Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kalasataman katutaidetta ja Ihana Kahvila

KalasatamaKatutaide

Jokainen kesä ansaitsee vähintään yhden postauksen Kalasataman katutaiteesta ja tietenkin myös Ihana Kahvilasta. Viimeisimmällä visiitilläni hieman pisti silmään, että alueelle oli ilmaantunut katutaiteen rinnalle sotkua ja töhryä huomattavan paljon viime vuoteen verrattuna. Onneksi paikalla on jatkuvasti myös taidokkaita maalaajia piristämässä ohilkukijoiden kesäpäiviä. Hienoa, että Helsingissä on vihdoin alue, jossa katutaidetta saa tehdä laillisesti. Kaupunki on ollut harmaa jo liian kauan.

Every summer deserves at least one post about Kalasatama street art and lovely outdoor cafe  called Ihana Kahvila. I was little bit disappointed when I noticed that nowadays there are plenty of scrubby tags all around Kalasatama. Luckily talented street artists still paint there pretty much every day.I appreciate that Helsinki nowadays has a place for legal street art. This used to be quite a grey city for too long time. 

Kalasatama katutaide Kalasatama katutaide Kalasatama katutaide Kalasatama katutaide Kalasatama katutaide Kalasatama katutaide Kalasatama katutaide Kalasatama

Ihana Kahvilan Facebook-sivuun voi tutustua täällä. Helpoiten kahvilan löytää hyppäämällä metrosta pois Kalasataman pysäkillä, mutta ei kävelymatka Kallion aluueeltakaan pitkä ole.

You can check out Ihana Kahvila’s Facebook page here. Easiest way to get there is to take a metro to Kalasatama. This place is not too far from Kallio either. So you can just walk Kalasatama if you are visiting Kallio.

Kalasatama Ihana Kahvila

Kalasatama Ihana Kahvila Kalasatama Ihana Kahvila Kalasatama Ihana Kahvila Kalasatama Ihana Kahvila Kalasatama Ihana Kahvila Kalasatama Ihana Kahvila Kalasatama Ihana KahvilaKalasatama katutaidegraffa 2 Kalasatama katutaide Kalasatama katutaide Kalasatama katutaide Kalasatama katutaideKalasatama Ihana Kahvila Kalasatama Kalasatama katutaide Kalasatama

Ihanaa kesää!

Have a great summer!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna Koskela perjantai, 6 kesäkuun, 2014 at 12:47

  Ihania kuvia!

  Olisi muuten sinulle vähän haastetta:
  http://tamamatka.pallontallaajat.net/2014/06/06/viisi-asiaa-viisi-paivaa-positiivisesti/

  • Reply mirkki lauantai, 7 kesäkuun, 2014 at 12:50

   Kiitos ihanasta kommentista ja haasteesta, tulin hyvälle mielelle molemmista :).

 • Reply Rimma maanantai, 9 kesäkuun, 2014 at 10:50

  Tuo kahvila on minulle ihan uusi tuttavuus ja ehdottomasti pitää tänä kesänä siellä pyörähtää! Kiitti tipsistä!

  • Reply mirkki maanantai, 9 kesäkuun, 2014 at 15:58

   No hei mahtavaa että tää on jollekin vielä uus tuttavuus :)! Ehdottomasti kannattaa mennä visiitille tänä kesänä. Mikäs sen kivempaa aurinkoisena päivänä kun lojua ulkoilmakahvilassa ja katsella katutaiteilijoita touhuilemassa (:.

  Leave a Reply