Suomen suurin matkablogiyhteisö

Porvoo Black and White

image

image

image

image

Aurinkoista päivää.

image

Muistin tässä juuri, että kesän aikana tuli tehtyä yksi päiväretki kauniiseen Porvoosen. Tuollainen visiitti tulisi mielestäni sisällyttää jokaisen eteläsuomalaisen kesäohjelmaan. Välillä sitä unohtaa, miten mahtavia paikkoja löytyy ihan läheltä omia kotikulmia. Ennen kaikkea olen innoissani siitä, että Veeran vinkin avulla löytämäni sushiravintola Tiger Sushi oli NIIN LOISTAVA. Omiin täysin subjektiivisiin kokemuksiini vedoten väitän, että ei ole millään tavoin itsestäänselvää löytää laadukasta sushia Suomen turuilta tai toreilta. Luulen, että on monia, jotka ovat maistaneet vain keskitasoista sushia eivätkä edes tiedä paremmasta :D. Mutta nyt kolahti ainakin minulle. Menkäätte siis syömään Vanhan kaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan sushiravintolaan. Is goooooood.

That’s all. Have a great day xx.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply