Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kohti hyvää oloa – hotellibreikki Turussa

Katselen ulos ikkunasta ja mietin, että Helsingissä on koko marraskuun aikana ollut vain muutamia tunteja auringonpaistetta. Ei liene siis ihme, että kaikki tuntuu tällä hetkellä vähän sumuiselta. Helteinen heinäkuu ja aurinkoinen alkusyksy tuntuvat kaukaisilta, vaikkakin kauniilta muistoilta.

Radisson Blu Marina Palace Turku

Palaan hetkeksi muistoissani syyskuun viimeiseen viikonloppuun ja toistaiseksi viimeisimpään visiittiini Suomen Turussa, yhdessä kaikkien aikojen lempikaupungeistani kotimaassa. Ehkä monet hauskat muistot lapsuusvuosilta ovat myötävaikuttaneet siihen, että olen aina liittänyt tuohon kaupunkiin hyvän fiiliksen.

Turku

Turku Aurajoki

Tänä vuonna olen tehnyt jotain sellaista, mistä olen haaveillut jo kauan – olen pitkästä aikaa nukkunut hotelleissa kotimaassa matkaillessani. Vuosien ajan olen yöpynyt ainoastaan ystävien luona, eikä silloin tule niin helposti ”matkafiilistä”. Jotenkin se hotelliyö onnistuu tuomaan sen fiiliksen, että on reissussa. Sillä ei ole väliä, vaikka kyseessä olisi vain yksi yö. Pääasia on, että pääsee irrottautumaan omasta sotkuisesta arjesta pieneksi hetkeksi. Hotellin puhtaat lakanat ja ihana aamiainen – aikamoista luksusta arjen keskellä.

Radisson Blu Marina Palace Turku

Monesti Turun jokirannassa kävellessäni olen miettinyt, että Radisson Blu Marina Palace on hotelli, jossa olisi kiva päästä joskus majoittumaan. Yhteistyö Turku Touringin kanssa mahdollisti haaveeni ja sain ystäväni kanssa viettää viikonlopun tuossa hotellissa. Halutessasi voit lukea kirjoittamani jutun hotellista Testing Turku- blogista.

Radisson Blu Marina Palace Turku

Kärsin kroonisesta unettomuudesta, joka aina syksyn tullen ongelma saa entistäkin isommat mittasuhteet. Aiemmin tänä vuonna olen viettänyt valitettavasti hotelleissakin vain unettomia öitä. Nyt nukuin kaksi yötä heräämättä kertaakaan kesken unien – sitä ei elämässäni tapahdu montaa kertaa vuodessa. Radissonin sängyt on suunniteltu varta vasten kyseiselle hotelliketjulle, ja mielestäni varsin onnistuneesti. Sänkyyn sai itse valita tyynyn ja peitteen useasta vaihtoehdosta. Oheistarvikkeina tarjolla oli kirkasvalolamppuja ja hierontalaitteita. Jos siis haluaa varata itselleen viikonlopun rentoutumista varten, niin väittäisin, että Radisson Blu on varteenotettava vaihtoehto. Harmitti, että tällä kertaa oli niin paljon ohjelmaa viikonlopulle, etten ehtinyt ottamaan kaikkea iloa irti hotellin palveluista.

Radisson Blu Marina Palace Turku

Olen miettinyt viime aikoina paljon sitä, miksi ihmiset niin helposti nykyään unohtavat oman hyvinvointinsa. On trendikästä olla niin stressaantunut ja kiireinen, että monet eivät edes pysty raivaamaan kalenteristaan tilaa rentoutumiselle. Haastan jokaisen tämän tekstin lukijan pitämään huolta omasta itsestään. Sitä kautta jää niin paljon enemmän aikaa myös muista ja tästä maailmasta huolehtimiselle. Stressaaminen on maailman turhin trendi ja myös ihan kirjaimellisesti hengenvaarallinen. En tiedä, miksi siihen tulee sorruttua niin kovin usein, vaikka harvemmin siitä on mitään hyötyä. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on ainoa tie siihen, että jää tarpeeksi energiaa elämän tärkeisiin asioihin. Joskus se voi vaatia irtioton hotelliviikonlopun muodossa, joskus siihen voi riittää se, että sulkee mobiililaitteen kädessään ja keskittyy hetkeen.

Radisson Blu Super Breakfast Turku

Tänä viikonloppuna aion jälleen pitkästä aikaa rentoutua hotellissa. Ei haittaa, että kotiin jää odottamaan kasa keskeneräisiä hommia. Maailma ei putoa raiteiltaan, vaikka välillä otan rauhassa ja hengitän syvään. Minulla on vain yksi elämä, joten eiköhän siitä ole ihan hyvä välillä nauttiakin. Ihanaa viikonloppua!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply