Harbour Bridge – Walking On A Dream

Sydney syksy

Harbour Bridge Sydney

Maaliskuussa oli jo syksyä Sydneyn ilmassa. Tällaisen syksyn minä ottaisin milloin tahansa – lehdet alkavat kellastua, mutta lämpötilat lähentelevät kolmeakymmentä. Paikallisten valitukset kesän loppumisesta eivät siis saaneet minulta sympatiaa. Kokisivat Suomen marraskuun niin vähenisi se valittaminen. Vietettyämme kaupungissa jo kuukauden päivät päätimme vihdoin tehdä kävelyretken Sydneyn ikoniselle, 1149 metriä pitkälle Harbour Bridgelle. Niin monesti olin miettinyt, että tuolla tahdon jonain päivänä kävellä.

On March autumn had just begun in Sydney. I would take this kind of autumn at any time! Temperature was still almost 30 c. Locals complained, because the summer was over. Somehow they didn’t get my empathy. They should see Finnish November. We spent more than a month in Sydney before we finally decided to do this bridge walk. I’ve been thinking for so many times, that one day I wanna walk across the iconic, 1149 metres long Harbour Bridge. Finally that day arrived.

Oopperatalo Sydney Harbour Bridge ja ooppertalo Sydney Harbour Bridge Sydney

Jos ei ole ihan yhtä korkeanpaikankammoinen kuin minä, niin Harbour Bridgen rakenteisiin on mahdollisuus mennä kiipeämään. Sillan korkeus on yli 130 metriä ja näkymät ovat huikeat. Veikkaan, että kokemusta ei ihan heti unohda. Minut kun laittaisi tuonne, niin saattaisi muiden ryhmäläisten kokemuksesta tulla vähän liiankin ikimuistoinen . Toivon silti, että jonain päivänä saan pääni pysymään kasassa niin, että pystyn tekemään siltakiipeilyn.

If you are not scared of heights as much as I am, you have a chance to do the bridge climbing. Altitude is more than 130 metres, and I’m sure that you won’t forget that experience soon. I hope that one day I’ll have a courage to do the climbing as well. It might take some time before that happens.

Harbour Bridge Sydney

Harbour Bridge Sydney

Harbour Bridge siltakiipeily

Harbour Bridge siltakiipeily

Harbour Bridge Sydney Harbour Bridge Sydney Sydney oopperatalo Harbour Bridge Sydney Harbour Bridge Sydney Harbour Bridge Sydney Harbous Bridge Sydney Harbour Bridge Sydney Harbour Bridge Sydney Harbour Bridge Sydney

Nämä kuvat Harbour Bridgeltä edustavat minulle valtavan suuren unelman toteutumista. Sain tämän matkan toteutettua, vaikka elämän olosuhteet ja käytettävissä olevat resurssit sanoivat ei. Olen saanut takaisin sen elämänilon ja rohkeuden, joka katosi jonnekin maailman myrskyihin vuosia sitten. Nyt uskon jälleen, että elämä kantaa, ja se kantaa vielä pitkälle. En tiedä mitä seuraavat kuukauden tuovat tullessaan, mutta sehän tässä onki parasta – seikkailu odottaa, lähellä tai kaukana.

These pictures remind me that a huge dream of mine came true. I did it, though circumstances and resources said no! Now I’ve gotten my joy of life back. It disappeared in the storms of life years ago. Now I believe that all the doors are open. I have no idea what next months will bring into my life. Actually I love this season – adventure awaits. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Arna | Cocoa etsimässä torstai, huhtikuu 16, 2015 at 15:05

  Ihana kirjoitus! Ja pystyn niin hyvin samaistumaan, koska mullekin Australia edusti ison unelman toteutumista. Mulle maailmanympärimatkan Australian-etappi oli ihan erityinen todistus siitä, että unelmat kyllä toteutuvat kun niille antaa mahdollisuuden, ja tämä onkin yksi mun elämän kantavista ohjenuorista nykyään.

  • Reply Reason for a Season torstai, huhtikuu 16, 2015 at 15:08

   Kiitos <3. Luulen, että monet pystyvät samaistumaan tähän Australiaan unelmaan. Maa on niin kaukana Suomesta, että se tuntuu henkisestikin kovin kaukaiselta ja saavuttamattomaltakin.. Kunnes tulee se päivä, että unelma ei olekaan enää kaukana <3. Tästä on hyvä jatkaa.

 • Reply Jenna torstai, huhtikuu 16, 2015 at 18:40

  Voi miten ihana postaus! 🙂 Ja niin upeat kuvat! Mulla on vasta haaveissa matkustaa Australiaan. Vielä joskus.

  • Reply Reason for a Season perjantai, huhtikuu 17, 2015 at 12:24

   Voi pidä kiinni haaveesta, se on sen arvoista <3.

  Leave a Reply