Suomen suurin matkablogiyhteisö

New York. In my dreams

imageimageimageimage

Heinäkuu on hyvässä vauhdissa. Mihin tämä aika taas on kadonnut..Suomen kesän pahin miinus mielestäni onkin se, että se loppuu aina ennen kuin on ehtinyt kunnolla edes alkaa. Onneksi vielä on kesää jäljellä. Viime aikoina olen kovasti koittanut pohtia, tahtoisinko lähteä käymään syksyllä New Yorkissa (matkakuumetta ei lainkaan helpota se, että niin kovin monet ystävät matkailevat noissa maisemissa parhaillaan tai lähiviikkoina). Nyt olen kuitenkin arponut näemmä niin kauan, että nuo halvimmat Finskin paikat on myyty loppuun. Osaisikohan joku arvioida mihin hintaan olisi realistista odottaa saavansa lentoja tuohon lokakuun alkuun? Toinen vaihtoehto on, että säästän olemattomat rahani ja matkailen vasta talvella. Se taitaa olla ehkä realistisempi vaihtoehto. Liikaa kaikkea mielenkiintoista löytyy maailmasta minun minimaaliseen reissubudjettiini suhteutettuna. Onneksi nyt on meneillään se paras aika vuodesta, eikä ahdista, vaikka ei muutamaan kuukauteen pääsisi yhtään mihinkään. Rakastan sitä, kun voi vaan olla ja haaveilla <3.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Veera Bianca keskiviikko, heinäkuu 3, 2013 at 22:54

    Ihana olet <3 Mulla on hinku paeta Nykiin, ehkä meidän pitää tuunaa joku bloggaajamatka sinne alkutalveksi? ;D

  • Reply mirkki lauantai, heinäkuu 13, 2013 at 23:25

    Haha vielä kun joku sponssais meidän bloggajamatkan 8).

  • Leave a Reply