Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tavarataivas vai helvetti

kukat mustavalko

Kevät ja Kierrätystehdas ovat täällä jälleen. Vielä huomenissa on mahdollista osallistua tuohon tapahtumaan Ruoholahden Kaapelitehtaalla. Itse kävin aamupäivällä viemässä sinne ilmaistorille tavaroitani, ja oli kyllä aikamoisen mahdoton tungos siellä. Oli vaikeuksia saada vaatteita aseteltua henkariin.

Ilokseni huomasin, että juuri sillä hetkellä oli alkamassa Tavarataivas-dokkarin ilmaisnäytös, joten suuntasin kulkuni sinne. Jostain syystä en ole saanut aikaiseksi mennä katsomaan sitä elokuvateatteriin. Luulen, että tuon dokumentin näkeminen teki minulle ihan hyvää. Tavarapaljous on ahdistanut minua aiemminkin, ja nyt sain lisämotivaatiota raivata kämpästäni kaikkea turhaa pois. Olen pyöritellyt päässäni ajatusta siitä, josko muuttaisin vaikka toiseen maahan pelkkä yksi laukku mukanani ^^. Vähintään tahdon puolittaa tämän tavaramäärän seuraavan kesän kuluessa.

Länsimainen kulutus hirvittää minua. Oma asuntoni hirvittää minua. En pidä siitä, miten tätä rojua vaan salakavalasti kerääntyy nurkkiin. Olen asunut kahdeksan vuotta samassa asunnossa, mikä tietenkin tarkoittaa sitä, että luonnollista muuton yhteydessä tapahtuvaa suursiivoa ei ole tullut tehtyä aikoihin. Taidanpa tehdä vielä uuden visiitin sinne Kierrätystehtaalle huomenissa ja viedä  sen verran tavaraa pois kun jaksan kantaa.

Toiset laihduttavat halutessaan kevyemmän olon. Minusta taas tuntuu, että elämä kevenisi huomattavasti, jos omistaisin vähemmän.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply