Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lonna Island and Beautiful People

Kävimme eilen matkabloggaajien kanssa tutustumassa Lonnan saareen, joka on tänä keväänä avattu yleisölle. Sen kummempia tarinoimatta haluan tämän postauksen välityksellä fiilistellä Suomen kaunista kesää ja ihania ihmisiä. Suosittelen tutustumaan Helsingin saaristoon. Kyllä meren äärellä vaan on ihan omanlaisensa tunnelma<3.

Yesterday we visited Lonna island with group of travel bloggers. I´m not going to write a long story this time, instead I recommend you to explore the archipelago of Helsinki. There´s something really special about being around the sea <3. 

laura

group

nella

pariskunta

ruoka

jälkkä

lamppu lumi auringonlasku

pari

mustavalk

 

P1050040

vesi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kaukokaipuun Nella sunnuntai, 10 elokuun, 2014 at 18:57

    Ihania kuvia oot taltioinut! Ja kiitos seurasta, oli aivan super kivaa. 🙂

    • Reply mirkki keskiviikko, 13 elokuun, 2014 at 22:42

      Kiits <3. Niinpä, näitä lisää :)!

    Leave a Reply