Suomen suurin matkablogiyhteisö

Siivouspäivästooreja

image

Siivouspäivä.
Pakko sanoa, että Siivouspäivän ja Ravintolapäivän kaltaiset tapahtumat ovat niitä kesän parhaita juttuja tässä kaupungissa. Etenkin, kun molempia varten täytyy yleensä kävellä vaan se 200 metriä tuohon Karhupuistoon ;). Ihan ensimmäiseksi haluan todeta, että olen hirmu onnellinen rehellisistä ihmisistä, joita näköjään vielä löytyy tästäkin kaupunginosasta. Ostoksia tehdessäni olin sählännyt ja huomaamattani pudottanut rahapussini. Eräs nainen juoksi minut kiinni ja ojensi minulle omaisuuteni takaisin. En osaa edes kuvailla, miten paljon olisi tässä taloudellisessa konkurssissa harmittanut, jos olisin kadottanut kaikki korttini, käteiseni, eräät tärkeät avaimet jne.. Luojan kiitos, kaikki kunnossa siltä osin :).

Tuntuu, että näissä kirppistapahtumissa törmää aina ihan kummallisiin tilanteisiin. Tänään kohdalleni osui sellainen episodi, että erään myyjän rekki kaatui toisen myyjän vaatteiden päälle (onneksi ketään ei sattunut). Kukaan ei tuntunut olevan halukas auttamaan rekin uudelleenkasaamisessa ja siivoamisessa, joten päätin auttaa myyjää. Myyjä ei sanonut edes kiitosta, vaan sen sijaan lähti itse pois siitä paikalta juttelemaan muiden kanssa, ja jätti minut yksin siivoamaan hänen vaatteitaan takaisin rekkiin :D. Minua on naurattanut tuo tilanne koko päivän. Ihmiset ovat todella.. Omalaatuisia X).

Ihmisillä on myös kivoja myyntitaktiikoita. Eräitä kenkiä koitettiin kaupata minulle ”lähes käyttämättöminä”, vaikka korot olivat jo lähes irti. Ostin myös erän hameen (joka on ihana eikä minua oikeasti kiinnosta mitä merkkiä se on), jonka myyjä kehui sen olevan erästä kallista merkkiä. Olin jo siinä vaiheessa ehtinyt tarkistaa, ettei tuo mekko todellakaan ollut tuota kyseistä merkkiä 8). Aijettä, jotenkin todella liikuttavia kohtaamisia.

Itselläni oli pääasiassa vain yksi missio, löytää syyskengät. Metsästin niitä ehkä neljä tuntia, ja olin jo luopunut toivosta, kun viime hetkellä, juuri ennen kotiinpaluuta, löysin nuo kuvassa näkyvät uutukaiset nahkasaappaat. Happy. Kannatti siis kiertää Karhupuisto sata kertaa. Olin muuten toissapäivänä itse myymässä Kallion kirppiksellä Diakonissalaitoksella. Tuntuu ihan siltä, että vuodenaika olisi vaihtunut tässä välissä. Ehkä se onkin. Myin kaikki vaatteeni ja tavarani max 2 euroa kappale. Mielestäni kirpparilla on kiva myydä halvalla. En jaksa ikinä alkaa tekemään mitään bisnestä siellä. Olen käynyt kirppareilla varmaan jostain vuodesta -90 lähtien ja olen tainnut oppia jo pienenä lapsena, että kirpputorilla kuuluu olla edullista (:.

Onko sinulla jotain hauskoja kirpparimuistoja tältä kesältä :)? Olisi kiva kuulla muidenkin kokemuksia Siivouspäivästä tai muista tapahtumista

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply