Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bondi Waves – Love at First Sight

bondi blogiin

bondipool kopio

Terveiset Australiasta! Olen vihdoin maassa, jonka elämäntyyli on sellainen, josta olen aina kaukaisesti haaveillut. Nyt kun vihdoin elän todeksi omaa unelmaani, on vaikea uskoa, että olen ihan oikeasti täällä tänään.

Greetings from Australia. I´m finally in the country, which has the atmosphere and lifestyle I´ve always dreamed about. It´s still hard to believe that I´m here for real. 

bondibeachyleiskuva kopio

bondijossu kopio

bondigirl

bondilifesaver

Takana on vasta yksi rantapäivä, mutta saimme heti kärkeen nauttia poikkeuksellisen upeista aalloista Bondilla. Toivottavasti ehdin vielä viettämään monta tällaista päivää ennen kuin syksy saapuu kaupunkiin.

I´ve spent only one day at the beach so far, but we got exceptionally great waves at Bondi. I hope I got a chance to spend many beach days before autumn arrives. 

bondibridge bondiaallot kopiobondikidbondisurf kopio

bondiwaves

Huomenna saamme vuokra-asunnon kuudeksi viikoksi. Sitten elämä saa vähän rauhoittua, kun ei jatkuvasti tarvitse raahata rinkkaa paikasta toiseen. Perjantaina juhlin kolmekymppisiäni ja en voi lakata ihmettelemästä, miten siunattu olen saadessani juhlia yhdessä ystävien kanssa juuri täällä.

Tomorrow we´ll get our rental apartment for the next six weeks. It makes life easier, when you don´t need to change the place every other day. This Friday I´m going to celebrate my 30th birthday. I can´t stop wondering how blessed I am, as I have a chance to spend it with my friends right here. 

bondisurffaaja kopio

bondipariskunta kopio

”Waking up knowing there’s a reason
All my dreams come alive.”

Näillä sanoilla alkoi Hillsongin sunnuntaijumalanpalvelus toissapäivänä. Voisiko omia tunnelmiani enää paremmin tiivistää – There is a reason for this season.

”Waking up knowing there’s a reason
All my dreams come alive.”

These words started Hillsong service last Sunday. I don´t know how anyone could describe my feelings better – There is a reason for this season. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Milla - Pingviinimatkat tiistai, 3 helmikuun, 2015 at 17:13

  Ihania päiviä Australian auringon alle! Voin uskoa, että fiilistelet kympillä ja nautit jokaisesta hetkestä 🙂 Bondin toisessa päädyssä sijaitsevan uimaklubin ravintolaan pääsee muuten vain jäsenet ja ulkomaalaiset, joten jos haluaa nauttia aterian huikeissa maisemissa, niin voin suositella. Tai voihan tietysti olla, että kolmessa vuodessa on kuviot muuttuneet 😀

  • Reply Reason for a Season keskiviikko, 4 helmikuun, 2015 at 08:42

   Oi kiitos :)! Yritän nauttia joka hetkestä. En tiennytkään tuota raflajuttua, eli täytyy pitää se mielessä. Maisema toisaan on kohdillaan. Katsotaan miten paljon rantapäiviä tulee, kun syksyä kohti mennään täällä, mutta onneksi loppureissusta on vielä Aasiaakin tiedossa :).

 • Reply Elina / Vaihda vapaalle tiistai, 3 helmikuun, 2015 at 18:45

  Ihana Bondi <3 Synttärionnea jo etukäteen!

  • Reply Reason for a Season keskiviikko, 4 helmikuun, 2015 at 08:42

   No ihana hyvinkin <3. Kiitos kovasti! 🙂

 • Reply Pirkko / Meriharakka keskiviikko, 4 helmikuun, 2015 at 11:40

  Kävimme Sydneyssä toista kertaa ihan vaan ohikulkumatkalla toissasyksynä, mutta pilvisestä ja jopa sateisesta säästä huolimatta pitihän sitä ottaa bussi Bondi Beachille. Tuolla kertaa löysimme sieltä Bucket List -nimisen ravintolan, joka oli minusta kiva löytö – onkohan se vielä siellä? Noissa linkkien takana olevissa jutuissa on siitä pari kuvaa – toivottavasti et kuulu niihin, joiden mielestä linkit kommenteissa ovat pahasta 🙂

  • Reply Reason for a Season torstai, 5 helmikuun, 2015 at 12:39

   Moikka Pirkko :)! Kaikin mokomin linkkejä tänne vain tulemaan. Enhän minä pahoita mieltäni. Hei taisin jossain nähdä tuon Bucket List-nimen jossain rannalla, eli taitaa se olla paikoillaan. Mielelläni lueskelen sinun tekstejäsi täällä. Terveisiä täältä Marrickvillesta vuokra-asunnostamme :).

   • Reply Pirkko / Meriharakka perjantai, 6 helmikuun, 2015 at 12:24

    Siitä vaan sitten kuva Bucket List -ravintolasta ja tauko kyseisessä ravintolassa, jonka voikin sitten käyttää bucket list -postauksen kirjoittamiseen 🙂

 • Reply Susanna89 sunnuntai, 8 helmikuun, 2015 at 22:34

  Hieno paikka! Australiassa olisi kiva käydä

  • Reply Reason for a Season maanantai, 9 helmikuun, 2015 at 10:28

   On kyllä :)! Suosittelen todellakin käymään.

  Leave a Reply