Suomen suurin matkablogiyhteisö

Olo-huone

image

image

image

image

Vaikka Kallio on siinä määrin levoton alue asua, että usein kaipaan täältä pois, on tässä alueessa hyvätkin puolensa. Yksi parhaista on se, että naapurustoon saapuu jatkuvasti toinen toistaan ihanampia putiikkeja ja kahviloita. Tai jotain siitä välimaastosta :). Flemari seiskaan on kolmisen viikkoa sitten avattu second hand/lifestyle-myymälä Olo-huone, jossa poikkesin tänään kahvilla. En laita ollenkaan pahakseni sitä, että lähistölle avataan tällaisia. Tunnen nimittäin itseni sen verran hyvin, että synkän talven tullen minulla ei ole energiaa lähteä kotoa kovinkaan kauas. Mutta jos sadan metrin säteeltä saa Johan&Nyströmin kahvia, niin ehkä minutkin saa liikkeelle.

Harvinaisen mainiot nettisivutkin jos minulta kysytään. Www.olo-huone.fi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply