Suomen suurin matkablogiyhteisö

I Love My Helsinki

v kyyhöttää penkilläv larussa repeäminenv larussa repeäminen 2v larussa tanssiv larussa tärähtänyv larussa varjov penkillä selkäpäinv penkillä istuu

I have just realized something. I´m in love. With Helsinki <3. I´ve told so many times that I don´t wanna stay here, but in this very moment I couldn´t live in any other city (in Finland). This silly series of pics is one good example why I love it here. You never know what is going to happen next. This was one average summer night few years ago, when my photographer friend suddenly called me and asked if I wanted to test some flashlights with him. I was totally make up free, wearing not-so-special clothes, but who cares! We just shot the pics, had fun and stayed awake way too late. I love these random moments.

This year has been so weird and interesting already, and I love it. I´ve already met so many amazing new people and shared so many dreams, but also tears with old and new friends. I love to be here and see what 2014 has in store for us.

And I´ve started to like Kallio again. So many nice new restaurants and cafes.. And so much is going on all the time. I´m going to do post about my neighborhood someday soon. I wanna share my Kallio tips with you.

If you haven´t visit Helsinki yet -come! You will love it.
v selkäpäin topissa

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply lena tiistai, 21 tammikuun, 2014 at 13:07

    Oon miettinyt pitkään kirjoittavani aiheesta ”miksi en pidä Helsingistä”. Oikeasti haluaisin pitää kaupungista, mutta jotenkin en koe sen olevan mun juttunu. Siksi on ihana lukea näitä positiivisia postuaksia aiheesta – ehkä joskus minäkin kirjoitan tällaisen 🙂

    • Reply mirkki tiistai, 21 tammikuun, 2014 at 16:08

      Kirjoita ihmeessä :)! Se on ihan tosi jees, että ihmisillä on eri näkemyksiä näistä. Ja itselläni on ollut hyvin erilaisia ajanjaksoja tämän asian suhteen. Eipä siitä ole kuin 4 kuukautta kun olen innoissani laitellut työhakemuksia kaikkialle muualle kuin Helsinkiin. Haluaisin itsekin kirjoitella enemmän Suomeen liittyviä postauksia tulevaisuudessa :).

    Leave a Reply