Suomen suurin matkablogiyhteisö

Terveiset Kankaanpäästä

image

image

Toisinaan toivoisin, että elämän matkalla tulisi vastaan niitä suuntaviittoja, jotka huutaisivat täyttä kurkkua, että suunta on oikea. Toivoisin, että saisin varmuuden siitä, että kun hetken aikaa vielä jaksaa, niin tunnelin päässä näkyy valoa. Vaan eihän elämä niin toimi. Ei voi tehdä käsikirjoituksia tai pelata varman päälle. Elämä täytyy vaan yksinkertaisuudessaan:Elää.

Tulin eilen pitkästä aikaa tänne synnyinseudulleni Kankaanpäähän lepäilemään ja tuumailemaan tulevia. Ehkäpä vihdoin ehdin syventymään myös kanssabloggaajien reissutarinoihin. Syksy ja pimenevät illat sopivat erittäin hyvin (ellei täydellisesti) uusien reissujen suunnitteluun ja vanhojen fiilistelyyn. Täytyy todeta jo tässä vaiheessa, että tänä vuonna en saanut toteutettua puoliakaan niistä reissuista, joita haaveilin, mutta mitäpä tuosta. Uskon siihen, että paras on vasta edessäpäin.

Jos sinulla on jo suunnitelmia ensi vuoden reissuja varten, kuulisin niistä mielelläni. Kaikenlainen inspiraatio on tervetullutta. Nyt jatkan iltaa Madventuresin parissa. Nauttikaa viikonlopusta!

image

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply