Suomen suurin matkablogiyhteisö

New Ink

Toissayönä näin jäätävää unta, jossa muun muassa vasen jalkani tatuoitiin täyteen jotain satunnaisia rumia kuvia. Olin aamulla luonnollisesti todella helpottunut. Sen sijaan tavatessani päivällä pikkuveljeni, joka kysyi, lähtisinkö illalla ottamaan hänen kanssaan tatuoinnin, piti miettiä hetken aikaa. Äiti on joskus ehdottanut meille, että ottaisimme ”sisarustatuoinnit”. Nyt sitten päätimme toteuttaa idean. Meillä on ollut sellainen kolmeen tähteen perustuva idea, kun meitä on kolme sisarusta. Itselläni oli Thaimaassa otettu tähti omasta takaa, joten päätin vain lisätä siihen pienemmät tähdet pikkuveljistäni muistuttamaan. Veli otti myös kolme tähteä, mutta vähän monimutkaisemman version. Nuorin veljemme on armeijassa, joten hän ottakoon oman versionsa, sitten kun se on mahdollista.. Tatuoinnit teki His Master’s Tattoon Ilja.

uudet tatskat

Minulle selvisi nyt vasta, miksi tatuoinnin ottaminen sattuu toisinaan todella paljon, ja toisinaan ei lainkaan. Näistä tähdistä toinen ei tuntunut lainkaan, ja toinen sattui todella paljon. Ihmettelin sitä. Kuulemma jotkut hermoradat menevät siihen malliin, että toisessa kohdassa tuntuu ja toisessa ei. Aina sitä oppii jotain uutta. Tatuoinnit ovat kyllä kiehtovia. Itselläni on vain tällaisia pieniä, mutta rakastan katsella tatuointitarinoita televisiosta, ja ylipäätään kuulla tarinoita ihmisten tatuointien taustalla.

Eipä sitä näköjään aamulla tiedä herätessään, mihin illalla päätyy.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply