Kahvilahelmi Singaporessa: Le Halo

Le Halo kahvila Singapore

Löysin uuden suosikkikahvilani Singaporesta. Le Halo.

Kahvila täytyy nimenomaan löytää, sillä sattumalta sitä on lähes mahdotonta katukuvasta bongata. Suosittelen jokaista Singaporessa reissaavaa tai siellä asuvaa hyppäämään metroon, jäämään pois Tiong Bahrun asemalla ja suuntaamaan askeleensa tähän sympaattiseen vintage-teemaiseen kahvilaan. Tämän hurmaavan värisekamelskan keskellä ei voi tulla pahalle mielelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Le Halo kahvila Singapore Le Halo kahvila Singapore Le Halo kahvila Singapore

Le Halon irtaimistoa sekä kaikenlaista pikkusälää on mahdollista shoppailla syömisen ja juomisen lomassa.

Le Halo kahvila Singapore

Kahvilan omistaja Elia teki minuun vaikutuksen. Tällaista palvelua ei ihan joka paikassa saa. Olen vakuuttunut, että Le Halossa vierailtuaan jokainen tahtoo palata sinne takaisin. Olo oli varsin kotoisa ja kahvilassa oli hyvä fiilis. Tilaa ei ole kovinkaan paljon, mutta siitä huolimatta kahvila sopii hyvin esimerkiksi pienten juhlien tai illanistujaisten pitopaikaksi.

Le Halo kahvila Singaporejuomat

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Le Halo kahvila Singapore

Le Halo kahvila Singapore Le Halo kahvila Singapore Le Halo kahvila Singapore Le Halo kahvila Singapore

Entäs ruoka sitten? Voisin palata Singaporeen takaisin pelkästään tämän ruuan vuoksi. En pettynyt mihinkään, mitä maistoin. Keitot tekivät sellaisen vaiktuksen, että niitä on jo ikävä.  Toivottavasti näitä on saatavilla, kun palaan Singaporeen.

Le Halo kahvila Singapore

Suosittelen jokaista näkemään etukäteen vähän vaivaa ennen matkaansa ja googlettamaan paikkoja, joita ei ihan joka matkaoppaassa suositella. Itsekin löysin tämän, vasta muutaman kuukauden ikäisen helmen, etsimällä kahviloita monilla eri hakusanoilla. Sama metodi toimii muuten hyvin omassa kotikaupungissakin. Maailma muuttuu, uusia ihania kahviloita syntyy kaiken aikaa. Täytyy vaan koittaa pysytellä vauhdissa mukana. Minä olen löytänyt uuden lempparin.

Vai enkö muka sovi näiden värien keskelle?

Le Halo Facebook   

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Instagram: @lehalocafe

_____________________________________________________________________________

Collaboration with Le Halo for my upcoming CreateTrips travel guide.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply