Suomen suurin matkablogiyhteisö

Stuff hell

Tiedättekös sen ihanan muuttamiseen liittyvän vapauttavan fiiliksen, kun saa heivata ison osan tavaroistaan pellolle (siis kierrätykseen) ja aloittaa elämän niin sanotusti ihan puhtaalta pöydältä? Noh, minä en tiedä. Tai sanotaanko, että en ainakaan muista. Olen muuttanut viimeksi vuonna 2005. Se näkyy tässä asunnossa. Se on kamalaa. Vaikka kerta toisensa jälkeen olen roudannut kamaa kirpputoreille, keräyksiin ja ties minne, tuntuu, ettei tämä koti ota tyhjentyäkseen. Tässä maailmassa riittää turhaa roinaa niin paljon, ettei siinä ole mitään järkeä. Mietin jo jossain vaiheessa viime vuonna, että olisipa kiva, jos koko omaisuuteni mahtuisi yhteen rinkkaan. No, ehkä ihan siihen ei tarvitse mennä, mutta tänä vuonna aion kyllä tehdä radikaaleja ratkaisuja. Olen kevään aikana hankkimassa kotiini simppelimmät kalusteet, järkevämpää säilytystilaa..ja aion heittää sitä tavaraa erittäin perusteellisesti pois.

Olen keskittänyt energiani matkustamiseen siinä määrin, että kämpän kunnossapito ei ole koskaan kiinnostanut. Nyt aion muuttaa asennettani -vietänhän täällä lopulta suurimman osan ajastani. Ja onhan se kiva reissuiltaan palata sellaiseen kotiin, jossa oikeasti viihtyy. Minulle se ainakin tarkoittaa mahdollisimman simppeliä, valoisaa ja turhista asioista vapaata kotia. Eli kaikkea, mitä se ei nyt ole. Nella on inspiroinut minua ajatuksellaan siitä, että hän tahtoo tietää, mitä kodin kustakin nurkasta ja laatikosta löytyy. Olen päättänyt, että en ole tyytyväinen, ennen kuin pääsen samaan tilanteeseen. Aion soveltaa tätä samaa myös sotkuisiin sähköposteihini sekä erinäisiin SoMe-kanaviin. Olkoon tämän vuoden teemana yksinkertaistaminen.

R u with me?

Same in English: Too much stuff in the world. Get rid of it. Your life will be better.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply