Backyard Party in Kankaanpää

vene

Aiemmassa postauksessani kerroin Kallio-aiheisesta matkaoppaastani, jonka tein isälleni 50-vuotislahjaksi. Synttärijuhlat järjestettiin heinäkuun alkupuolella Kankaanpäässä, vanhempieni kotona. Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu heidän pihaltaan. Juhlapäivän aamuna sää ei näyttänyt lainkaan lupaavalta -mustat pilvimassat hyökkäsivät kohti. Onneksi kaikki meni lopulta hyvin eivätkä sateet osuneet kohdalle missään vaiheessa päivää. Juhlat oli suunniteltu kokonaan ulos, joten aurinkoinen sää oli laitettu tilaukseen.

I wrote earlier (in Finnish) that I made a travel guide as a gift to my daddy, who turned 50. We celebrated his birthday in Kankaanpää, and all these pics are taken at the party venue -my parents yard. In the morning the weather seemed to be bad, dark clouds were getting closer.. and closer. But the rain didn´t reach us and we were able to have our backyard party :).

kukatjatassu

Baaritiski valmistui pari vuotta sitten, ennen omia valmistujaisiani. Terassi tehtiin tänä kesänä.

Bar counter was made by my dad before my graduation two years ago. Terrace was built in 2014.

yleisnäkymäbaari kopio

shotit

Daddy 50 :).

iskäjarehukorikukat kukatjavene

pannu

kuusi pannutulilla kopio ruusu sydänkivi väkipihalla2Suomessa pihajuhlat ovat kyllä totisesti säiden armoilla eikä säätä voi aina ennustaa edes muutamaa tuntia etukäteen. Tämä heinäkuu on ollut säiden puolesta mitä mahtavin. Olen kiitollisin mielin ja toivon, että aurinkoiset päivät jatkuvat vielä pitkään.

It´s always a challenge to organize a yard party in Finland. The weather might be amazing -or totally disaster. This July has been the amazing one. What a blessing! I hope this lovely summer won´t end anytime soon. 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply