Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ratchathewi

R1

R2 R3 r4 R5

Ratchathewi, Bangkok.

Liian siloteltu olisikin tylsää. Tykkään tämän tyylisistä paikoista. Toivottavasti löydän Lontoostakin yhtä kiinnostavia kuvauspotteja. Ylihuomenna matka siis vihdoin alkaa. Toivon myös, että lämpötilat pysyvät siellä 18 tuntumassa. Sellaista on luvattu ainakin tiistaille ja keskiviikolle. Kaipaan lämpöä enemmän kuin laki sallii.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply lepanu sunnuntai, 21 huhtikuun, 2013 at 18:54

    Muakin usein kiehtoo rappio, liian siloteltu on tylsää. Sopivasti rapistuneet mestat sopivassa mielentilassa siis kiinnostavat aina ja tarjoavat mahtavia kuvausmahdollisuuksia. Tarpeekseni en ole vielä niistä paikoista saanut. 🙂

    Asiaan sopiva linkki vielä jakoon: http://myscienceacademy.org/2013/04/14/the-33-most-beautiful-abandoned-places-in-the-world/

  • Leave a Reply