Suomen suurin matkablogiyhteisö

Cenang Beach and Yellow Cafe

cenang1 cenang2 cenang3sunsetmalesia2

Langkawi is a huge island. Well, actually it is an archipelago made up of 99 islands on Malaysia’s west coast, next to Thailand. The main island is where we stayed. To me it was quite obvious to choose the beach where is possibility to see the sunset every night. So we chose to stay our 3 last nights at Cenang beach.

Pantai Cenang is Langkawi’s main beach, so it wasn´t the most quiet one. But if compared to islands in Thailand, it was really chill. There is actually chance to sleep at night, as there are no party under your hotel room window all the time :D! It was more than ok to me. I´m not fan of hard partying, I rather explore places at daytime.

Let me introduce my favorite restaurant in Cenang:
YELLOW CAFE

yellow 2

yellow

fruits

yellow cafe porukka

In Yellow everything really is yellow. It´s adorable. And while you read their menu, you can also read the story behind the name Yellow. So go there and figure it out ;). Yellow is also THE place to watch the sunset.
P.S. Free wi-fi. Not obvious in the island.

momchild

langkawi

I miss these sunsets <3.

sunsetmalaysia

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Milla - Pingviinimatkat keskiviikko, huhtikuu 30, 2014 at 07:59

  Yellow Cafe on kyllä symppis mesta <3 Siskon kanssa sinne yllättäen päädyttiin ekana kun Cenangille ensimmäisen kerran saavuimme. Vetää kummasti puoleensa 🙂 Niin ihania ovat nuo sinun auringonlaskukuvasi myös, että väistämättä tulee haaveilleeksi reissuista pidemmälle, vaikka ihana kaunis Suomalainen kesä jo edessä häämöttääkin.

  • Reply mirkki keskiviikko, huhtikuu 30, 2014 at 11:25

   Joo jotenkin kummassa tuo keltainen vetää vaan puoleensa :D!! Niin mahtava väri. Joo kaukaiset maat kiinnostais, etenkin nyt kun nää säät on taas viilenneet. Mutta onneksi kesä tulee<3!

 • Reply heartwavesdesign keskiviikko, huhtikuu 30, 2014 at 08:47

  Tuolla on pidetty monet illanistujaiset! Kiva paikka. Mulle kyllä tuo biitsi oli ihan liian ”crowded” pysyvämpään oleskeluun. Hienoja rauhallisia biitsejä löytyy pohjois osasta saarta, mistä tykkäsin! Miten muuten päädyit Langkawille?

  • Reply mirkki keskiviikko, huhtikuu 30, 2014 at 11:30

   Tää ei tosiaan kyllä ole se saaren rauhallisin paikka :D. Mä en ehtinyt nähdä niitä ihania pohjoisen biitsejä, kun mulla oli tosiaan aika lyhyt reissu tällä kertaa. Me päädyttiin Langkawille siten, että koitettiin valita Malesiasta paikka, jossa suurimmalla todennäkösyydellä olisi aurinkoista, kun meillä oli aikaa tosi vähän. Ei haluttu vahingossakaan päätyä sadekauden keskelle. Ja missio onnistui -ei pisaraakaan sadetta 8).

  Leave a Reply