Suomen suurin matkablogiyhteisö

SoMe. So me?

Erinomaista keskiyötä itse kullekin. Tänään julkaistun Travel Thursdayn kunniaksi päätin vihdoin ja viimein (pitkän harkinnan jälkeen) liittyä Instagramiin. En ole aiemmin koskaan edes katsellut kenenkään Instagram-profiilia.. Ja tulin hiukan häkeltyneeksi siitä, miten narsistinen paikka tuo oikein onkaan. En siis tarkoita missään tapauksessa kaikkia käyttäjiä, esimerkiksi ihanien rantsulaisten kansioista löytyy vaikka mitä inspiroivaa. Mutta bongasin monta sellaistakin henkilöä, joiden faileista löytyy lähinnä pelkästään kymmeniä tai jopa satoja kertoja heidän oma naamansa. Eikö ihmisten elämästä löydy mitään muuta kuin minä mä ja meitsi?? Vai eivätkö he peiliin tuijottelulta huomaa miten kaunis maailma on :D? Jotenkin todella surkuhupaisaa.

Minut joka tapauksessa löytää nimellä @mirkahannele. Harmittaa vähän, kun ei tässä iPadissa ole yhtää hyvää kameraa kuin noissa puhelimissa, mutta koitan saada edes jotain tällä aikaan :). Olen muutenkin ollut viime aikoina paljon aktiivisempi tuolla SoMen eri foorumeilla kuin täällä, joten jos tahtoo kuulla kuulumisiani tiiviimmin, niin esimerkiksi Twitterin kautta @MirkaKallio sekä @Maassataimaan voi tulla seurailemaan.

Josko otettas vaikka sellanen yhteinen tavote, että jaetaan sosiaalisessa mediassa hyvää fiilistä ja rakkautta. Olen ollut havaitsevinani viime viikkoina taasen hälyyttävän paljon jopa suoranaista vihapuhetta tai muuten vaan typerää ja lapsellista käytöstä. Let’s not do that. R u with me?

Sweet dreams everyone!

image

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply kaukokaipuu tiistai, heinäkuu 16, 2013 at 08:22

    Jes, ihanaa että liityit mukaan joukkoon! Pistin sun tilit seurantaan 🙂 Ja hei, oli aivan parasta nähdä eilen! <3

  • Reply mirkki torstai, heinäkuu 18, 2013 at 11:23

    Niin oli!! Voijettä, hauskaa kyllä että tuli tällänen hyvä syy vihdoin liittyä sinne Instagramiin :). So much fun.

  • Leave a Reply