Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bugis And POD Capsule Hotel Singapore

Bugis mall

Bugis.
Se kaupunginosa, jonne Singaporessa saavuin ensimmäisenä ja jonne kotiuduin sillä samalla sekunnilla. Täytyy onnitella itseäni, että sain valittua tukikohdakseni todella itseni näköisen naapuruston. Aion ehdottomasti palata tänne takaisin seuraavalla visiitilläni.

Bugis.
That´s my favourite neighborhood in Singapore. I´m so happy that I chose to stay there for my whole visit. I´ll be back for sure. 

realdeal

HL crostini bar

HL tiramisu hero

HL keep calm and chill

HL intilainen kahvila

HL napit

HL puut

Yllä olevat kuvat on otettu Haji Lanella. Tällaiset värikkäät kujat täynnä ihastuttavia pikkuputiikkeja ja yksityiskohtia vievät sydämeni kaikkialla maailmassa. Tällä kadulla valokuvattiin erittäin paljon. Niin tein itsekin. Aurinko ja värit saavat minut aina mittaamattoman onnelliseksi. Voisin kuvitella asuvani tässä ympäristössä pidempäänkin.

The pics above are taken in adorable Haji Lane. These small colorful lanes full of small boutiques and details make my heart beat faster. I can tell you that people took many pictures there! So did I. The sun and colors make me extremely happy. I can easily imagine myself living place like Bugis for much longer period.

Pod hotel

Tykästyin myös hostelliini -POD on moderni ja tyylikäs kapselihotelli, joka sijaitsee Beach Roadilla, kävelymatkan päässä sekä Nicoll Highwayn että Bugiksen metroasemilta. Yhden hengen kapseli maksaa ajankohdasta riippuen noin 25-35 euroa. Singaporessa tasokkaat hostellit peittovat mennen tullen halvimmat hotellit, joten jos olet matkustamassa tänne, älä edes harkitse hintaluokaltaan 50 euron hotelleja. Minulle sellainen ainakin tuotti erittäin karvaan pettymyksen. En tahdo kirjoittaa aiheesta enempää, sen verran hirveä kokemus ”halpishotelli” oli. Sen sijaan hostellissa oli leppoisa fiilis ja hyvä olla. Kuvia minulle ei juuri tarttunut matkaan (paitsi ylläoleva vessakuva, suihkut muuten ovat lukkojen takana, mikä oli mukava bonus). Täältä voit tutustua Podin nettisivuihin. Hostelli löytyy myös hakukoneista, kuten Bookings.comista, jonka kautta itsekin majoitukseni varasin.

I loved my POD Capsule Hotel. Location is on the Beach Road, between Nicoll Highway and Bugis MRT stations. One night costs around 25-35 euros. I recommend you not to stay in cheapest hotels while you visit Singapore. Hotels around 50 euros are really bad :/. This kind of hostels beat them any time! I Unfortunately I don´t have so many pics to show you, but please check out their webpage. You can find POD also for example on bookings.com. I used that site to book my capsule. I enjoyed my visit and I´m sure you will too :):).

nicoll highway

Kaipaan niin tätä kaupunginosaa ja joka-aamuista näkymää lähimmällä metroasemalla <3.

I miss this neighborhood and this view in Nicoll Highway station <3.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply eeru sunnuntai, huhtikuu 13, 2014 at 07:31

  Oon lukemattomat kerrat suhannut ton Bugiksen ohi metrolla, mutta ikinä ei ollut syytä jäädä siinä kohtaa pois. Näistä kuvista päätellen oon kyllä missannut ihan kivan näköiset mestat 😉

  Singaporessa ollaan aina majoituttu mieheni veljen luo eikä hotelliin. Tästä syystä en osaa itse vinkata mitään hyväksi havaittu hotellia, mutta oon kyllä aina kiinnostunut kuuleen hotelli/hostelli kokemuksia tuolta – hintahaitari kun on aikamoinen.

  • Reply mirkki sunnuntai, huhtikuu 13, 2014 at 09:51

   Mä tykkään tästä paikasta tosi paljon. Ja tästä on vielä esim ihana rantakävelyreitti Marina Baylle, en edes muistanut mainita postauksessa.
   Se on oikeestaan tosi tosi hyvä, jos Singaporessa voi majoittua jonkun luona. Näillä mestoilla kun ei ole ihan sellainen perus aasialainen hintataso. Jos haluaa mukavaan hotelliin, niin ei varmaan alle 100 eurolla saa oikein mitään. Sn verran voin sanoa, että kun testasimme sitä 50 euron huonetta, niin meille ensin annettu (ikkunaton) huone oli niin homeessa, ettei siellä voinut hengittää. Oli todella ahdistavaa. Samalla rahalla sai taas Malesian puolella sitten jo ihan luksusta :D!

  Leave a Reply