Suomen suurin matkablogiyhteisö

Colours of The Grey Day

 

kynnet mirka ja nora

antin ristit

meikät

lav!

art is not

Bangkok me love u

Harmaan päivän kunniaksi aloin kaivelemaan vanhoja kuva-arkistoja ja bongailin sieltä vaaleanpunaisia otoksia. Just because. Nyt alkaa pikkuhiljaa saapumaan se aika vuodesta, jolloin kaipaan piristystä tähän mielen kaamokseen missä muodossa tahasa. Aloitin myös toissapäivänä reissaamiseen/maailmaan liittyvän bucket listin väsäämisen yhdessä ihastuttavan Veeran  kanssa. Molemmat totesimme esimerkiksi haluavamme yöpyä Singaporen Marina Bayssa. Sponsor.. Anyone? Mutta on minun listallani melko erityyppisiäkin haaveita. En siis haaveile pelkästä luksuselämästä :D. Kunhan saan listani valmiiksi, julkaisen sen blogissa. Josko se inspiroisi jotakuta muuta tekemään samantyyppistä listaa (:.

breathss

Tutkiskelin tässä juuri sydäntäni ja totesin, että en ymmärrä WordPressin käytöstä oikeastaan mitään. Voisin ehkä opetella, niin kävisi mukavammaksi tämä blogin pitäminen. En ole koskaan ollut mikään tietotekniikan ystävä, mutta kaiketi se on pakko luovuttaa ja ottaa haltuun ne asiat, jotka nyt vaan tässä ajassa on halittava. Ellei joku sitten keksi jotain telporttia, jolla saa minut siirrettyä vuosikymmenille, joille selkeästi sopisin paremmin.

Mukavaa sykyistä viikkoa itse kullekin (:! Aurinkokin sopivasti kaivautuu esiin sieltä pilvilinnoistaan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply