Suomen suurin matkablogiyhteisö

Life Is Better at the (Sydney) Beach

”Eat. Beach. Sleep. Repeat.”

sydneyooppertalo sydneyview

Kyllä elämä on vaan keskimäärin parempaa valtamerten läheisyydessä. Tämän postauksen kuvat ovat Manlylta, jonne pääsee esimerkiksi lautalla Circular Quaylta sekä Coogeelta, jonne pääsee esimerkiksi istumalla ikuisuuksia bussipysäkillä harjoittamassa kärsivällisyyttään. Bussi saattaa joskus tulla.

Life is better at the beach. First pictures of this post are taken at Manly. You can get there  for example by taking ferry from Circular Quay. Latest pictures are from Coogee. You can get there for example by waiting for the bus forever :D.

naissurffari2 ranta shoreline surffimies

manlyskate2

skate

naissurffari

bachviecoogee boycoogee coogeeguy

kalliotcoogeecoogeepool

coogeeview2 coogeewave dangeratthebeach flower

birdcoogeeäitijatyttöcoogeebeach

pojatjaaalto

”After a visit to the beach, it’s hard to believe that we live in a material world.”
Pam Shaw

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kea / Deep Red Blues perjantai, 20 helmikuun, 2015 at 16:27

    Uijui oot päässy näkemään Lizzie Armanton! Se on toi mimmi jolla on värikkäät hiukset tuolla skeittiparkilla. Nyt oon vähän kade… 😀

    • Reply Reason for a Season lauantai, 21 helmikuun, 2015 at 06:35

      No apua, en ees tajunnu kuka se mimmi oli. Se vaan skeittas jäbien kans ja oli taitava :D. Yritin kovasti kuvailla hänen skeittaustaan, mutta ne kuvat ei ehkä onnistunu kovin hyvin. Onpa hauska tietää kuka hän on 8). Aikamoiset meriitit hänellä kyllä näköjään onkin. Ja tosi makee tukka!

    Leave a Reply