Suomen suurin matkablogiyhteisö

Backyard Party in Kankaanpää

vene

Aiemmassa postauksessani kerroin Kallio-aiheisesta matkaoppaastani, jonka tein isälleni 50-vuotislahjaksi. Synttärijuhlat järjestettiin heinäkuun alkupuolella Kankaanpäässä, vanhempieni kotona. Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu heidän pihaltaan. Juhlapäivän aamuna sää ei näyttänyt lainkaan lupaavalta – mustat pilvimassat hyökkäsivät kohti. Onneksi kaikki meni lopulta hyvin eivätkä sateet osuneet kohdalle missään vaiheessa päivää. Juhlat oli suunniteltu kokonaan ulos, joten aurinkoinen sää oli laitettu tilaukseen.

kukatjatassu

Baaritiski valmistui pari vuotta sitten, ennen omia valmistujaisiani. Terassi tehtiin tänä kesänä.

yleisnäkymäbaari kopio

shotit

iskäjarehukorikukat kukatjavene

pannu

kuusi pannutulilla kopio ruusu sydänkivi väkipihalla2

Suomessa pihajuhlat ovat kyllä totisesti säiden armoilla, eikä säätä voi aina ennustaa edes muutamaa tuntia etukäteen. Tämä heinäkuu on ollut säiden puolesta mitä mahtavin. Olen kiitollisin mielin ja toivon, että aurinkoiset päivät jatkuvat vielä pitkään.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply