Le Halo – Singapore’s Hidden Café Gem

ulkokuva

Löysin uuden suosikkikahvilani Singaporesta. Kahvila täytyy nimenomaa löytää, sillä sattumalta sitä on lähes mahdotonta katukuvasta bongata. Suosittelen jokaista Singaporessa reissaavaa tai siellä asuvaa hyppäämään metroon, jäämään pois Tiong Bahrun asemalla ja suuntaamaan askeleensa tähän sympaattiseen vintage-teemaiseen kahvilaan. Tämän hurmaavan värisekamelskan keskellä ei voi tulla pahalle mielelle.

I found my new favorite café from Singapore. You literally need to find this café, as you can´t hit this location by accident. I recommend everyone who travels in Singapore (or lives there) to take MRT to Tiong Bahru, and walk to this adorable vintage themed café. You can´t have bad mood in a place like this. 

IMG_3709.JPG kortit sisustus Le Halon irtaimistoa sekä kaikenlaista pikkusälää on mahdollista shoppailla syömisen ja juomisen lomassa.

You can also buy piece of furniture or basically almost any stuff you see around. 

eliaKahvilan omistaja Elia teki minuun vaikutuksen. Tällaista palvelua ei ihan joka paikassa saa. Olen vakuuttunut, että Le Halossa vierailtuaan jokainen tahtoo palata sinne takaisin. Olo oli varsin kotoisa ja kahvilassa oli hyvä fiilis. Tilaa ei ole kovinkaan paljon, mutta siitä huolimatta kahvila sopii hyvin esimerkiksi pienten juhlien tai illanistujaisten pitopaikaksi.

Café keeper Elia impressed me a lot. You don´t get this good service everywhere. I´m positive that people who visit Le Halo, also wanna return. Atmosphere was cozy and chill. There is not too much space in the café, but the place is still a great choice for small private parties or events. 

ruokalistajuomat

keitto

Kaksileipää keitto leipä2 rainbowcake Entäs ruoka sitten? Voisin palata Singaporeen takaisin pelkästään tämän ruuan vuoksi. En pettynyt mihinkään, mitä maistoin. Keitot tekivät sellaisen vaiktuksen, että niitä on jo ikävä.  Toivottavasti näitä on saatavilla, kun palaan Singaporeen.

What about the food? I could return to Singapore only for this food. I wasn´t disappointed with any of these dishes. The soups were so good, that I miss them already. I hope Le Halo still make these when I´ll travel to Singapore again. 

minäSuosittelen jokaista näkemään etukäteen vähän vaivaa ennen matkaansa ja googlettamaan paikkoja, joita ei ihan joka matkaoppaassa suositella. Itsekin löysin tämän, vasta muutaman kuukauden ikäisen helmen, etsimällä kahviloita monilla eri hakusanoilla. Sama metodi toimii muuten hyvin omassa kotikaupungissakin. Maailma muuttuu, uusia ihania kahviloita syntyy kaiken aikaa. Täytyy vaan koittaa pysytellä vauhdissa mukana :). Minä olen löytänyt uuden lempparin. Vai enkö muka sovi näiden värien keskelle ;)?

I recommend everyone to put some effort for Internet researching before you travel. You can´t usually find the best places from the regular travel guides, especially when they are new, like Le Halo is at the moment. I googled Singapore cafés with many different key words, that´s how I first found this place :). And this works in your own home town as well. World is changing, new cafés are opening all the time. Stay with the flow. I´ve found my new favorite, and I´m happy about it. Don´t you think I fit to this colorful place?

Le Halo Facebook   

Instagram: @lehalocafe

_____________________________________________________________________________

Collaboration with Le Halo for my upcoming CreateTrips travel guide.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply