Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kesä -voisiko olla parempaa

Kesä. Mikä mahtava asia. Motivaationi sisällä oleiluun on niin vähäinen, että on jäänyt kirjoittaminen kovin vähälle. Tällä hetkellä istuskelen vanhempieni kotipihalla Kankaanpäässä ja testaan elämäni ensimmäistä blogitekstiä iPadilla. Aika ärsyttäväähän tämä on ilman näppäimiä.

imageOlen tehnyt viime päivinä havainnon, että Forecalla on hyvin vähän käsitystä maamme säätiloista. Eilen esimerkiksi väittivät Porissa olevan kaikkea mahdollista 15 asteesta 30 asteeseen ja pilvettömästä taivaasta ukkosmyräkkään. Koita siinä nyt sitten tehdä päätöksiä siitä kannattaako lähteä Yyteriin vai ei. Tälle päivälle luvattiin Kankaanpäähän koko päivän mittaista ukkosta, mutta puoliltapäivin taivas kirkastui ja olen saanut kerrankin vaan istuskella ulkona auringossa. Ei harmita. Tätä on nimittäin odoteltu se pari vuotta, kun viime kesä nyt oli mitä oli. Nyt vaan pitäisi keksiä jotain kivoja kesäpaikkoja Suomesta, kun loma vihdoin muutaman viikon kuluttua alkaa.

Äärimmäisen mahtavaa kesää kaikille!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply