Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sinne vai tänne vai jonnekin ihan muualle

Pariskunta Lontoo

areenalla

Lontoo taivaalta

3 tyyppii

Kolme viikkoa matkan jälkeen alkaa jo tuntua siltä, ettei olisi matkalla ollutkaan. Kaikkeen, etenkin arkeen, tottuu nopeasti. Jos olisi talvi, suunnittelisin jo uutta matkaa. Onneksi kesä on ihmisen parasta aikaa. En juuri kaipaa mihinkään, paitsi ehkä tällaisina ankeina sadepäivinä. Valitettavasti kesä myös väärentää perspektiiviäni siten, että kuvittelen olevani kovinkin tyytyväinen ja onnellinen täällä Suomessa..kunnes taas saapuu 8 kuukautta kestävä synkkyys. Koita tässä nyt sitten tehdä fiksuja ratkaisuja elämän suhteen.

Ehkä koitan vain jatkaa työpaikan etsimistä sekä Suomen että Lontoon suunnalta, jos nyt vähän muualtakin. Sitten vaan odottelemaan montako ovea paiskataan naamalle ennen kuin joku edes hieman raottuu. Toistaiseksi koitan nauttia tästä Suomen suvesta ja mahdollisuuksien (ja VR:n tarjousten) mukaan koitan päästä tekemään visiittejä kotimaan eri kaupunkeihin.

Luokkakokouskin olisi ihan kohta. Pitäisi keksiä vakuuttava elämäntarina viimeiselle kymmenelle vuodelle ;).

Suomen kesä <3.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply