Suomen suurin matkablogiyhteisö

Once Upon a Time There Were Colors

pariEn oikeastaan pidä lokakuusta. Tämä postaus on oodi syyskuulle, ja niille viimeisille täydellisille kesäpäiville, joista ei ole niin kovin pitkä aika, ja kuitenkin niistä tuntuu olevan ikuisuus. Olen jo lähes unohtanut, miltä värit näyttävät ja miltä auringonpaiste tuntuu. Sinä sunnuntaipäivänä Helsinki oli parhaimmillaan. Ihmiset nauttivat ja nauroivat ja elämä oli juuri niin kuin sen aina pitäisikin olla.

I don´t actually like October. This post is a tribute to September and to last summer days. It was not too many weeks ago, but these weeks feel like forever. I´ve almost forgotten how colors look like and how sun feels.. On this Sunday Helsinki gave its best. People enjoyed and laughed and life was like it always should be.

aita

bkk graffittiaita

naisetjalat

maalaajatkukkaistustus maisema miesmakuu
ranta riippumatto

tarjoilutskidit

pikkupoikajossumirka

varjo

Onneksi jossain päin maailmaa on aina kesä <3.

Luckily it´s always summer. Somewhere.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply maripui perjantai, 10 lokakuun, 2014 at 12:58

    Ihania kuvia ja ihanaihana Kalasatama!

    • Reply mirkki tiistai, 14 lokakuun, 2014 at 22:49

      Kiitos <3. On kyllä ihana Kalasatama.

    Leave a Reply