Suomen suurin matkablogiyhteisö

Haaveet kantavat yli kylmyyden

Juuri kuulin että tänään on International Day of Happiness. Huvittavaa, että sellaistakin vietetään ihan erikseen. No, ehkä juhlan aiheita ei koskaan voi olla liikaa. Jokseenkin lannistavaa sen sijaan on se, että minun elinaikanani ei ole koskaan ollut näin kylmää maaliskuuta. Tämä loppumaton kylmyys alkaa tuntua epätodelliselta. Olen sisälläkin kaiken aikaa ihan jäässä. Olen lopettanut Suomen säätietojen seuraamisen, ja katselen, miten tilanne kehittyy Lontoossa. Viimeistään siellä alkaa minun kevääni, jos tämä rakas kotimaa nyt on päättänyt pysytellä syväjäässä. Tässä kohdin nousee mieleeni surkuhupaisa muisto kolmen vuoden takaa. Olin päättänyt, että kesäni alkaa viimeistään Istanbulista, jonne matkasin kesäkuun lopulla. Vaan kuinkas kävikään. Matkani aikana Suomessa alkoi armoton hellekausi ja mitä tapahtui Istanbulissa: Sinä iltana, kun koneeni laskeutui, oli vielä 30 astetta ja aurinkoa, mutta siitä lähtien pelkkää sadetta ja kylmää 🙁 . Ei niitä reissusäitä ihan noin vaan tilatakaan. Itse olen ollut varsin epäonninen lähes aina säiden suhteen matkoilla.

was

Mutta se on ollutta ja mennyttä. Nyt en pääse yli siitä ajatuksesta, että tahdon viettää vähintään pari kuukautta ensi talvena Aasiassa ja Australiassa. Haaveet tekevät tästä kansainvälisestä onnelisuuden päivästä onnellisen :)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply