Kätevä tapa matkasäästöille: veronpalautukset

Mäkkini tekee kuolemaa. Terveisiä vaan ex-poikaystävälle, joka vakuutti minut vuonna 2007 siitä, että tämä on niin paljon parempi valinta kun PC. Yeah right…. tää on ollut ihan surkee kone :P!! Mutta hienon näköinen jos ei muuta. Sehän on tietenkin tärkeintä kaikesta. Huomenna saatan kyllä hankkia uuden jäsenen mäkkiperheeseeni pikkuisen ipadin muodossa. Kauan olen vastustanut tuollaisten hankkimista, mutta niin usein tulee tilanteita, jolloin täytyisi päästä netin äärelle, että ehkä vihdoin taivun. Iphoneen en aio sortua.

Olen ollut kovasti kipeänä ja alamaissa viime aikoina, joten tästä blogin päivittämisestäkään ei ole tullut oikein mitään. Tiedot veronpalautuksista kuitenkin lämmittävät mieltäni tällä hetkellä. Olen tehnyt vakaan päätöksen käyttää nuo rahat matkustamiseen. Kohde ja matkan kesto on vielä avoinna. Mielessä on pyörinyt sellanen 1-2 kk joko kokonaan Aasiassa tai Aasiassa/Australiassa. Nähtäväksi jää. Jos joku työpaikka löytyisi, niin en valittaisi kokonaan pois Suomesta muuttamisestakaan. Seuraavaksi teen kuitenkin pienen kevätretken Lontooseen. Harmillisesti sielläkin on tuo kevään tulo viivästynyt. Jaksan kuitenkin vielä toivoa, että ainakin jonain päivänä lämpötila nousisi lähemmäs sitä 20 astetta.

ränni

Tuus ny jo kevät sinne ja tänne :)!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Jenni perjantai, huhtikuu 12, 2013 at 15:59

    mua niin kovasti jänskättää, että saanko palautuksia! tulispa jo tieto niistä tänne turkuunkin saakka 🙂

  • Leave a Reply