Weekend With Style – Studio M

Kulmahuoneisto kolme metriä korkeilla ikkunoilla, joista on näkymät joen yli Singapore cityyn. Näin hienossa hotellihuoneessa en ole hetkeen yöpynyt. Ennen matkaani googletin ahkerasti, luin blogipostauksia ja arvosteluita, kyselin suosituksia. Yritin kaikkia mahdollisia keinoja käyttäen löytää hotelleja, joissa kannattaisi yöpyä. Kannatti nähdä vaivaa, tämä hotellivalinta osui nimittäin nappiin. Uskon, että seuraavallakin Singaporen matkallani loft-henkinen Studio M on yöpymispaikkani. Singapore ei ole halvimpia matkakohteita, mitä tulee hotelliöiden hintoihin. Tämän hotellin huoneita olen bongannut halvimmillaan noin 100 euron hintaan (Singaporessa hintoihin lisätään aina 17 prosenttia veroja). Tutkittuani saman hintaluokan hotelleja melko paljon voin lämpimästi suositella tätä vaihtoehtoa.

Corner room and 3 meters high windows with view over the city skyline –  I don´t have an opportunity to stay this fine hotel room too often. Before I started my trip I googled, read reviews, and asked recommendations. I wanted to find the best hotels of the city. I´m glad  I did all this researching. This hotel was excellent! I´m sure that loft-inspired Studio M is my choice again, when I travel to Singapore next time. The lowest prices of the rooms are around 100 euros (on sale). When comparing to hotels at the same price, I can highly recommend this one.

Huone

ylhäältäkuva

Huonetyyppimme Executive Loftin hinnat vaihtelevat noin 190 euron ja 280 euron välillä. Toki kannattaa vertailla eri päiviä ahkerasti, jos reissun ajankohdassa on yhtään varaa joustamiselle.

Our room type Executive Loft costs around 190-280 euros. Of course it´s always good idea to compare prices on different days, if you don´t have too tight schedule.

sälät

Huvittavana yksityiskohtana on pakko mainita, että huonetyyppiimme olisi kuulunut ilmainen minibaari. Emme huomanneet tällaista ollenkaan kiireisen päivämme keskellä. Täytyy korjata ensi kerralla tämä vahinko.

I have a confession: After our visit I read that there is complimentary mini bar at Executive Lofts. We didn´t notice it during our visit, as we had quite a busy day. Too bad, next time we need to fix this ;).

mirkankuva

Huomasin, että huoneen ikkunat ovat siihen suuntaan, että auringonnousu näkyy kivasti. Eihän tällaista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä, joten nousimme seitsemän aikaan odottelemaan auringonsäteitä. Aluksi pilvet tulivat ikävästi meidän ja auringon väliin, mutta hyvin siinä lopulta kävi :).

I realized that these amazing windows are just to right direction to catch the sunrise. We didn´t want to miss that kind of opportunity, so we woke up at seven. At first the clouds stayed between us and the sun, but finally we saw the beautiful sunrise.

auringonnousu auringonnousu2

portaatHerättyämme bongaamaan aamuauringon säteet, päätimme suunnata ennen aamupalaa vielä aamu-uinnille. Tämä on yksi niistä pienistä hienoista hetkistä, jotka jäävät tältä matkalta muistoihin pitkäksi aikaa. Kunpa voisin aloittaa aamuni aina näin. Toivon, että saan jonain päivänä asua lämpimässä maassa, sellaisessa talossa, josta löytyy pihalta  uima-allas. Tästä lähtien pidän entistä tarkemmin huolta siitä, että hotellista, jossa yövyn, löytyy allas. Haluan tehdä näistä aamu-uinneista tradition.

After sunrise we decided to head to the pool. This morning swim was one of my favorite moments of this trip. I wish I could always start mornings like this. My dream is to live in warm country, in a building with swimming pool. I think from now on I will take care that the hotels I stay have swimming pool. I wanna start new tradition of morning swimming.

uima-allas

aurinkotuolitallaskuva

allaskuva2

allaskuva3

Altaan välittömässä läheisyydessä on myös reilusti tilaa rentoon hengailuun sekä rentoilua kartteleville hotellivieraille ulkoilmakuntosali.

There is also lot of space for relaxing at the pool side. And if you are not into relaxing, you can work out at the open-air gym.

hengailupaikka

hengailutila

aamuaurinkoAamupala ulkoilmaravintolassa maistui enemmän kuin mainiosti aamu-uinnin jälkeen.

Breakfast after the morning swim in the alfresco restaurant was really good.

aamiaisrafla

aamupala

Yksi kiinnostava yksityiskohta Studio M:n palveluissa on se, että hotellilla on yhteistyöravintoloita lähialueella. Näistä saa huoneen avainkorttia vilauttamalla alennusta.

One interesting detail is that Studio M has restaurant partners. You get discount from several places, when you show the key card of your room. 

studiomHotelli sijaitsee Robertson Quayn alueella, lähin metroasema on Clarke Quay. Ympäristö on rauhallinen, mutta sijainti on siitä huolimatta hyvin keskeinen. Jos siis tahtoo panostaa laatuun Singaporessa matkaillessaan, niin tämä hotelli on loistava valinta.

Studio M is located in Robertson Quay, so the closest MRT station is Qlarke Quay. The neighbourhood is not too noisy, but it is still very central area. So if you are looking for quality experience in Sinagpore, this hotel is a great choice.

_____________________________________________________________________________

This is collaboration post.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anonyymi tiistai, heinäkuu 21, 2015 at 07:02

    Thank you!

  • Leave a Reply