Suomen suurin matkablogiyhteisö

I need tips to London

Kolmen viikon kuluttua suunnistan Lontooseen. Olen käynyt kaupungissa kerran aiemminkin, mutta en oikeastaan muista siitä paljoakaan. Jos joku tuntee Lontoon hyvin, niin kaikenlaiset vinkit ovat tervetulleita. Budjettini ei päätä huimaa, joten jos joku tietää kivoja kirppiksiä, niin otan mielelläni vihjeitä vastaan. Myös kaikki muut vinkit maan ja taivaan väliltä ovat tervetulleita. En ole itse jaksanut toistaiseksi ottaa juuri selvää jutuista. Olen menossa ystävän luoksi yöksi, joten se helpottaa asioita aika paljon. En jaksa liikaa etukäteen stressata tekemisistä, mutta jos joku tietää jotain tosi kivoja paikkoja, niin laitan kyllä vahvasti harkintaan. Yhdet uudet Tomsit olen ajatellut ostaa, mutta aika paljon on vielä reisun suhteen avoinna ;D.

toms laatikko

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply lepanu tiistai, 2 huhtikuun, 2013 at 20:42

    Perusnähtävyyksien ulkopuolelta: Hampstead Heathin kukkula. Hienot näköalat! http://www.cityoflondon.gov.uk/things-to-do/green-spaces/hampstead-heath/Pages/default.aspx

    Voin myös suositella muutaman kympin hintaista valmista päiväreissua esim. Windsoriin, Bathiin ja Stonehengelle. Tein viimeksi tuommoisen, ja oli hieno kokemus.

  • Reply mirkki torstai, 4 huhtikuun, 2013 at 21:31

    Tänks :)!

  • Leave a Reply