Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tallinn and Restaurant SfääR

graffiti tallinna 2

graffiti tallinna

kahvila kalev

life is very hard

tallinna sininen taivas

elina takaa

Aasiapostausten välissä haluan siirtyä hetkeksi eteläiseen naapuriimme Tallinnaan. Itse olen jo pitkään syyllistynyt siihen, että en osaa nähdä lähelle, mutta yritän parhaani mukaan tehdä parannusta huonosta tavastani. Läheltä löytyy nimittäin uskomattoman kivoja paikkoja ja Tallinna on ehdottomasti yksi niistä. Teimme tällä kertaa ystäväni kanssa ihan vain yhden päivän mittaisen retken Naistenpäivän kunniaksi. Ensi kerralla tahdon varata enemmän aikaa, jotta ehdin tutustumaan kaupunkiin paremmin. Tässä postauksessa tahdon esitellä yhden ravintolan. Tämä oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta se olikin rakkautta ensitapaamisella.

Between my Asia posts I wanna write about our lovely southern neighbor, Tallinn. I´ve always had this problem: It´s hard to see beauty of the places near me. I wanna change that. There are so many amazing cities near Helsinki, and Tallinn is for sure one of them. This time we did only day trip. Next time I really need to spend more time, because I wanna explore this city lot more. In this post I wanna tell you about one really cool restaurant. I visited there for the first time, and I can promise it wasn´t my last time. 

sfäär ulkoa

Jos mietit, minne mennä lounaalle seuraavalla Tallinnan visiitillä, niin tässä ihan mainio vaihtoehto: www.sfaar.ee

If you are thinking where to have a lunch in Tallinn, this is your choice:                           www.sfaar.ee

kukka sfäär kuva ikkunan läpi sfäär pöytäkanaruoka sfäär leivät sfäär mirka tallinnaTämä ravintola on valittu viime vuosina Viron 50 parhaan ravintolan joukkoon. Voin sanoa, että ihan aiheesta, vaikka olenkin verrattain harvassa ravintolassa tuossa maassa syönyt. En muista, milloin olen viimeksi syönyt näin hyvää ruokaa. Sijainti on myös loistava, sillä ravintola on lähellä sekä satamaa että vanhaakaupunkia. Osoite on Mere pst. 6E.

This restaurant has been nominated as one of the 50 best restaurants of Estonia in 2012 and 2013. I´m not going to disagree, though I haven´t eaten in many restaurants in that country. I can´t remember when I last time ate this good food. The location is really great also. It´s close to harbor and Old Town. Address is Mere pst. 6E. 

P1010692

Syömisen lisäksi SfääRissä voi tehdä myös ostoksia. Voit siis tehdä visiitin tänne, vaikka et sattuisi olemaan nälkäinen tai janoinen.

You can also do some shoppings in SfääR. So, you can stop here even when you are not hungry at all. 

auringonlasku

Have a nice lazy Sunday!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply