Singapore Flyer

flyer altitude 2 Flyer from Altitude Flyer nicoll highway palmut flyer

Välillä tuntui, että Singapore Flyerin pystyi näkemään, missä tahansa sitten liikkuikin. Mutta en valita – Se kuuluu mielestäni erottamattomana osana Singaporen siluettiin.

You can see it from anywhere -Singapore Flyer.

flyer mustavalko singapore flyer kylttiNiin monesti olen miettinyt, että jonain päivänä katselen maisemia Singapore Flyerista käsin. Olisin puoli vuotta sitten varmaan haljennut ilosta, jos olisin tiennyt, että se oikeasti tapahtuu tänä talvena. Korkeanpaikankammoisena haluan jostain syystä kuitenkin mennä joka ikiseen mahdolliseen korkeaan paikkaan. Rakastan ja vihaan sitä samaan aikaan. Singapore Flyer peittoaa 165 metrin korkeudellaan jopa London Eyen niukasti. Ei mikään ihan pikkuinen maailmanpyörä siis :).

I´ve dreamed about it so many times -Some day I´m enjoying the view from Singapore Flyer. So I finally made my dream come true! I´m scared of heights, but I still wanna go places like that anytime it´s possible. I love and hate it at the same time. Flyer is 165 metres above ground, so it is even higher than London Eye. Tiny little ferris wheel :).

pallo flyer

Jo sisäänkäynti näyttää sangen kiinnostavalta.

Enterance was interesting..

keep posing, flyer

Tärkein pointti turistipaikoissa on tietenkin kameralle poseeraaminen. Tästä huikeasta pikkujäbästä voisi ottaa mallia -itse en todellakaan uskaltautunut noin lähelle ikkunoita :D.

The main point at tourist attractions is posing to camera. This adorable kid is doing it well! (I was too scared to go that close to window.)

flyer gb flyer laivat flyer palmutnäkymä merelle flyerflyer kaupunki flyer ylhäällä

flyer lapsi flyer minä flyer mvflyer formularata

flyer taidekuva

Lisäinfoa voi tsekata www.singaporeflyer.com. Jos aikoo harrastaa turistiaktiviteetteja enemmänkin, niin suosittelen tutustumaan pakettihintoihin. Itsehän saatoin hieman mokata asian suhteen ;). Monia erihintaisia paketteja on tarjolla itse Flyeriinkin. Samasta rakennuksesta löytyy myös 6D-leffaa ja muuta aktiviteettia. Singaporessa saa kyllä rahansa tuhlattua ilman suurempaa vaivannäköä. Mutta ovat nämä maisemat sen arvoisia.

You can check out www.singaporeflyer.com to get more information. And if you are planning to do many activities, please check out the packages. I didn´t, so I paid too much. And you can also buy different packages to Flyer itself. There is also for example 6D movie theatre in the same building. It´s easy to spend money in Singapore :D. But at least this view is well worth the money.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna Koskela sunnuntai, maaliskuu 23, 2014 at 11:01

    Mä en ole tuolla käynyt, enkä mene. Korkeanpaikankammo on sitä luokkaa, että ei kiitos.
    Komeahan tuo on ja kiva on katsoa muiden kuvia 😉

  • Reply mirkki sunnuntai, maaliskuu 23, 2014 at 13:22

    Itsekin olen kyllä joka kerta melkoisella epämukavuusalueella, kun menen korkealle. Saa nähdä, tuleeko joskus päivä, jolloin voin mennä noihin paikkoihin ilman minkäänlaista panikointia :D.

  • Leave a Reply