a fresh new start for the life through this company. We all can support them by pampering ourselves – not bad! It´s win-win situation to all of us. 

The Nail Social

Vieressä oleva nainen oli uppoutunut pedikyyrinsä ajaksi omiin maailmoihinsa The Nail Socialin asiakkailleen tarjoaman iPadin ansiosta. Hän kertoi hetkeksi unohtaneensa olevansa Singaporessa. Tämä muistutti minua siitä, että jokainen meistä tarvitsee välillä niitä ihania hetkiä, jolloin voimme vain unohtaa kaiken ympärillä olevan ja ainoastaan nauttia.

The lady who was sitting next to me was enjoying the iPad (that belongs to the service). She was seizing the moment and later told that she totally forgot that she was in Singapore. It reminded me that we all need these lovely moments, when we can forget everything around us and simply enjoy the moment. 

The Nail Social kynsilakat

Toivon, että näen tulevaisuudessa tämän konseptin kukoistavan ja laajentuvan entisestään. Suosittelen tutustumaan The Nail Socialiin, vaikkapa aluksi Instagramissa: @thenailsocial. Jos joskus asun Singaporessa, niin The Nail Social saa minusta vakiasiakkaan. Ainakin tiedän, mistä varaan hemmotteluajan itselleni seuraavalla reissullani.

I really hope that I´ll see this concept growing and flourishing. I highly recommend  you to get to know this company. And  you can show them some love on Instagram @thenailsocial. If I ever live in Singapore, they will get a new customer. At least I know where to book an appointment, when I next time travel to Singapore.

The Nail Social kynnet

Yhteistyössä/ Collaboration:
The Nail Social

Previous Post Next Post

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Arna | Cocoa etsimässä torstai, 23 huhtikuun, 2015 at 16:24

  Hyvä vinkki, kiitos! Mä kannatan myös mielelläni tällaisia yrityksiä, mutta enää tarttis olla vain menossa Singaporeen =D. (Laitetaan tuo nyt kuitenkin varmuuden vuoksi seurantaan.)

  • Reply Reason for a Season torstai, 23 huhtikuun, 2015 at 19:09

   Kyllä Singaporeen kannattaa mennäkin 8)! Ja kannattaa muistaa tää, niin voi vähintään vinkata muille reissaajille :).

 • Reply lena sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 15:48

  Tätä paikkaa ihailin jo instassakin, ehdottomasti menee mun listalle jos Singaporeen eksyn taas. Yritys, jolla on tarkoitus on todella sydäntälämmittävä konsepti ja on ihana huomata että ihmisillä on sydän paikallaan. 🙂

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 16:07

   Niinpä. Ite haluan tukee reissuilla mieluusti yrittäjiä, jotka tekee hyvää sen yrityksen kautta, eikä vaan riistä ihmisiä. Ei oo ainaa niin itsestään selvää löytää esim. Aasiasta sellasia paikkoja. Täytyypä ottaa tavaksi tästälähin spottailla näitä vähän ennakkoon :).

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 15:48

  Niin mahtava konsepti, näitä olisi ilo tukea! Pitääkin pistää muistiin tämä, sillä Singapore on varmasti ensimmäinen kohde, kunhan pääsen Aasiankin mantereelle vielä joskus. Alkoi kiinnostamaan, että mitenhän ne työntekijät löydetään, tai siis hakevatko naiset sinne töihin, vai meneekö se omistaja esim. vierailemaan sheltereissä tai vastaavissa ja sitä kautta rekrytoi…No eipä sillä niin väliä, kunhan tuli mieleen 🙂

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 16:12

   Kirjoitinkin tuohon tekstiin, että omistaja tekee yhteistyötä erinäisten organisaatioiden, kuten kriisikeskusten ja turvakotien kanssa ja sitä kautta noi rekryprosessit etenee :). En kylläkään siis tiedä ihan tarkkoja yksityiskohtia noista, mutta eiköhän näistä paikoista etsistä sopivia henkilöitä, joilla on se oma kiinnostus läheteä kouluttautumaan ja työelämään. Joo ehdottomasti Singaporeen kannattaa suunnata ensimmäisenä Aasiassa. Ihan loistomesta -Tosin kallis :P.

 • Reply sarrrri sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 17:07

  Aika liikkis konsepti, tosi helppo ja konkreettinen tapa tehdä jotain toisten hyväksi. 🙂 Mitä ne reilun kaupan tuotteet oli, mitä tuolla myytiin?

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 17:15

   Niinpä. Hullun hyvä ajatus tässä taustalla. Koruja siellä ainakin myytiin tällä hetkellä. Luulen, että sekin varmaan vaihtelee tulevaisuudessa :).

 • Reply satuvw sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 17:14

  Tosi mielenkiintoinen konsepti ja vaikka kynsiäni harvemmin huollan, jos Singaporeen joskus eksyn niin tuolla on kyllä käytävä!

 • Reply Pirkko / Meriharakka sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 19:27

  Aika hyvin löydetty – olisi kyllä minulta jäänyt löytämättä, vaikka miten olisin kulmilla ollut. Tai sitten olisin vaan nähnyt paikan kadulla, mutta tuskin mennyt sisään edes – noita palveluja kun tulee harvemmin muutenkaan käytettyä. Tulee tästä mieleen hiukan Kiva.org (http://www.kiva.org/) jonka kautta olen lainannut jonkin verran rahaa – useimmiten valitsen lainan kohteeksi naisten yrityksen ja monesti ne ovat juuri kauneudenhoitoalan yrityksiä!

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 22:55

   On muuten hyvä systeemi tuo Kiva. Siinäkin on se idea, että aletaan tekemään jotain konkreettista eikä vain jäädä loppuiäksi muiden avustettavaksi. Kyllä työllä on ihmiselle valtavan suuri merkitys. On hienoa nähdä, miten naiset alkavat saada itsearvostustaan takaisin ja pääsevät elämässä eteenpäin.Täytyy alkaa harrastamaan tätä hyvien yritysten bongailua enemmänkin, myös kotimaassa. Sitä tulee taatusti täälläkin kuljettua monien helmien ohi ihan huomaamatta.

 • Reply Jenna / Journey Diary sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 19:42

  Mielenkiintoinen konsepti kyllä! Singaporeen ei näillä näkymin ole menoa pitkään aikaan, mutta hyvä vinkki kuitenkin. (:

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 22:56

   Ei sitä ikinä tiedä, jos vaikka tuleekin joku reissu jostain nurkan takaa ;D.

 • Reply Palmuaseman Sanna sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 21:18

  Vaikuttaa tosi hyvältä. Usein matkoilla menen hemmoteltavaksi, joten täytyy pitää tämä mielessä, jos joskus Singaporeen päädyn. Ja mielelläni otan vastaa muitakin vinkkejä, jos tämän kaltaisia maailmalta löydät. 🙂

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 22:59

   Jeejoo, täytyy alkaa kirjottelemaan tällaista tosiaan enemmänkin, kun tulee vastaan. Jostain syystä tulee itsekin käytyä hemmoteltavana vain reissuilla. Suomessa kun ei malta laittaa oikein rahaa näihin. Täytyy toivoa, että tämäntyyppinen yritystoiminta yleistyy ympäri maailman :).

 • Reply Jenna sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 21:29

  Mahtava vinkki. Laitetaas muistiin 🙂 Tosi kiva postaus.

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 23:00

   Kiitis :). Joo kandee laittaa muistiin ja käydä jos liikkuu Singaporen suunnalla. On kivassa naapurustossa tämä paikka, niin pääsee nauttimaan samalla ihanista kahviloista ja putiikeista (:.

 • Reply Sanna I Siveltimellä sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 22:37

  Mahtava konsepti ja mieluusti tälläistä tukee. Kiva kun kerroit tästä paikasta 🙂

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 23:02

   Ilo oli minun puolella. Haluan nähdä, että tämä yritys menestyy. Haluan uskoa siihen, että sellaisetkin yritykset voivat kukoistaa, joilla on muukin tarkoitus, kuin pelkkä voiton tavoittelu. Tästä paikasta tuli kyllä hyvä mieli :).

 • Reply Kea | Deep Red Blues sunnuntai, 26 huhtikuun, 2015 at 22:55

  IIIIhanan näkönen tää sun uus banneri ja leiska! Ihan mahtava juttu laittaa hyvä kiertämään, mieluusti tukisin useamminkin paikkoja joista tietää että ne tekee hyvää muiden hyväksi. Mun varpaat vois kieltämättä kaivata vähän hoitamista, koska skeittaus you know… mutta joudun ehkä hakemaan jonkun paikan tästä vähän lähempää kerta Singaporeen ei just nyt oo varaa. 😀

 • Reply Maarit maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 00:28

  Kuulostaa ihan mielettömän ihanalta hankkeelta. Mukava kuulla, että somen voimin tehdään paljon hyvääkin, itsekun näen monesri vain sen huonot puolet.. Kiitos kun jaoit tämän, niin nousee monien tietoisuuteen. 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 18:58

   Juu niinhän se on, että tässä maailmassa lähes kaikkea on mahdollista käyttää niin hyvään kuin pahaankin. Valitettavasti ihmisillä on tapana käyttää yhtä sun toista asiaa melko itsekkäin tarkoitusperin. Onneksi aina löytyy myös niitä ihmisiä, jotka oikeasti tahtovat muille hyvää :).

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 00:52

  Ihan mahtavaa että kirjoitit aiheesta ja vielä tästä näkökulmasta – Aasiassa kun kulttuuri on länkkäreihin verrattuna niin erilainen, ja etenkin naisten arvostus huono. Näitä tällaisia sosiaalisen vastuun kantavia paikkoja tarvitaan.

  Kambodzassa vastaavanlaisia oli paljonkin, ja niistä postaus odottaa kirjoittamistaan, kunhan tästä nyt kaikelta muulta kiireeltään ehtii. 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 19:07

   Ihanaa jos kirjoitat noista Kambodzan paikoista. Minäkin olen Kaakkois-Aasiassa törmännyt organisaatioihin, jotka tekevät esim. ihmiskaupan vastaista työtä ja samalla kouluttavat naisia uusiin ammatteihin. Harvemmin kuitenkaan olen kuullut, että joku yksittäinen yrittäjä lähtee tekemään tällaista. Mutta samapa se, kuka tekee hyvää, kunhan tehdään :)! Kuulen kovin mielelläni lisää tämäntyyppisistä paikoista ja taatusti kuulevat monet muutkin :).

 • Reply Veera Bianca maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 04:37

  En kestä miten löydät Singaporesta niin mahtavia juttuja! On sun ansiota, että mun on pakko päästä pian koluamaan tää koko mesta, sen sun CreateTrips-oppaan kanssa! 🙂 Ja niin, kaunis ajatus busineksen takana, tästä mä tykkään!

  • Reply Reason for a Season maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 19:10

   Joo, vähän kaivelemalla löytää kaikenlaista ihanaa =). En malttais odottaa, että pääsisin itekin sinne etsimään lisää. Mutta ehkä nyt ensin kirjoitan kiltisti oppaan loppuun :D. Tää on kyllä mahtis yritys <3.

 • Reply Terhi / Muru Mou maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 10:25

  Ihana postaus, tuonne menen kun taas Singaporeen päädyn! Kiitos vinkistä 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 19:11

   Kiitos. Kannattaa kyllä päätyä Singaporeen taas :D! Toivottavasti itsekin taas päädyn pian :).

 • Reply Ansku BCN maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 11:52

  Minäkään en ole Singaporeen matkustamassa ja kynnetkin on aina huonolla (eli omalla) hoidolla, mutta hieno idea!

  • Reply Reason for a Season maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 19:12

   Eikös olekin hieno idea :). Yhtä huono kynsien hoitaja ilmoittautuu täälläkin :D.

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 16:56

  Tällaisia pitäisi olla enemmänkin, ja pitäisi itsekin jaksaa ottaa aina selvää paikoista ja nimenomaan tukea tällaista! 🙂

  • Reply Reason for a Season maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 19:13

   Niinpä :)! Täytyy tsempata ja kalastella infoa etukäteen, kun lähtee reissuun taas johonkin. Tällaisista yrityksistä kirjoittelee enemmän kuin mielellään.

 • Reply Arja / Haavematkoja maanantai, 27 huhtikuun, 2015 at 22:53

  Tällaisia yrityksiä kyllä kannattaa mielellään! Pistän ehdottomasti vinkin k0rvan taa, kun toivottavasti joskus tulee vielä Singaporeen asiaa. Suomessa ei tulisi mieleenkään mennä pedikyyriin, mutta Aasiassa kun sellaiseenkin luksukseen on varaa (ja rumat varpaat pitää kaunistaa sandaaleja varten tietysti), niin tulee yleensä käytyä. Tämä oli kiva postaus, kun näitä reilumpia paikkoja voi joskus olla vaikeampi löytää!

  • Reply Reason for a Season keskiviikko, 29 huhtikuun, 2015 at 23:14

   Todellakin kannattaa tehdä vaikka tikusta asiaa ja lähteä Singaporeen :D. Tosin halvimpia kohteita se ei ole. Mutta aivan ihana paikka. En malta odottaa, että pääsen itse taas ja saan metsästää lisää mielenkiintoisia paikkoja <3.

 • Reply ananas2go torstai, 30 huhtikuun, 2015 at 17:37

  Suosittikohan joku Singaporea nimenomaan ensimmäisenä Aasian-kohteena?

  Kiva näkökulma myös tuo somen selailun hyödyt. Ainakin Twitter on tarjonnut minulle useammankin käyntikohteen ja jutunaiheen.

  • Reply Reason for a Season torstai, 30 huhtikuun, 2015 at 18:14

   Juu taisipa suositella. Singapore on kyllä varsin helppo ensimmäinen matkustuskohde kelle tahanasa. Tosin hintatason puolesta ei kovin helppo :D. Kyllä tästä sosiaalisesta mediasta on varsin paljon iloa matkojen suunnittelussa nykyään :).

 • Reply Rimma - matkablogi lauantai, 2 toukokuun, 2015 at 08:54

  Mahtava löytö! Onneksi somesta tosiaan on moneksi 🙂 Pitää pistää korvan taakse!

  • Reply Reason for a Season sunnuntai, 3 toukokuun, 2015 at 16:22

   Niinpä :)!! Some on sellainen ihanakamala samaan aikaan.

  Leave a Reply