Suomen suurin matkablogiyhteisö

IG Travel Thursday -Instasmallworld

image

Rakastan katutaidetta. Olen niin iloinen, että kohta saan taas seikkailla Shoreditchissa metsästämässä kuvauksellista taidetta. Ja sitähän riittää. Niin siistiä, että joku kertoi minulle Instagramissa kuka on maalannut tuon ylläolevan sympaattisen kolmion. Sosiaalinen media on tehnyt maailmasta älyttömän pienen. Twitterin ja Instagramin kautta olen tutustunut ihmisiin, joihin en muuten olisi voinut saada mitään kontaktia. Ihan huippua.

Jos sinulla on joku tarina siitä, miten Instagram on muuttanut sinun elämääsi, olisi mahtavaa kuulla :).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply satuvw maanantai, lokakuu 28, 2013 at 13:37

  Täyttä asiaa, sosiaalinen media on tehnyt tästä pallosta, tai ainakin länsimaista hyvinkin pienen paikan! Ja hmm… uusia ihmisiä IG on ainakin tuonut elämään, siis ihan muutenkin kuin virtuaalisella tasolla, ja Irlannin road tripin suunnitelmat muokkautuivat hieman sen mukaan mitä vinkkejä saimme muilta IGläisiltä. Nyt on suunnitelmissa Uusi-Seelanti IG:n voimin 🙂

  • Reply mirkki tiistai, lokakuu 29, 2013 at 18:34

   Satu wau Uusi Seelanti kuulostaa aika huikeelta! Sitä on pakko tulla siistiä. Kiva kuulla, että oot saanu hyviä reissuvinkkejä. Täytyy itsekin metsästää niitä tulevien retkien varalle :).

 • Reply maisasofia tiistai, marraskuu 5, 2013 at 20:42

  Ihastuin kovasti tuohon kuvaan, tosi hauska kulma! 🙂 Instagram muuttaa elämää, miksei, ainakaan minä en bloggailisi lainkaan jos en Instagramin kautta olisi matkabloggailuun tutustunut. Lisää katutaidekuvia odotellessa! 🙂

  • Reply mirkki torstai, marraskuu 7, 2013 at 12:51

   Maisasofia hauska kuulla, että olet Instagramin kautta tutustunut matkabloggailuun -mahtava vaikutus siis jälleen kerran sosiaalisella medialla! Lisää katutaidekuvia tulee kunhan pääsen kuvailemaan tuonne Shoreditchiin ja saan kuvat koneelle :).

  Leave a Reply