Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bondi – Coogee Morning Walk

Eräänä aamuna heräsimme neljältä, jotta näkisimme auringonnousun Coogeella, ja voisimme sen jälkeen jatkaa matkaamme kävellen rantareittiä pitkin Bondille. Saavuimme rannalle kuuden tienoilla, juuri sopivaan aikaan nähdäksemme ensimmäisten valonsäteiden heijastuvan horisontin takaa.

After extremely short sleep we decided to wake up at 4. We headed to the Coogee for the sunrise, and after that walked the coastal walk to Bondi. We were at Coogee around six, and that was actually just the perfect timing to see the first sunbeams.

sunrise1sunrise 2

sunrise3 sunrise4

coogeeallas

Auringon noustua jatkoimme matkaamme. Etenimme suhteellisen leppoisaan tahtiin koko kuuden kilometrin mittaisen reitin. Perinteisesti tämä matka kai suositellaan kuljettavaksi juuri päinvastaiseen suuntaan, mutta mielestäni Bondi oli täydellinen päätepiste aamukävelylle.

After sunrise we started our walk. We slowly walked 6 kilometers and enjoyed the ocean view. Usually this route is recommended to do from Bondi to Coogee, but I think Bondi was the most perfect last stop for morning walk. 

coogeeranta nuorallakävely

aita

5. Rocks 6. Sydney houses 7.sydney houses 2 8 birds sydney 9. birds sydney 2 10 beach of sydney11. spider sydney 11. sydney rocks13 rocks joonas 14. boat sydney 15 sydney sea 16 sydney artist 17 surfer 18 shoreline sydney 19 sydney couple20 sydney mom 21 sydney lokit 22 sydney tree 23 surffari sydney

28maisema

24 sydney sup

Saavuimme Bondille juuri sopivasti aamupala-aikaan. Ranta oli jo täynnä ihmisiä ja elämää, niin kuin aurinkoisena päivänä kuuluukiin. Näitä maisemia on ikävä.

We arrived to Bondi  perfectly for the breakfast. The beach was already full of life – like it should be in sunny day. I miss this landscape.

25 bondi guys26 bondi icebergs 27 bondi rantaJos olet Sydneyssä, tämä kävely kuuluu ehdottomasti must do – listalle.

If you are in Sydney, this walk should be in your must do – list.  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Arna | Cocoa etsimässä maanantai, 6 huhtikuun, 2015 at 17:27

    Iso ikävä Australiaan <3. Ja kyllä, ehdottomasti tämä kävelyreitti kannattaa mahduttaa Sydneyn-vierailuun. Me käytiin käppäilemässä Bondilta Coogeelle päin reilu pari vuotta sitten, ihan päiväsaikaan kylläkin, ja ei voi muuta sanoa kuin että maisemat on ihan huikeet.

  • Reply Reason for a Season keskiviikko, 8 huhtikuun, 2015 at 11:55

    On kyllä huikeet maisemat <3. Toivottavasti pääsee pian uusiks :P.

  • Leave a Reply