Suomen suurin matkablogiyhteisö

Se ei koskaan katoa

w aurlasku 2

w carpe diem

w aurlasku

w gröna

w superstar

w surfparty

w venephoto

w minä

Tässä todiste elämäni ensimmäisestä sup-lautailukokemuksesta. Jännitti juuri niin paljon kuin kuvasta voi päätellä. Uskalsin kyllä lopuksi rentoutakin, ainakin vähäsen. Kyseessä olivat kesäiset häät elokuun alkupuoliskolla. Hyviin häihin kuuluu ehdottomasti ranta, auringonlasku, paljon rakkautta ja rento meiniki. Mitäs muuta sitä ihminen elämäänsä ylipäätään tarvii ;)?

Rakkaus on kyllä paras syy juhlia. Muistakaa ihmiset aina juhlia hääpäiviänne. Ne eivät ole itsestäänselvyyksiä, toisin kuin syntymäpäivänne (olettaen, että olette siis hengissä). Ei ole mitään kauniimpaa asiaa kuin rakkaus, joka kestää vuodesta toiseen.

”Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä.
Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti,
ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa,  ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa.
Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii. Rakkaus ei koskaan katoa.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply