Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotellivinkki Singaporen Chinatowniin: New Majestic Hotel

New Majestic Singapore

Singapore on mieletön kaupunki: moderni, siisti, kiehtova ja varsin muuntautumiskykyinen. Vuosi sitten havaitsin, että Singaporesta löytyy myös eräs hyvin mielenkiintoinen puoli: Singapore on paikoittain äärimmäisen hip ja täynnä kiinnostavia hotelleja, kuten Chinatownissa sijaitseva New Majestic.

Unlisted Collectionin hotelli New Majestic on persoonallinen ja ajankohtainen. En olisi osannut ajatella etukäteen, että Chinatownista löytyisi jotain näin siistiä. Tulin välittömästi iloiseksi astuessani hotellin aulaan, joka oli samaan aikaan rosoinen ja harkittu, moderni ja ajaton.

New Majestic Hotelli SingaporeNew Majestic hotelli

New Majestic hotelliNew Majestic hotelli Singaporessa

New Majestic Singapore

New Majestic Singapore

Unlisted Collectionilla on hotelleja ympäri maailman

Unlisted Collection on minulle aivan uusi tuttavuus. Brändin alla on hotelleja sekä ravintoloita Lontoossa, Shanghaissa ja Singaporessa, kohta myös Sydneyssä. Sekä ravintolat että hotellit ovat voittaneet erilaisia palkintoja varsin vakuuttavan määrän, eikä suotta. Yritän ehdottomasti päästä tutustumaan useampaan näistä ravintoloista, kun palaan Singaporeen maaliskuussa.

New Majestic parvekeNew Majestic hotelli Singapore

New Majestic Singapore

New Majestic hotelli Singapore

New Majestic hotellihuone

New Majestic huone

New Majestic hotelli

New Majestic hotelli

New Majestic hotelli

New Majestic on täynnä yksityiskohtia

Parvekkeellinen Aqua Room -huoneemme oli mielettömän hieno. Huoneen keskeltä löytyi lasiseinäinen kylpyamme. Siellä tulikin istuskeltua tovi. Huomioni kiinnittyi nopeasti siihen, että hotellissa on panostettu yksityiskohtiin. Kaikkea mahdollista oli ajateltu, yöpöydältä löytyi jopa korvatulpat ja viesti, jossa pahoiteltiin mahdollista meteliä kadulla.

New Majestic hotelli

Huoneessa oli myös puhelin, jolla sai ilmaiseksi muun muassa soittaa kansainvälisiä puheluita, käyttää 3G-yhteyttä ja selata matkaopasta, josta löytyy vinkkejä lähialueen kohteista. Tästä voisivat muut hotellit ottaa mallia.

New Majestic hotelliaamiainen

New Majestic aamupala

Aamiainen oli varsin fressi, juuri täydellinen reissun ensimmäiseen aamuun ja jetlag-fiiliksiin. Menimme nukkumaan yhden maissa ja itse heräsin ennen neljää. Olimme siis oven takana odottelemassa aamiaisen alkua jo seitsemän pintaan, mikä ei ole minulle ihan tavanomaista.

New Majestic hotelli allas

New Majestic hotellin allas

Uima-altaan pohjassa olevista ikkunoista näkyy suoraan ravintolaan. Melko villiä! Hotellissa on siis allas sekä kuntosali. Sijaintikin on vallan mainio, hotelli sijaitsee Chinatownissa aivan Outram Parkin metroaseman vieressä. Huonehinnat vaihtelevat noin 170–330 euron välillä. Toisinaan hotelli saattaa olla hyvinkin täyteen varattu, joten kannattaa varata huone ajoissa. En voi tulla muuta kuin älyttömän hyvälle tuulelle katsellessani näitä kuvia ja muistellessamme reissumme alkua. Mahtava hotellikokemus!

Yhteistyössä: New Majestic

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, 11 helmikuun, 2015 at 16:20

  Makeen näköinen paikka. Mä jotenki tykkään noista lasiseinäisistä kylppäreistä, vaikka ne kulloisestakin matkaseurasta riippuen saattaa olla vähän epäkäytännöllisiä. 😀

  • Reply Reason for a Season perjantai, 13 helmikuun, 2015 at 02:45

   On kyllä upee hotelli. Ja oli makeen näkönen toi kylpyamme. Vessa sentään ei ollut lasitettu :D. Olen itsekin törmännyt kiusallisiin tilanteisin reissatessani ja mielestäni hotellin pitäisi ehdottomasti ilmoittaa huonekuvauksessaan, jos WC/kylppäri on lasitettu. Näin säästytään monilta mielenpahoituksilta.

 • Reply Jenna / Journey Diary keskiviikko, 11 helmikuun, 2015 at 17:22

  No tuossa on hotelli mun makuun !!

  • Reply Reason for a Season perjantai, 13 helmikuun, 2015 at 02:46

   Joo sama :)! Ihan yks mun kaikkien aikojen suosikeista kyllä.

 • Reply Milla - Pingviinimatkat keskiviikko, 11 helmikuun, 2015 at 21:49

  Mahtavan näköinen ja ihanan erilainen hotelli Singaporesta! Kiitos tästä vinkistä 🙂

  • Reply Reason for a Season perjantai, 13 helmikuun, 2015 at 02:49

   Joo, käytin ihan kunnolla aikaa hotellien etsimiseen. Niin aloin bongaamaan näitä vähän erilaisiakin hotelleja :D! Tää oli kyllä kiva kokemus :).

  Leave a Reply