Suomen suurin matkablogiyhteisö

Blogisynttärit Matkamessuilla

singapore

Juhlistin tänään blogini 2-vuotissynttäreitä Helsingin Messukeskuksessa, jonne perinteiseen tapaan muutama muukin oli eksynyt paikalle. Onneksi messuille rakennettu Bloggers Lounge toi erittäin tervetulleen hengähdys-ja kohtaamispaikan, ja ilokseni sain siellä vaihtaa kuulumisia ja reissuhaaveita monien mahtavien ihmisten kanssa. Kaikki keskustelut olivat täynnä iloa ja inspiraatiota.

Viime päivinä matkablogeista on kohistu mediassa, jos toisessakin, ja odotan jo malttamattomana, mitä kaikkea tällä kentällä vielä tuleekaan tapahtumaan tämän vuoden aikana. Itse olen loputtoman haltioissani puolentoista viikon kuluttua starttaavasta Singaporen/Malesian reissustani. Tämä matka on yksi pitkäaikaisista haaveistani ja uskon, että saan siitä valtavan paljon inspiraatiota niin tämän blogin kuin myös muun elämäni suhteen. Oli mahtava kuulla messuilla monen eri ihmisen tuoreita kuulumisia Aasiasta ja saada siinä sivussa varsin kelvollisia vinkkejä omalle reissulle.

Palaan matkamessukuulumisiin vielä tarkemmin toisessa postauksessa. Nyt rauhoitun jatkamaan illanviettoa ystävän seurassa. Toivottavasti tämä viikonloppu on ollut kaikilla täynnä hyviä kohtaamisia ja isoja unelmia.

Taaperoikäinen blogini kiittää hurjan paljon kaikkia, jotka ovat pysyneet mukana matkassa xx.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply