Suomen suurin matkablogiyhteisö

Suomen Turussa

Turku <3

imageimage

Turku kohteli minua jälleen kerran aivan erinomaisen täydellisesti. Tällaiset parin päivän vierailut eri kaupunkeihin ovat parasta mahdollista terapiaa. Ystäväpiirini Helsingissä ei ole mitenkään tiivis tai laaja, joten on mahtavaa päästä tapaamaan välillä rakkaita ihmisiä, jotka asuvat muualla. Kesä tuo aina parhaat puolet kaupungeista esiin eikä Turku todellakaan ole poikkeus tähän sääntöön. Onko mitään parempaa kuin maata jokilaivan kannella pilvettömänä hellepäivänä, vieläpä vailla sitä iänikuista taistelua vapaista istumapaikoista?

Onnibussin kanssa meinasi tulla pientä draamaa (Olen nyt keksinyt tämän edullisen tavan liikkua, enkä aio siitä hevillä luopua) kun en tiennyt, että bussit Turkuun lähtevät eri paikasta kuin bussit Tampereelle ja Jyväskylään. Olisi tietenkin mukavaa, jos bussiyhtiö ilmoittaisi selkeästi näistä jutuista, mutta tällä tavoin saa ainakin jännitystä elämään. Aloin jo mennä pienoiseen paniikkiin, kun koitin selata yhtiön nettisivuja, enkä löytänyt mitään infoa bussin lähtöpaikasta. Onneksi sain sen lopulta googlettamalla selville ja sitten tulikin tehtyä päivän urheilusuoritus siinä juostessa väärältä pysäkiltä oikeaan paikkaan. Ehdin kuitenkin. Köyhdyin meno-paluusta yhteensä 16 euroa, mitä pidän melko kohtuullisena hintana Suomessa. Olen luullut, että opiskeluajan päätyttyä saa Suomessa matkaaminen kalliiden hintojen vuoksi jäädä, mutta nyt olen jälleen hyvin toiveikas. Jos en syksyn mittaan lähde ulkomaille niin taatusti vietän viikonloppujani muualla kuin Helsingissä.

Suomi on kyllä maailman siistein paikka aurinkoisina kesäpäivinä. Lucky we.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply