SUSHISAMBA

Sushisamba Londonsuhisamba londonimageSushisamba London
Sushisamba London
Sushisamba London Dessert
Sushisamba London Dessert

Tämä on Sushisamba, uusi suosikkiravintolani Lontoossa. Kun ensimmäisen kerran aikanaan kuljin tämän rakennuksen ohi, oli pakko selvittää, mikä on tämä mystinen ravintola kaupungin yllä. Sain selville, että tämä sama brasilialais-perulais-japanilainen konsepti löytyy itseasiassa myös muutamasta kaupungista Yhdysvalloissa. Lontoon ravintola sijaitsee Heron Towerin 38.  ja 39. kerroksessa aivan Liverpool Streetin metroaseman tuntumassa.

So this is Sushisamba, my new favourite restaurant in London. When I saw this building for the first time, I just wanted to figure out what is this restaurant above London City. I found out that this Brazilian-Peruvian-Japanese concept is also abailable in few US cities. Sushisamba London exits 38th and 39th floor of Heron Tower, and you can easily find it, if you take Tube to Liverpool Street.

Sushisamba

Tein varauksen ystävän syntymäpäivän kunniaksi. Yleensä minulla ei ole ollut tapana laittaa paljoa rahaa kerralla ravintolaan, mutta tällä kertaa tahdoin tehdä poikkeuksen (siis omiin tottumuksiini nähden, jollekin toiselle tämä olisi ihan normi), eikä kyllä kaduta. Ja sanoisin, että loppujen lopuksi tästä ravintolaillasta voi selvitä varsin kohtuullisilla kustannuksilla myös, jos jättää vaikkapa drinkin ja jälkkärin väliin. Budjettimatkaajille suosittelen vähintäänkin baarin puolella pistäytymistä ja maisemien ihailua. Kesäiltana paikka on varmasti parhaimmillaan. Minäpä sitten tilasin meille auringonlaskun.. Tarkistin jopa, milloin aurinko minuutilleen laskee tuona päivänä Lontoossa. No, voitte päätellä kuvista, että tilaustani ei käsitelty ihan oikeudenmukaisesti.

I booked the table for my friend’s birthday. Usually I don’t spend much money to fancy restaurants, but now I made an exception and I absolutely have no regrets. Actually you can also eat here with spending not too much, if you want. And the cheapest choice is just to go to the bar, have a drink and enjoy the view. I guess that this place is just perfect for summer evenings. I also ordered sunset to us. I checked which time the sun goes down on that special day. Well, I didn’t get what I ordered :D.

Sushisamba

Ruoka on ihan mielettömän hyvää! Joudun ehkä palaamaan takaisin, kun seuraavan kerran matkustan Lontooseen. Sinunkin kannattaa.

The food was DELICIOUS! I need to go back. That’s it. Go for it if you are in London.

Instagram:
@sushisamba
#sushisamba

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply lena lauantai, marraskuu 16, 2013 at 00:21

  jeeii kiitti vinkistä, pitää testata 🙂

 • Reply Veera Bianca lauantai, marraskuu 16, 2013 at 10:22

  Eipä, vannon jo nyt tämän olevan oma suosikkiraflani Lontoossa! 🙂

 • Reply mirkki lauantai, marraskuu 16, 2013 at 11:52

  Lena todellakin!!
  Veera noniinpä!
  Mä niin meen uusiks ja tilaan taas auringonlaskun 8).

 • Leave a Reply