Marina Bay In Daylight

mb china mb ja museo mb museo 2

Kuten edellisessä postauksessani totesin, Marina Bayn alue Singaporessa on uskomattoman kaunis. Vaikea kuvitella kaupunkia ilman tätä yli 200 metrin korkeuteen kohoavaa älytöntä rakennelmaa, Marina Bay Sandsia. Ja kuitenkin tuo rakennus on avattu vasta alle neljä vuotta sitten. Singaporea rakennetaankin kaiken aikaa vauhdilla, ja uskon, että kun matkustan sinne uudelleen, saan nähdä paljon kaikenlaista uutta.

Like I said in my last post, Marina Bay area in Singapore is amazingly beautiful. Hard to imagine this city without 200 metres tall crazy building, Marina Bay Sands. And still, this place has been there only for 4 years! They build something new and huge in Singapore all the time, so I think I´m going to see many new buildings when I´ll visit this place again. 

mb aurinko mb from 1altitude mb silta

Tältä alueelta löytyy yksinkertaisesti paljon kaikkea kallista. Majoitusta, ravintoloita, shoppailtavaa. Budjettimatkailija saa siis tyytyä lähinnä ihailemaan maisemia ja ottamaan paljon kuvia. Marina Bayn ostoskeskuksen alakerrassa tosin on tarjolla ihan kivan hintaista ruokaa useiden eri maiden keittiöistä. Siellä tuli syötyä monesti.

Marina Bay is for sure expensive area. Hotels, restaurants, shopping…So if you travel with budget, you have to settle with enjoying this area and taking pics. But I have to say that you can find reasonable priced food if you go to lowest floor in Marina Bay shopping center. I ate there for many times.

mb selfie

Marina Bay näytti toimivan lokaationa monille hää-ja muille kuvauksille. Oma kuvasaldo itsestä oli lähinnä tätä säälittävää selfie-osastoa. Suosittelen hyödyntämään tämän kaupungin kauneutta erilaisiin kuvauksiin. Jos siis olet vaikka suunnittelemassa tyttöystäväsi kosintaa, niin miksi et tekisi sitä tällaisissa maisemissa – saisit varmuudella hävyttömän hyvännäköisiä kuvia tuosta tärkeästä päivästä ;).

Marina Bay works as a great location in many wedding (and other) shoots. I got only those poor selfies :D. But if you are planning to do something really special, like proposing your lady, why wouldn´t you do it in Singapore?  At least you´d have a killer view and you would get the most amazing pics ;). This romantic city is just too cool.

mb from flyer

Tervemenoa rakastumaan tähän ihanaan kaupunkiin!

So go! You are going to fall in love with Singapore. 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Veera Bianca maanantai, maaliskuu 17, 2014 at 23:34

    Mä suostuisin varmaan kenen tahansa kosintaan jos maisemat olis nämä 😀

    • Reply mirkki keskiviikko, maaliskuu 19, 2014 at 07:49

      :D. Uskaltaako sua ees päästää enää Aasiaan lainkaan ;)!!

    Leave a Reply